Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anculet dar de ce nu schimbi pediatra dc tot nu ei in seama ce spune?

e ca aiurea ca dc Dne ferese ar fi vreo problema ea te va sfatui conf cu ce stie ea despre copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Ciufik am inceput-o pt ca am avut incredere in instinctul meu,inainte m-am documetat f bine,o alta cauza care m-a hotarat a fost ca inainte de revolutie,si o perioada dupa,inca se mai incepea diversificarea la 2 luni,si n-au iesit copii cu probleme gastrice din cauza diversificarii precoce,si in al 3-lea rand sunt asistenta medicala.
IRINA.C m-am dus la control luna de luna,pt a vedea care e evolutia Alexandrei,starea de sanatate...in alta ordine de ideei,pediatra zice...eu imi cunosc copilul mai bine decat ea,si vad/am invatat ce-i face bine si ce nu.
Recunosc ca m-a ajutat foarte mult acest forum ,am citit si alte odiseei,carti,reviste,si tot ce mi-a picat in mana.

Ii dau biscuiti obisnuiti,pt ca nu am obs vreo reactie la ea,si fara sa supar pe cineva,fiecare avem dreptul de a decide ce consideram ca-i bun pt copilul nostru.

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Porumbita n-o schimb pt ca singura neconcordanta intre noi a fost doar inceperea diversificarii

fetele vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai se poate sa nu aiba nici o reactie ACUM, dar intoleranta la gluten si boala celiaca isi arata coltii mai tarziu. Si e tare nasoala si te urmareste toata viata!
Nediagnosticata la timp si corect poate duce la diabet, cancer de colon, anemie, etc, numai "fericiri" din astea.

Dar bineinteles ca tu hotarasti ce e mai bine si mai potrivit pt copilul tau!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Na ca mi s-a culcat gogosica si "rup" si eu forumul.
Nu mai stiu exact ce fata(imi cer scz ca nu i-am retinut numele),s-a dus cu bebelusul la pediatru,si pt ca implinise 6 luni,i-a spus cum sa inceapa diversificarea,si am obs ca tot ce i-am dat eu Alexandrei intr-o luna si jum,acelui bebelus i se inghesuisera toate intr-o singura luna,ceea ce nu mi s-a parut deloc normal .
Nu vreau sa starnesc polemici,dar asta-i punctul meu de vedere

fetele vesele

Mergi la inceput

In ceea ce priveste incidenta afectiunilor gastrice la copii nascuti inainte si imediat dupa revolutie si diversificati devreme, ar trebui sa vezi statisticile care plaseaza Romania pe locurile fruntase la diabet, cancere de stomac, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lily felicitari, cred ca tata nu mai poate de drag

Alinuk FELICITARI!!!!!!

Dark nu stiu daca ma duc, depinde de Vlad, noi am vrea

Blackgirl, da stiu engleza...mersi mult...o sa ma uit. (azi am facut caca)

Alina foarte tare Ana , parca ma vedeam pe mine cand eram mica

Miere mersi de sfaturi, azi dupa cum am spus a facut, i-am dat si piure de morcov si ceai de musetel..am facut si gimnastica...nu stiu ce a functionat

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, si Mister tuseste asa, "de chestie" sa i se dea atentie. Noi banuiam ca tusea nu e "de boala" da' am zis ca ii spunem health visitor-ei sa fim siguri. A fost haioasa faza cand eu ma chinuiam sa-i explic tipei cum tuseste bebe, ea dadea din cap si-mi spunea ca da, mai mult ca sigur avem dreptate, oricum noi sa il urmarim si daca e asa nu e nici o problema... deci noi povesteam si numa' bine il ignoram pe boier asa ca ne-a aratat el cum e cu tusea de atentie la amandoua

Anculet , ma gandesc ca totusi pediatra ar trebui sa stie ca deja diversifici pe Alexandra. Nu de alta, dar in caz de vreo boala, alergie sau reactie la ceva, sa stie ce ar putea fi. Uite, sunt cativa bebelusi fie cu diaree, fie constipati ... azi-maine poate o sa ne trezim si cu stiu eu ce urticarii sau alte minuni (sper sa nu fie cazul la puiutii nostri, dar nu la toti bebelusii le priesc aceleasi alimente, combinatii etc) - pediatrul stie ca e de la diversificarea cu alimentul X deci stie ce ar putea recomanda... si stie ca nu e vorba de vreo boala sau mai stiu eu ce.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

In ceea ce priveste incidenta afectiunilor gastrice la copii nascuti inainte si imediat dupa revolutie si diversificati devreme, ar trebui sa vezi statisticile care plaseaza Romania pe locurile fruntase la diabet, cancere de stomac, etc.

Sa speram ca statisticile legate de cancerele de stomac sunt datoarate accidentului de la Cernobil,care o sa mai aiba efect multi ani de acum incolo.
Iar ds diabet,cauzele principale sunt legate in mare masura de factorii genetici,ereditari...mediul inconjurator e un factor care poate determina aceasta boala,sedentarismul etc...

fetele vesele

Mergi la inceput

Dark mie mi-a fost teama sa nu fie vreo alergie la parul de pisica. Te-ai gandit la varianta asta? Dar nu cred, ca tuseste asa si cand suntem in deplasare sau in dormitor, pur si simplu o face la misto:))

Pisi e bolnava ii curge un ochisor, asa ca am izolat-o in birou sa nu intre in contact cu copilul. E si foarte apatica, nu stiu ce paote fi, maine mergem la doctor.

Anculet tu stii mai bine ce ii trebuie copilului tau! Eu am vrut doar sa subliniez cateva lucruri. Poti sa te documentezi despre boala celiaca/intoleranta la gluten si o sa vezi ca sunt multe boli legate de aceasta forma de intoleranta.

Mergi la inceput