Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 6
lucians spune:
Buna la toata lumea! Ne revine placerea sa va multumim fumos pentru urarile de aniversare si cu ocazia asta va-mbratisam cu mare drag. Tinem sa felicitam si noi piersicutzele care deja au implinit 3 anisori si cele care o vor face in curand! Va dorim din suflet s-aveti cea mai frumoasa aniversare alaturi de toti cei dragi voua , sa cresteti mari,sanatosi si voiosi iar sansa sa va urmareasca oriunde v-ati duce. S-aduceti tot timpul bucurie in sufletele parintilor vostri!
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
3 anisori
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
wow! Eram sa uit: Nicolica, si noi il asteptam cu emotii mari pe fratiorul lui P. Asa ca-ti dorim o nastere usoara!
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
3 anisori
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip
ralucaspm spune:
Nico, da-i inainte cu gimnastica, sa vina Marc singurel.
Daca ne spui reteta si secretul pt ornat tortul, jur ca pana se fac mari copiii nu le mai comand tort de la cofetarie de ziua lor.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
bulinuta27 spune:
nicolica tot 2 in 1? ..iti tin pumnii
oana hai ca poti, hai ca poti
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
18 Iulie
Eileen Nicole-Alexia27
Sofia-Zuzunaki
Nicolae-eugcem
19 Iulie
Rares Ioan-Bulinuta27
David-ildiko75
Luca- Consi
Marius-poliana
20 Iulie
Alexandru Andrei-Cristinap76
Sasha-Scotty
Edward-Maslinutza01
Maria-TzuniBuli,am uitat sa-i spun La multi ani lui Rares ieri,desi am intrat pe forumcred ca incep sa-si faca efectul noptile dormite cu treziri dese(ioanei nu i-a iesit niciun dinte si maraie aproape din ora in ora).Cum ati petrecut?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
norocuta spune:
La multi ani celor care serbeaza si sparg sampanii zilele astea
Anasia, Bulinuta, ralucaspm multumesc pentru aprecieri.
Anasia parcul ala ne ocupa timpul , ca nu avem drept de membru decat din primavara...si Da, e superb: copiii au locuri amenajate si poti face sport in conditii civilizate, verdeata cat cuprinde, aer curat...e tot ce imi lipsea in Cairo.
Muuh mai povesteste despre baietii tai . Care e atitudinea lui Alexei fata de Dimitri? Abia astept sa trimit poze.
Ralucaspm nu stiu daca ai ajuns la Dr., dar eu as fi verificat daca nu are ceva Ioanna in gurita ori in gat. Poate fi o afta nesuferita...eu am patit-o tot dupa o raceala (imunitate scazuta cred)si nu imi dadeam seama (luam pastile pt gat) caci era pozitionata aiurea in interior.
Imediat ce am dat cu Daktarin gel s-a rezolvat...si...la fel, nu puteam manca aproape deloc.
Larissa sa va dea Dumnezeu o micuta Xenia, asa cum e pe lista de dorinte, ca vad ca cererea e deja facuta in mai multe exemplare (nu am vazut poze de la tort...nu stiu eu unde sunt ori nu ai apucat sa le pui?)
Nicolica cum sunteti ? unde e bebe Marc? (si eu astept reteta si secretele tortului, arata bestial ...dar avem timp, acum trebuie sa scoatem galeria, ii rost de dans )
Ramoon bobo alunga pofta de mancare...noi am patit-o la Ali, ca asa il invatase bunica, iar dupa un timp deja stiam cand cerea "bomboni" i le asezam in fata farfuriei de mancare si era sigur ca sunt ale lui dupa ce papa.
Lui Nour (sper sa nu radeti de mine ) eu nu i-am dat bomboane ori guma de mestecat. Pur si simplu.
oanaalex ce fata frumoasa ai tu acolo ...am vazut pozicile, Alex e deja "baiat mare" , dar Mara e ca o papusica, zau!
Lucians ma bucur ca mai dai cate un semn. Pozici ceva? Merg acum in contul comun, ca poate ai trimis deja...stiu ca tu ai fost mereu "prezenta" si e de apreciat .
O zi frumoasa tuturor oriunde va aflati!
bulinuta27 spune:
julax mumtumim ...a fost frumos, copii s-au distrat, alergatura multa ..sunt si poze
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nicolica spune:
Mai fetelor dragi, ati inceput deja galeria.......,dar eu tot cu bb in burtica sunt. Am fost deja la clinica la un control si nici urma de contractii. Mai merg maine...
Va pup si dam de stire daca apar schimbari
39+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
julax spune:
Buli,am vazut si pozele,s-a cantat sau i s-au facut urari la microfon sarbatoritului?Am vazut ca a avut si partenera de dans,iar in poza aia cu tortul parca face retrospectiva primilor 3 ani de viata
Nicolica,Nu ne zici secretul tortului?A ornarii lui in mod special,ca as vrea sa-i fac lui AlexIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
nicolica spune:
Tort cu mascarpone si frisca
(diametru 28 cm)
Blat:
6 oua ( la temperatura camerei, nu direct din frigider)
4 linguri faina
3 linguri amidon de porumb
6 linguri zahar
5 linguri ulei
1 lingura apa
1 varf de cutit de sare
1 lingurita praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi, ca. 150 grade C.
Albusurile se bat spuma cu mixerul, se adauga zaharul+zaharul vanilat si se bat incontinuare pana ce acesta se topeste, apoi se adauga treptat galbenusurile rezultand o spuma galbena.
Trepat se incorporeaza uleiul, apa, sarea si praful de copt, amestecand usor de sus in jos. La final se adauga faina si amidonul, tot treptat, amestecand la fel, astfel compozitia ramanand pufoasa.
Aceasta compozitie se toarna intr-o tava cu inel detasabil, al carei fund a fost acoperit in prealabil cu hartie de copt, fixata de inel si se coace aproximativ 30 de min. la 175 grade C.
Blatul se imparte in trei.
Crema:
400 g frisca
600 g mascarpone
4 plicuri zahar vanilat
3 plicuri gelatina praf
( se poate pune si 250 g zmeura proaspata)
Se bate frisca spuma, se amesteca cu mascarpone, zaharul vanilat si gelatina praf. Crema se imparte in trei. Blat-crema-(zmeura)-blat-crema-(zmeura)-blat-crema. Se fixeaza cu inelul detasabil si trebuie sa stea la frigider cel putin 5 ore.
Decor:
400 g frisca
culori vegetale
2 plicuri zahar vanilat
(zmeura)
Se bate frisca spuma, se imparte in cani si se coloreaza, dupa nevoie, apoi se pune pe culori in pungi mici de plastic. Se taie foarte putin dintr-un colt al pungii, cat varful unui creion colorat si astfel se decoreaza….si mai e nevoie de multa rabdare si imaginatie. Inainte de a incepe sa decorez, am colorat pe o hartie trenuletul sa-l am ca model langa tort, sa nu dau gres cu impartirea vagoanelor.
40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006