Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Julax, nu am fost cu ea la dr pt problema asta, ca nu mananca, dar in ultimul timp am tot fost de multe ori la dr si am obosit psihic. De asta as vrea sa evit, daca se poate.
Nu inghite ca si cum ar durea-o in gat. Am si intrebat-o si mi-ar spune daca ar fi asa. Dar inghite parca in sila, cu forta. Cam asa fac eu cand trebuie sa mananc de dimineata ( de obicei daca am de luat medicamente si sunt obligata sa mananc).
Eu nu pot sa bag nimic in stomac pana pe la 12 si apoi nu mai poate sa ma opreasca nimeni
Ieri am fost in parc cu copiii si am stat cam 3 ore. Am avut la noi 2 banane minuscule. Ioanna s-a chinuit sa manance o jumatate , iar Iorgos a mancat una jumate si cred ca mai vroia. Cand ne-am intors acasa s-a chinuit sa manance un biscuit de casa cu un fel de branzica ca cea de vaci, dar mai acrisoara si inainte de culcare a baut, tot batuta la cap, cam 100ml lapte.
Inainte de parc deabea a putut manca o caisa, iar la pranz (am avut iepure la cuptor cu cartofi si orez cu ficatul de iepure si nuci) Ioanna a mancat doar vreo 2-3 furculite de orez, o bucatica de nuca si una de cartof. Nici salata de rosii, care era preferata ei, nu a vrut. De dimineata a baut un pic de lapte devreme , in somn , a mancat o jumatate de ou fiert si cica la gradi a mancat juma de tost cu cascaval (dar asta nu sunt sigura ca e asa).
Mi se pare f putin cat a mancat intr-o zi .
Daca pana luni nu incepe sa manance mai mult o duc la dr. Poate il sun si astazi,dar stiu ca o sa-mi zica sa insist sa manance. Pe de alta parte eu nu sunt sigura ca partea cu insistatul prea mult e bine.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

P.S. Am vb acum cu dr si mi-a spus sa o duc luni sa o cantareasca.

Larisa, spor la treaba ! Sa vina Xenia repede !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

raluca eu sper ca o sa fie bine...trebuie sa fi ebine...eu va tin pumnii
larissa si noi suntem lasati masca de cat de mult au crescut si cata logica au ..iti tin pumnii ptr Xenia..pe fetita vecinei mele o cheama asa si eu sunt indragostita de ea

va pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Raluca, aceasi problema o am si eu cu Timeea. mananca f putin...nu as putea sa-ti spun de cand k nu prea m-am stresat, dar de fiecare data cand o pun pe cantar ma apuca nervii. la ultima masuratoare (adica pe la inceputul lunii) avea 11,780 kg i-am dat cavit sirop k auzisem k ala e pt pofta de mancare, dar nu mi s-a parut k papa mai bine... acum dau vina pe caldura si ma gandesc k poate de aia nu papa...in schimb ar manca intr-una bobo de cand se trezeste dimineata incepe: mami, vreau bobo!
am tot zis k ii fac si eu analize, dar acum astept sa le facem pe astea pt gradi sa nu o chinui de prea multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani!!!
Ioana Teodora- Medeea76
Radu Stefan-alex c
Iustin-Cristina Bauer
Carmen Maria-Dandana
Iana Daria- alina2006
Andreea Alexandra-Priscilla,
Map,La multi ani!!!
Larissa,sper sa ne dai cat mai curand vestea ca esti
Raluca,atunci o fi vreun efect secudar al medicamentelor.Din cate stiu,se poate.Sper sa revina pofta curand!
Sa avrti un wd placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Vnim i noi din hasti in pasti cu urari

La multi ani! pirersicute dragi. Sa cresti mari si sanatosi

Noi in continua miscare. Alerg intre Alex si Mara toata ziua sa-i impac pe amandoi. Inca mai rezist

Ramoon bobo poate fi cauza lpsei de apetit. Ia in cearca sa nu-i mai dai nimic dulce o saptamana doua savezi cum e. Alex mai primeste bomboane cand mergem la banca si la medic (ca primim de acolo) dar in ret dulciurile lui sunt fructe si mai primeste biscuiti sau piscot.

Am trimis un mail e mailul comu cu hainute de vanzare. E o prietena de a mea si poate va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Raluca, tortul l-am facut eu cu o seara inainte, de frisca cu mascarpone. Voi scrie cu alta ocazie reteta, te rog.

Anasia, azi se implinesc 40 de saptamani si nimic...eu tot astept, miscandu-ma! Luni merg iar la control si apoi din doua in doua zile, pana maxim pe 28 iulie cand imi vor provoca durerile...of, of.

Map, La multi ani pentru ieri! Iti dorim multa fericire alaturi de barbatei tai frumosi.

va imbratisam si dam de stire cand vine baby Marc pe lume.

39+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nicolica facem galerie. Ce-mi place numele ales. Cred ca daca mai faceam un baietel Marc il chema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,,sa ai energie ,ca e nevoie
Nicolica,tortul ala demential e facut de tine?Cu ce ai facut trenuletul,copacii,avionul?
Sepr sa vina cat mai curand bebe MarcIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, piersicutzelor

Rares, Luca, David, Marius

Alexandru, Sasha, Edward, Maria

larissa, tinem pumnii sa vina Xenia!
nicolica, sa vina Marc cat mai repede!
ralucaspam, au fst perioade cand nici Alessia nu prea manca, dar a trecut, am lasat-o sa manance cat/cat/ce vroia;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput