Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

...mai intai am facut locomotiva, apoi vagoanele si la final sina sa nu se suprapuna culorile.

Va pup, spor, rabdare si indemanare ....cui se incumeta

40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, tinem pumnii!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Citat:
citat din mesajul lui norocuta

Lucians ma bucur ca mai dai cate un semn. Pozici ceva? Merg acum in contul comun, ca poate ai trimis deja...stiu ca tu ai fost mereu "prezenta" si e de apreciat .

Intru pe fuga si tot pe fuga am sa ies...norocuta, n-am pus poze in contul comun ,le-am atasat doar in album si-s la semnatura. Promitem ca ne facem timp sa va citim mai des si sa va povestim de-ale noastre,atat cat ne permite timpul.
pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

3 anisori

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Vennim si noi cu vesti maariiii Alex a facut primul caca la wc. Cred ca suntem ultimii la capitolul asta. Aveam impresia ca o sa mearga la scoala fara sa vrea sa stea pe wc Sper ca asta sa fie inceputul si de acum sa faca tot asa. A fost foarte fericit de reusita si a trimis singur caca la canal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nico

Bravo, Aleeex!!!

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Lucians ce mare si frumoasa e printesa !
Am vazut ca a avut 2 petreceri...si la gradi...Imi dai voie sa iau din album o poza cu tortul (pentru blog)?

bulinuta ce faceau pustii la ziua lui Lali (la microfon) , dedicatii ori karaoke ? Am vazut pozele...pup Domnu' Lali dulce, dulce.

nocolica multumim pentru reteta. Eu m-as incumeta sa il fac, dar am o problemau acel colorant alimentar carein Egipt: e f greu de gasit ori f scump (sunt sticle prea mari pentru nevoia mea ).
Mi-ar place mult sa ma joc, in culori, la torturile care le fac acasa. Cand eram mici mama avea tot timpul in casa si inventam tot felul de chestii. In Romania or fi mai usor de gasit pe piata?
Marc tot nimic?

oanaalex bravo ...noi inca mai luptam cu directia , dar nu imi fac griji, cand se va decide, el stie...ca si la pipi...cand s-a hotarat baiatul, gata...nu a mai facut deloc altfel decat la WC.

ralucaspm Ioanna papa mai bine? Ce a zis doctorita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Norocuta, pe Ioanna nu am dus-o la dr. Am vrut sa o duc luni de dimineata si mi-a spus sotul ca el tot se ducea cu Iorgos la ORL si daca ne spunea ORL-istul sa-l ducem apoi la pediatru sa nu mergem de 2 ori. Cu Iorgos nu a fost nevoie sa mergem la pediatru , iar Ioanna a mancat bine luni la prinz. La fel si ieri , dar astazi a inceput din nou sa nu manance aproape nimic.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicolica,multumim pentru retetaHmm,n-am auzit de colorant vegetal la noi,stiu doar ca sfecla rosie coloreaza in rosu,in rest...O sa mai intreb de colorant vegetal,mi-ar placea si mie un trenulet pe tortul lui Alex
cum mai sunteti?
Oanaalex,felicitari pentru reusita!
Raluca,sper sa revina pofta de mancare,of!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Citat:
citat din mesajul lui norocuta

Lucians ce mare si frumoasa e printesa !
Am vazut ca a avut 2 petreceri...si la gradi...Imi dai voie sa iau din album o poza cu tortul (pentru blog)?

. Daca nu-ti rapim prea mult timp...iti multumim!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

3 anisori

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

scurt...nici urma de contractii
Mai asteptam pana marti dimineata, daca tot nimic, imi provoaca contractiile .....si o sa-l cunoastem pe bb.

40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput