Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica tinem pumnii si sa nasti repede si usor.

La multi ani tuturor piersicutelor, sanatate si bucurii,sa fiti fericiti cu totii si veseli toata viata

Eu sper sa revin intr-o buna zi la povesti.
Copiii sunt bine, si asta este important pentru mine.Salut toate mamicile de piersicute, tin pumnii burticilor si Nicolicai toti pumnisorii disponibili din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Babee hai cu niste poze please. Ne e dor de gashca

Nicolica poate se hotaraste sa vina totusi inainte sa-ti provoace. Facem galerie Hai Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Babee ce mai faceti? Si eu as vrea poze !!!

Nicolica acum nu-ti mai zicem "stai linistita", ci stai cat mai nelinistita : ...ori trebuie sa vorbim cu Marc : hai Marc , vino aici ca e rost de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Antonia ,piersicutza de Genie
LA MULTI ANI!!!Sanatate multa si bucurii din plin!
Babee,,si mie mi-ar placea sa va vad,copiii sigur au crescut,dar tot frumosi au ramas,nu ma indoiesc
Nicolica,MarcIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani Antonia (mami Genie)!

Noi acum ne-am adunat de pe drumuri...aici e foarte cald asa ca ne-a prins bine o portie de parc, mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

nelinistita sunt de o saptamana...si nimic
azi am fost iar la control si o singura contractie....

marti la 8 dimineata ne asteapta pentru internare cu bagajelul

va pupam

40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Multumim tuturor de urari !
Nicolica, tinem pumnii, poate pana marti se produce evenimentul !
Noi am petrecut frumos, azi se termina si concediul nostru, de maine ne reintoarcem la munca. Am fost si la mare o saptamana si cateva zile la munte, dar ne-am intors in Bucuresti cand a fost caldura mai mare. Din cauza ei nu ne-am odihnit bine noaptea, nici Toni, nici noi. Azi am fost si i-am luat patut de copilas, ea l-a ales, de la Ikea. O sa revin cu poze din vacanta si de la ziua ei, imediat ce ma invrednicesc sa le descarc. Am trimis si eu o poza pt blog pe mailul nostru, cea de acolo era de demult tare.
La mare i-a placut cel mai mult, nu o mai scoteam din apita, cum ii spunea ea. E destul de rasfatata domnisoara mea, din septembrie incepem insa gradi si sper sa fie mai ascultatoare acolo. Cel mai rau o enerveaza somnul de pranz dar fara el nu ne descurcam, devine irascibila si mataita, deci inca nu-l putem definta.
La multi ani tuturor piersicutelor care s-au aniversat deja si care se vor aniversa de acum inainte si sper sa fiu si eu mai activa pe forum!
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fetele eu sunt mai mult pe Facebook, acolo am poze pentru prietenii mei dragi.

Nicolica tinem pumnisorii....de ce nu-ti recomanda coctail-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicolica,poate pana maine vine bebe
Babee, cum putea vedea poze pe facebook?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani Rebeca ( mami Babee) si Cristian-Andrei (mami crys3000) !!!

Nicolica suntem alaturi

Genie nici noi nu am renuntat la somnul de dupa-amiaza,din aceleasi motive. Sunt sigura ca in septembrie, cand va merge la gradi, se ve reglementa situatiunea si la piersicutele noastre.
pentru mami harnicuta care a trimis poza pentru album&blog.

Babee am inteles.

Mergi la inceput