Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 8
Babee spune:
Nicolica tinem pumnii si sa nasti repede si usor.
La multi ani tuturor piersicutelor, sanatate si bucurii,sa fiti fericiti cu totii si veseli toata viata
Eu sper sa revin intr-o buna zi la povesti.
Copiii sunt bine, si asta este important pentru mine.Salut toate mamicile de piersicute, tin pumnii burticilor si Nicolicai toti pumnisorii disponibili din casa
oanaalex spune:
Babee hai cu niste poze please. Ne e dor de gashca
Nicolica poate se hotaraste sa vina totusi inainte sa-ti provoace. Facem galerie Hai Marc
norocuta spune:
Babee ce mai faceti? Si eu as vrea poze !!!
Nicolica acum nu-ti mai zicem "stai linistita", ci stai cat mai nelinistita : ...ori trebuie sa vorbim cu Marc : hai Marc , vino aici ca e rost de joaca
julax spune:
Antonia ,piersicutza de Genie
LA MULTI ANI!!!Sanatate multa si bucurii din plin!
Babee,,si mie mi-ar placea sa va vad,copiii sigur au crescut,dar tot frumosi au ramas,nu ma indoiesc
Nicolica,MarcIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
norocuta spune:
La multi ani Antonia (mami Genie)!
Noi acum ne-am adunat de pe drumuri...aici e foarte cald asa ca ne-a prins bine o portie de parc, mai pe seara.
nicolica spune:
nelinistita sunt de o saptamana...si nimic
azi am fost iar la control si o singura contractie....
marti la 8 dimineata ne asteapta pentru internare cu bagajelul
va pupam
40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Genie spune:
Multumim tuturor de urari !
Nicolica, tinem pumnii, poate pana marti se produce evenimentul !
Noi am petrecut frumos, azi se termina si concediul nostru, de maine ne reintoarcem la munca. Am fost si la mare o saptamana si cateva zile la munte, dar ne-am intors in Bucuresti cand a fost caldura mai mare. Din cauza ei nu ne-am odihnit bine noaptea, nici Toni, nici noi. Azi am fost si i-am luat patut de copilas, ea l-a ales, de la Ikea. O sa revin cu poze din vacanta si de la ziua ei, imediat ce ma invrednicesc sa le descarc. Am trimis si eu o poza pt blog pe mailul nostru, cea de acolo era de demult tare.
La mare i-a placut cel mai mult, nu o mai scoteam din apita, cum ii spunea ea. E destul de rasfatata domnisoara mea, din septembrie incepem insa gradi si sper sa fie mai ascultatoare acolo. Cel mai rau o enerveaza somnul de pranz dar fara el nu ne descurcam, devine irascibila si mataita, deci inca nu-l putem definta.
La multi ani tuturor piersicutelor care s-au aniversat deja si care se vor aniversa de acum inainte si sper sa fiu si eu mai activa pe forum!
Pupici !
Babee spune:
Fetele eu sunt mai mult pe Facebook, acolo am poze pentru prietenii mei dragi.
Nicolica tinem pumnisorii....de ce nu-ti recomanda coctail-ul?
julax spune:
Nicolica,poate pana maine vine bebe
Babee, cum putea vedea poze pe facebook?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
norocuta spune:
La multi ani Rebeca ( mami Babee) si Cristian-Andrei (mami crys3000) !!!
Nicolica suntem alaturi
Genie nici noi nu am renuntat la somnul de dupa-amiaza,din aceleasi motive. Sunt sigura ca in septembrie, cand va merge la gradi, se ve reglementa situatiunea si la piersicutele noastre.
pentru mami harnicuta care a trimis poza pentru album&blog.
Babee am inteles.