Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Bulinuta, eu inca astept....azi merg iar la control. Pana sambata, cand se implinesc 40 de saptamani, mai stau cuminte si astept dupa care o iau la fuga prin curte, pe scari in sus si-n jos, poate, poate o vrea bb sa vina fara sa-mi provoace si de data asta contractiile.

piersicute

39+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ramoon, cred ca e alergica la vreo intepatura de insecta ca noua nu ni s-a intamplat asa ceva pana acum. Deci nu cred ca e vreo insecta mai deosebita aici care sa o fi piscat-o.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Mai am 4 sedinte de fizioterapie, asa ca peste o saptamana sper sa putem merge la plaja. Pana atunci o sa-mi treaca si CM. Deabea astept sa intru cu Iorgos in apa, ca Ioanna intra singura.

Norocuta,

Nicolica, te asteptam cu vesti bune astazi de la control. Mie mi-a ramas gandul la tortul vostru. Sa nu-mi spui ca e facut in casa ca vreau si eu reteta. Sunt sigura ca a fost e f f f gustos

Imi trimite si mie cineva pe PM parola de la mailul comun, pleeeaaase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Raluca,ti-am trimis parolaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Julax, mersi pt parola!

Am si eu o intrebare. Ioanna de vreo 2 saptamani jumate nu mananca aproape nimic. La inceput a fost bolnava, febra peste 40 si rosu in gat, dar asta a trecut de aproape 2 saptamani si pofta de mancare tot nu vine. Imi e frica si sa o presam prea mult ca sa manance. Ieri am citit la randunici ca lipsa de mancare poate fi si din cauza infectiei urinare. Ioanna nu se plange ca ar durea-o cand face pipi si m-am saturat si eu sa tot mergem la dr in ultimul timp ca sa-i fac iar analize.
Voi ce credeti, ar trebui sa-i fac analize sau o fi o faza trecatoare, din cauza caldurii etc. Am incercat sa-i dau si ceva mai "interzis" dar care ii place ca sa vad daca mananca. Nici macar prajitura nu a putut manca deloc, dar a mancat un cremvrusti si ceva.
Cand o pun sa manance cu forta o vad ca se forteaza sa inghita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

raluca nu o pune sa manace cu forta ..rares are saptamani intregi cand nu manaca aproape nimic...si pe urma manaca de sparge...eu zic sa o mai lasi un pic si apoi daca nu se restabileste mergi cu ea la un dr

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Raluca,ai fost cu ea la medic si ti-a confirmat ca nu mai are nimic?Daca sustii ca se forteaza sa inghita si ceea ce ii placea,poate o mai doare gatul.sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelor

Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria,Iana Daria, Andreea Alexandra

Eleen Nicole, Sofia, Nicolae

nicolica, cum sunteti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

LA MULTI ANI MAP! sa fii sanatoasa si numai bucurii

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi si celor din zilele urmatoare
Ioana Teodora- Medeea76
Radu Stefan-alex c
Iustin-Cristina Bauer
Carmen Maria-Dandana
Iana Daria- alina2006
Andreea Alexandra-Priscilla,
18 Iulie
Eileen Nicole-Alexia27
Sofia-Zuzunaki
Nicolae-eugcem
19 Iulie
Rares Ioan-Bulinuta27
David-ildiko75
Luca- Consi
Marius-poliana

pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Piersicutee....dragi...ce mai faceti voi?
Nici mie nu imi vine sa cred ca Ale a facut 3 anisori....of...ce trece timpul! Multumim pentru urarile de pe 13 iulie!
La multi ani pentru toate piersicutele ce zilele acestea implinesc 3 anisori!

Alexia e minunata! A crescut...e f inaltuta...( o sa ma stradui sa pun poze noi la semnatura). Am sarbatorit ziua ei cu tortulet si prieteni si Ale a fost f emotionata. In alta ordine de idei Ale ne tot intreaba cand vine Xenia si asta pentru ca mami si tati lucreaza de zor la bebe2. Iar bebe2 de va fi fetita cum vrea tati si Ale se va numi Xenia.
Va imbratisez pe toate....si...mai revin!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput