Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 3
anasia spune:
La multi ani piersicutzelor
Ciprian Constantin, Mihaela, Naomi Patricia, Mihnea Goerge, Rares Andrei!
Alexandru, Erik, Alexia, Razvan, Raul Nicolas!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
La multi ani pentru ieri :
Naomi Patricia (mami mamaluidavid)
Mihnea George (mami Mishi)
Christian Ionut (mami roxanya)
Rares Andrei (mami Aysha2)
La multi ani pentru azi:
Alexandru (mami Muuh)
Erik(mami Cornelia-laura)
Alexia (mami Larissa79)
Razvan (mami SARILLA)
Raul Nicholas (mami Nicole25)
Multa sanatate tuturor care serbeaza zilele astea!
Cu scuzele de rigoare ca nu reusesc sa tin pasul sa fac urari in fiecare zi, cum mi-as dori.
norocuta spune:
julax, oanaalex multumesc pentru aprecieri.
ramoon si eu cred ca e o reactie la ciupitura de "ceva"..dar tot e bine sa va vada un medic.
gabi1 piersicuta ce mai face?
Ma bucur ca mai scrieti...mi-ar place sa mai dea cate un semn macar de "prezenta" mai multe mamici, nu dau nume ca ar fi prea multe ...dar care erau active mai mereu.
Sper ca sunt motive de "vacanta" .
Julax offf constipatia e pacatoasa, ca e ca un cerc vicios: daca nu face nici nu are pofta de mancare, apoi cand face il supara si refuza sa faca ...stiu cum e...
Eu nu am folosit supozitor decat f f rar (poate de 2-3 pe an), deoarece acele picaturi Picolax au fost foarte Ok.
Initial Dr. mi-a zis sa ii dau 7 dimineata si 7 seara, dar erau prea multe, si, cu acordul lui am reglat eu (cam 2-3 cand era mic) cat mi s-a parut a fi suficient. Apoi nu a mai fost necesar sa ii dau zilnic, iar acum (cand are 8,5 ani) ii dau la nevoie 12 picaturi si dupa cca.8-10 ore face sigur. Dar nu mai apelez decat f rar (la mai bine de o luna), cand apar situatii de genul asta.
Legat de alimentatie...culmea e ca Ali chiar mananca legume si fructe foarte bine (de mic), iar Nour cu care nu am avut problema constipatiei m-a zapacit cat de greu le accepta crude.
anasia am trimis si eu poze la contul comun. Ma bucur ca iepurasul din tufis (hi,hi, hi), ca voi folosi si eu pozicile la actualizarea celor de pe Blog .
Asadar DRAGA LIVADA asteptam poze la mamiciiulaug2006@yahoo.com (1-2-3 cate doriti) cu piersicutele la 3 anisori..adica din vara asta, fie de la aniversare, fie din vacanta...
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
Alexandru-Muuh
Erik-Cornelia-laura,
Alexia- Larissa79
Razvan-Sarilla
Raul Nicholas-Nicole25Norocutza,azi a iesit fara supozitorSper sa ne descurcam de acum doar cu lactulosa,apoi doar cu alimentatie adecvata.Te cred cu Nour,conteaza mult predispozitia copilului Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Muuh spune:
Multumim tuturor de urari. Nici macar nu imi vine sa cred ca au trecut deja trei ani, mi se pare incredibil ca am asa un baiat mare. Si chiar e maricel, nu neaparat fizic dar asa a devenit un pusti. Vorbeste mult si clar, foloseste cuvinte noi, grele dar o face corect. Face niste conexiuni logice de ma lasa masca. Intr-un cuvant creste iar mie imi este teribil de drag de el. De data asta am sa ma invrednicesc si voi trimite poze cu el.
anasia spune:
La multi ani piersicuzelor
Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Darius Theodor, Andreea Stefania!
ramoon, si eu cred ca este de la vreo insecta, probabil este mai sensibila, de obicei daca se scarpina, devin blande, noi am "experimentat" mai mute tipuri de insecte;
norocuta frumoase poze,si Nour cu buclele blonde , si ce parc minunat;
muuh, ma bucur sa e "vad"!
nicolica, cum sunteti?
oanaalex, julax,
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!!!
13 Iulie
Alexandru-Muuh
Erik-Cornelia-laura,
Alexia- Larissa79
Razvan-Sarilla
Raul Nicholas-Nicole25
14 Iulie
Vlad Andrei- Assa
Daria Antonia-lucians
Lucas-arcenciel
Darius-Theodor-maryion
Andreea Stefania- misimica
raluca e durere pitica..am ras cu lacrimi
norocuta am vazut pozicile..nour e un deliciu
nicolica iti tin pumnii ...sa incepem sa pregatim fetele?
oanaalex pup fata sa mai prinda puteri
ramoon ce ia facut la dr? si eu banui ca e o alergie la insecte ceva
noi suntem bine...Lali e ok..io tot in butoi inca
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
salut
mersi de rapunsuri!
a fost mama ieri cu ea la dr si a zis k e alergie (probabil la muscatura de insecta k are numai una) si mi-a dat xyzal picaturi si crema elocom...zicea mama k a incercat sa stoarca dr dar nu a iesit nik de acolo... i-am dat doar picaturile si deja ii trece, se vede cum se micsoreaza si nu mai e asa umflata...dar eu tot nu-s lamurita sa stiu pe viitor...dar o sa ma asigur k de acum am in casa crema si picaturile astea...
va pup
julax spune:
La multi ani!!!
Vlad Andrei- Assa
Daria Antonia-lucians
Lucas-arcenciel
Darius-Theodor-maryion
Andreea Stefania- misimicaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete