Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ah, sa nu uit, teodora si-a intensificat mai nou pasiunea intrebarilor. si raspundem la intrebari de genul: de unde vine noaptea?, ce mananca luna?, ce manaca pomii?, ce fac ochii?, de face cutu pp?, de ce sunt copil? .... si sa te tii daca nu e multumita de raspuns.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Michella, mersi mult.
Noua nu ne-a spus nimeni de exercitii, nici pediatrul, nici ortopedul, nici podologul. O sa incep si eu sa fac cu ea exercitiile de care ai zis, rau nu poate sa-i faca. Astia vor numai sa ia bani. I-am facut niste talpite de pus in pantofi si ne-au costat 95Euro si sunt dintr-un material sintetic si ii miros piciorusele rau de tot. Si talpitele le are de 3 saptamani aproape si trebuie sa le poarte tot timpul 6 luni cand mergem iar la masuratori si la facut alte talpite.

Noroc ca am gasit, asa cum v-am spus, un domn f cumsecade care nu e pus numai pe castigat bani, cel care face ghetutele. Ghetutele sunt din piele si costa 90euro si eu talpa asta speciala. In plus, domnul acesta face si talpite separat, dar cu piele si costa numai 50Euro.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

"Perlute" Ioanna:

Tati : - Ioanna, strange jucariile.
Ioanna : - Nu pooooot.
T: - Ba poti.
I: - De ce tipi la mine? O sa-i spun lui mami ca tipi la mine. Ce-ti pasa tie ?
T: - Imi pasa pt ca e casa mea si vreau sa fie frumoasa.
I: - Ce-ti pasa tie ? Si nu mai tipa la mine. Nu sunt si eu om ?! La mine nimeni nu tipa ! Ce-ti pasa tie ? ....

si dialogul continua asa can 10-15 minute, timp in care eu fac dus si sunt pe jos de ras, dar tati trebuie sa se abtina, sa fie serios si sa nu cedeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,Map,multumim de urari!Am petrecut in familie,dar a fost frumos.Am pus cateva poze aici.In rest,schimbam tevile din casa,plus ca s-au mai ivit si altele pe langa,deci santier,asa ca nu prea ma mult timp liber(nu c-as fi avut inainte).
Map,ma bucur enorm pentru voi,sper ca si medici au de spus doar de bine
Buli,distractie placuta!Doua saptamani?Super!
Raluca,Michella,v-a trimis pediatrul la ortoped?E vizibil ca are platfus?Adica v-ati dat seama inainte de a merge la medic ?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, Sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii !

Si tortul mi-a facut o pofta... !!!
Cand ai tu timp, scrie reteta, poate ma incumet si eu sa fac un tort de casa.

Mai, la voi e atat de frumos incat de cate ori vad poze mi se face dor de munte. Am si salvat site-ul cu pozele voastre sa i le arat si sotului.
Aici e o uscaciune si muntii asa de goi si maro... Dar ma mai impac un pic ca avem mare frumoasa aici. Si ieri am fost la plaja cu copiii. Am stat pana pe la 8, cand incepuse sa se insereze.

Apoi am ajuns acasa si cum ne-a auzit o fetita vecina care are vreo 6-7 ani a venit la usa ca sa vina sa se joace cu Ioanna.
Ioanna si Iorgos erau in baie, ii spala Mihalis, asa ca i-am spus ca sa vina alta data. M-am simtit cam prost ca am gonit-o, dar trebuia sa facem toti dus si sa mancam, Iorgos era cam obosit si marait si fetita asta de fapt vrea sa se joace cu jucariile copiilor nu cu ei. Si imi scoate si toate jucariile in mijlocul casei, iar eu pe ai mei nu prea ii las sa scoata chiar tot. Ii pun sa stranga cand au terminat de jucat cu ceva si apoi sa scoata din alta cutie.

Am fost rea, nu ?

Si mai sunt si cam nervoasa pe mama fetitei pt ca mereu ne-o trimite pe cap sau bate apropo de cate ori ma vede pe scara, dar ei nu o invita niciodata pe Ioanna la ei. Noi am luat-o si la plimbare cu noi pe fetita lor, chiar alaltaieri.

Platfus: Nu am observat noi ca are pt ca toti copiii mici au pana la o varsta, dar la 2.5 ani trebuia sa mergem la ortoped sa verifice el. Cred ca toti copiii merg aici la control, dar la noi sotul are platfus si a fost un motiv in plus sa verificam.

Am fost cu ea si la oftalmolog, tot fara sa fi observat vreo problema, doar ca sa verificam ca e totul bine.
Ar mai trebui si la cardiolog (ne-a spus pediatrul, tot pt verificare) si am ramas in uram si cu analize generale de sange.

Aici, la 3 ani se face un test pt TBC si nici pe asta nu am ajuns sa-l facem inca. In tara se face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

julax, frumoase poze. La multi ani frumosi si sanatosi lui Alex.
Pana la urma tot cu trenulez a fost tortul, bravo. Imediat face si Ioana un anisor, ce trece timpul, parca mai ieri ai nascut si acum va pregatiti de taiat motul, sau rupt turta!!!

Si Philip are platfus si facem exercitii de care mentiona Michelle, pana in iarna, apoi iar la control, poate nu va trebui sa poarte ghetute ortopedice.

Norocutza, ce mai faceti?

salutam livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Muuh, wow azi Dimitri implineste 1 An!
La multi ani minunati si sanatosi alaturi de fratior si parinti

Mergi la inceput

Vreau sa o duc pe Ioanna la balet.
Stie cineva daca e bine sau rau, avnd platfus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

La multi ani! pentru Dimitri(muuh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

julax, e un scump alex! si tortul .... !
noi nu am observat platfusul, ne-a atras atentia doctorita la contolul de 2 ani, am mers la pediatru si, cu exercitiile despre care vorbeam, dupa un an stam foarte bine. nu este o forma din aceea evidenta de platfus, ci doar scobitura nu este suficient conturata. nu e vorba de platfusul clasic, cu lipsa totala a scobiturii, poate de aceea cea care a observat a fost pediatra si nu noi.

raluca, fetita uneia dintre colegele mele a fost admisa in clasa a V-a la liceul de coregrafie, clasa de balet si are o forma de platfus. munceste mai mult decat restul clasei, dar e foarte talentata.

si acum, din intrebarile marca inregistrata Teodora: "de ce mamele si tatele isi dau pup pe gurita si copii nu?"

michella

Mergi la inceput