Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

bulinutza, cred ca asa se traduce: aseptische Nekrose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicolica multumesc mult

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamici si piersicute,sunt luni de zile de cand iar nu am mai dat nici un smen de viata. Uram din tot sufletul la multian sanatosi, frumosi si cat mai voiasi tuturor piersicutelor care au implinit trei anisori.

Si noi l-am serbat pe Robert cu copilasi multicei pe 15 august, ceva mai devreme pentru ca apoi era mai complicat.

Acum ne pregatim de gradi, incepem pe 14 septembrie si Robert in fiacre zi ma intreaba cand va merge la gradi. is curioasa cum va fi, Doamne ajuta

Ultima data va povesteam de terapiile pe care le faceam cu Luca. Ei bine dupa o luna de Vojta am renuntat si la indemnul neurologului ne-am reapucat de Bobath. Neurologul considera la vremea respectiva ca Luca care atunci la un an nici nu se punea prea des in fundulet si nici nu incerca sa se ridice, avea ceva probleme de motorica fina. Ne-a sugerat un RMN la caput si am primit programare pe 31 august. Adica luni mergem la spital cu Luca. Intre timp insa lucrurile s-au schimbat, asezatul sg in fundulet a devenit o bagatela, incearca sa se ridice dar are de luptat cu inaintimea si greutatea. Fizioterapeutii spun ca nu-i un copil gras dar unul puternic. Acum eu ce sa va zic este greau ca naiba si abia astept sa mearga ca-i greu de carat Am sta mult sa ma gdesc daca mai are acum rost sa facem sau nu RMN si pana la urma am decis sa merg sa-l fac, sa stiu clar ca nu este nimic, ca poate doar este el un pic mai tarzior. CAsca nu o mai poarta de cateva saptamani bune, caputul a mai ramas stamb dar cu parul acum nu prea se mai vede.

LUca este un mare nazdravan, cauta in toate sertarele. Cu mersul in 4 labe inca nu-i bun prieten dar merge amestecat, cand saltat cand in 4 labe. Il adora pe fratele lui, ma topesc de drag cand ii vad cum se joaca si se iau in brate.

Robert este cat se poate de vorbaret, vb si germana si Romana, cu Luca germana insa. Ne zapaceste cu intrebarile. Vorveste fff tare sa ne auda tot cartierul ca doar nu avem secrete Citim mult, cantam. Pana acum nu vroia sa repete dupa mine dar acum vad ca mai stie si el din poezii si cantecele. Acum is si bunicii in zone dar din pacate seara la culcare nu vrea sa mearga cu ei ci doar cu mine. MAi nou mergem la culcare si cu Luca si reusesc sa-i adorm pe amandoi odata.

Mai facem si crize de isterie ca altfel nu ne simtim bine. Dar am invatat sa iesim din ele. Uneori dureaza mai mult, alteori reusesc sa-l pacalesc repede

Am avut o vara nebuna, programari una dupa alta dar am ajun si la mare o saptamana.

Pentru cine are rabdare aici is cateva din pozele pe care am mai apucat sa le descarc.

http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/

VA pupicim si revin cu noutati dupa tomografie de la caput. Sper sa fie OK si sa ma linistesc apoi.

Pupam si promit a nu mailipsesc atat cat am lipsit acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

emiliapop, ce veste minunata!

map, bine ati revenit! te asteptam luni cu vesti bune!
am vazut pozele ce flacai are mama acolo !
sanziana, felicitari din suflet pentru bebe David!

eu sunt cam dusa cu nervii zilele astea . m-as cam baga intr-un butoi, sa stau acolo pana imi trece.

pup livada!

michella

Mergi la inceput

monica iti tin pumnii sa fie totul ok cu RMN-ul...este pentru ca asa trebuie sa fie de fapt ..am vazut si pozicile sunt mortali

pup fetele maine plec in concediu 2 saptamani asa ca sper sa va gasesc sanatoase si pe voi si pe puiuti si voioase

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

michella te inteleg si eu ma lupt sa ies de ceva vreme dar Keep the Faith

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Map , te asteptam cu vesti bune.

Eu am fost cu Ioanna la ortoped si cica are platfus. Nu f mult, dar are. Il mosteneste de la sot. Si i-am facut niste talpite speciale pe care sa le bag in pantofiori. Problema e ca nu prea gasesc pantofiori inalti pe glezna, cam cum sunt aia de copii de 1 anisor.
Apoi am gasit pe cineva care face pantofi speciali pt platfus. Persoana respectiva ne-a spus ca e mai bine sa poarte ghetute tot timpul (vara, iarna, afara, in casa, etc)
Daca poarta pantofiorii astia cica in cativa ani o sa se modeleze piciorusul si nu o sa mai aiba platfus.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Michella, s-a intamplat ceva sau asa te-a apucat ? Hai ca vine we, poate iesi la o plimbarica si-ti trece. Sau un coafor, cosmetica, cumparaturi, ceva...

Buli, concediu placut si te asteptam cu pozici ! Unde va duceti ?

La noi pleaca sotul la serviciu, in alt oras, sambata de dimineata si se intoarce luni. Asa ca va inchipuiti ce we o sa am. Dar asta e , vad ca deocamdata sunt destul de bine, nu ma stresez.
Si cand e el de serviciu eu stau cu copiii, iar cand e el acasa eu vin la birou si lucrez. Asa ca va inchipuiti cam cat timp petrecem impreuna. Si mai face si pe drum spre serviciu 2 ore dus, 2 intors. Si cand i se face somn trage pe dreapta si doarme un pic in masina (pt ca face mai multe ture la rand si acolo nu are unde sa se odihneasca). Sunt cam stresata cand e pe drum sa nu se intample ceva, sa adoarma la volan, Doamne fereste !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ura, is super fericita. De ieri pepenoil Luca se ridica in picioare in patut. Maine merg la spital dar sper ca pana seara sa revin acasa ca nu mai am chef sa-i fac nici un RMN, vedem ce mai spun si medicii maine dar sper sa scapam. Is asa d efericita. Iuahuuuuu

Robert este asa dragut: baiatul nostru se ricica in picioare, vine si ne spune l-a tampit si pe el mama lui saracum

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

map voinicelul Luca! va asteptam numai cu vesti bune!
bulinuta, raluca, mercic de gandurile bune ! era doar asa... o pasa proasta! mi-am revenit in week-end, ca am sarbatorit 6 ani de la nunta !
bulinuta, drum bun, asteptam impresii din vacanta!
raluca, si Teodora are o forma de platfus! ea a purtat de la inceput doar incaltaminte cu taloneta si glezna inalta, in casa sau afara. noi, de anul trecut facem (in joaca) foarte des exercitii de genul mers pe varfuri, masat zona de platfus, mers in linie cu picioarele unul in fata celuilalt (ca si cum ar merge pe o bordura ingusta), mersul piticului. si cat mai mult mers chiar desculta pe tren acccidentat, pietris sau nisip. de anul trecut din toamna cand am inceput exercitiile pana acum ortopedul a spus ca rezultatele sunt foarte, foarte bune! asa ca mult succes si voua!

michella

Mergi la inceput