Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 16
larissa_79 spune:
Emilia, ce veste minunata! Doamne ajuta....
sanzaiana, felicitari!
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Genie spune:
Salutare tuturor!
Emilia, eu zic ca nu intamplator s-a nimerit sa ai de data aceasta gemeni, mi se pare un lucru extraordinar si Dumnezeu o sa va ajute sa-i cresteti frumos pe toti. Nu te lasa influentata de cei din jurul tau, important e ce va doriti tu si sotul tau. Si am eu un feeling asa ca de abia asteptati sa va intalniti cu cei doi micuti si sa ii strangeti in brate!
Asa cum spun toate fetele, sa faceti alegerea intelapta si sa nu indepartati doua sufletele care vor sa se alature familiei voastre. Te imbratisez si iti doresc sarcina usoara!
Bulinuto
refacere rapida !
Nicolica, sanatate multa!
Michella, Julax si eu am mari emotii cu gradi. Toni o sa mearga doar 4 ore si sper sa se acomodeze frumos si sa lege repede prietenii cu copiii de acolo. De abia astept prima serbare !
Pupici la toata livada!
oanaalex spune:
Emilia multi
. Vezi cata lume s-a adunat aici sa fie alaturi de tine? Cred ca de vreo 2 ani nu s-a scris atat
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
20 august
Camelia - Nicole,de mamanati
Daria,de mamadariei
21 august
Arianna Raisa,de mada_mxm
Agatha,de myrrha
Stefan Eduard,de mamidestefan
Emilia,waw,ce vesti!Sa fie intr-un ceas bun!Sper sa luati cea mai inteleapta decizie!Oricum,personal,as pastra sarcina,fara nicio indoiala.E un miracol!
Sanziana,felicitari pentru noul membru al familiei!Sa fiti fericiti!

Buli,![]()
![]()
,
Rares
Genie,astept si eu prima serbare,ma intreb cum va reactiona...
Noapte buna,ce tarziu e...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
emilia, ce veste minunata! si ce frumos.......felicitari!
sanziana, felicitari pt zmeurica, sa va traiasca!
La multi ani piersicutzelor
Camelia - Nicole, Daria

Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

Ana-Maria, Ana-Catalina, Busra

Rares Gabriel

noi am fost 2 zile la mare, a fost frumos, putin cam rece apa (cel putin asa mi s-a parut), din cauza asta fata n-a prea vrut in apa, a preferat sa stea in barcuta gonflabila si s-o plimb;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
anasia spune:
am uitat....si eu abia astept sa inceapa gradinita... si mi-e putin teama....mai mult pt ca este colectivul de copii f mare (35-37), ceea ce mi se pare enorm pt o singura educatoare si ingrijitoare; speram sa fie bine, sa vedem; de-abia astept sa ne aprovizionam cu rechizite si, bineinteles, prima serbare; deja visez la ce costumatie va trebui sa-i fac; la inceput dr ne-a spus ca vor incepe gradinita pe 1 septembrie (pt ca este cu program prelungit), dar vad ca deocamdata toata lumea este in concediu, de-abia pe 27 august vor veni cadrele la gradi, asa ca banuiesc ca vor incepe pe 15, ca toata lumea;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ralucaspm spune:
Sanziana, sa va traiasca bebe David, sa fie sanatos si norocos in viata !
Emilia, asa ma gandeam si eu, ca si Oana, ca uite cate mamici de piersicute s-au adunat, dupa atata timp, ca sa va sustina. Mi se pare extraordinar !
Eu pe Ioanna am dus-o la un fel de gradi din noiembrie trecut. Spun un fel de gradi pt ca de fapt e o scoala de muzica care are si o grupa mica de gradi, doar cu pana la 12 copii. Anul trecut au fost numai 8 copilasi. Ioanna a stat cam 3-4 ore pe zi acolo, de pe la 10 la 14. Apoi o luam acasa sa manance si sa se culce. Initial am dus-o ca sa vada mai multi copii pt ca nu era prea sociabila. Apoi am vazut ca a invatat si destul de multe lucruri: cantecele, jocuri, sa coloreze etc.
Imi aduc aminte ca in prima zi imi venea sa plang si imi venea sa stau la fereastra gradinitei sa ma uit la ea cat era de micuta. La 11:30 copiii mananca un tost cu cascaval si beau un paharel de suc de portocale din cutie. Eu i-am facut suc proaspat de mandarine, stors cu manutele mele cu 5 min inainte. Ioanna nu a vrut sa bea deloc si l-a mai varsat si pe rochita. De atunci am zis ca nu-i bai daca bea si ea ca ceilalti copii. La "gradinita" asta nu au facut nici o serbare, dar cred ca anul asta o duc tot acolo. E la 5 min de casa si anul asta mai e si pb cu gripa, asa ca prefer sa fie intr-un loc cu cat mai putina lume. De la anul o sa o duc la una normala.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
bulinuta27 spune:
julax LA MULTI ANI ptr Alexutu ..pup puiu cum ati petrecut?
emilia curaj 

sanziana sa va traiasca puiul mic
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
am si eu o rugaminte off topic: ma poate ajuta cineva cu traducerea in germana a cuvintelor: necroza aseptica...sarumana
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze