Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelor

Clara, Rares

Robert,Rares!

emiliapop, ce veste frumoasa! subscriu si eu la ce au spus fetele, vedeti ce este mai bine pentru familia voastra si nu bagati in seama "gura lumii"; cine este alaturi de voi, bine, cine nu....mai bine fara;

bulinuta, ;

azi, fata mi-a adormit la pranz cand am crezut ca s-a trezit, ii spun " s-a trezit fata mea frumoasa?" ,; la care ea somnoroasa "...si cuminte si desteapta";

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Emilia, si eu as pastra copilul fara sa ma gandesc de doua ori. Cu atat mai mult cu cat sotul este de acord! O sa fie putin mai greu poate, insa....sa vezi tu cand cresc ei toti mari si s-or aduna cu familiile la casa voastra!
Doamne ajuta sa iei decizia buna!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Intru si eu pe fuga ca sa-i raspund Emiliei. Si eu zic sa-l pastrati pe bebe si sa incercati sa nu va deranjeze prea mult gura lumii. Mai ales ca sotul e de acord. Alex e deja mare si in curand o sa te poata chiar ajuta. Eu o las pe Ioanna sa aiba grija de Iorgos cand trebuie sa ma duc un pic la baie, sau fac mancare si nu trebuie sa stea langa mine ca sa nu se friga. Si sa stii ca imi e mult mai usor cand sunt cu amandoi acasa decat cand sunt doar cu Iorgos, ca se joaca amandoi si Ioanna ii aduce apa sau prosopul, sau un servetel sa-i sterg lui nasucul, o trimit pe ea sa-l spele pe manute, etc
Scriu , asa cum am zis, f pe fuga si sper sa se inteleaga ceva din mesajul meu.
Si noi ne gandim daca sa facem bebe 3. Si mie imi e cam frica si pt ca am deja o varsta (in curand fac 37 de ani) si am si 2 cezariene.
Stiu ca si mama o sa spuna ceva la inceput, dar sigur o sa-i treaca pe urma. Si cred ca si mama ta cand o sa-l vada pe bebe o sa-l indrageasca si nu o sa mai zica nimic.
Si eu cred ca o sa le fie bine copiilor sa fie mai multi frati.
Nici grecii nu prea au mai mult de 2 copii, dar eu vad multi turisti nemti sau englezi care vin cu cate 3 copii micuti, unul in carucior , unul in brate, altul de fusta ... si ii apreciez f mult ca se incumeta sa vina cu totii in vacanta cand eu deabea imi fac curaj sa merg singura cu amandoi in parculetul de langa casa.
Va doresc sa luati decizia cea mai potrivita pe voi si noi suntem alaturi de tine cu un sfat sau o incurajare cand ai nevoie.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Emilia multi si lasa lumea la o parte cum ziceau si fetele. Voi sunteti importanti. Sotul meu decand eram insarcinata cu Mara i s-a pus pata sa mai facem unul sa fie 3 dar cea care nu accepta ideea sunt eu (cel putin acum). Din cate stiu ai nascut ok asa ca o sa fie ok. La mine asta e problema ca am doua cezariene (aici in spital mi-au spus ca se pot face 5 fara nici un risc si de la a 6-a incepe sa apara riscuri ) si mai ales diabetul gestational care se agraveaza cu fiecare sarcina, la Mara am ajuns la medicamene ca nu am reusit numa cu regim. Asadar cu toate astea nu resping categoric ideea unui al treilea copilas dar acum cred ca e prea proaspat tot si nu ma pot gandi.
familia si asteptam numai vesti bine de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mutumesc mult pentru incurajari si sustinere!

Am fost ieri la medic deocamdata sunt fara cuvinte...... bebe din burtica .......sunt 2 bebei adica gemeni ........

deocamdata nu ma pot gandii la nimik ca inca nu imi vine a crede...stau cu poza de la echo in fata in care se vad doi saculeti gestationali de 4 saptamani si 5 zile si ma intreb cum am reusit-o si pe asta ........

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Oau Emilia. Am ramas masca dar surpriza e foarte placuta, neasteptat dar ff placut cel putin pentru mine. Eu zic ca in cazul asta e si mai usoara decizia dar totul depinde doar de voi doi adica tu si sotzul. E greu pentru ca el e mai mult plecat dar eu cred ca gasiti voi o solutie. Mamele comenteaza vor pentru fetele lor cariere fulminante vacante lungi si alte d-astea dar in realitate daca ar sta mai bine sa se gandeasca mai bine si mai bine e sa ai o familie frumoaasa, liniste si impacare sufleteasca si muulta iubire. E greu chiar f greu sa ai 3, 4, 5 copii dar e si foarte frumos. Iti dai seama cata dragoste o sa primesti si mai la batranete cat de plina o sa iti fie casa cu gineri nurori nepotei. Iar ei fratii vor avea fiecare toata viata lor trei puncte de sprijin in afara de voi parintii lor. te pup.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Emilia, ce veste minunata ! Iti doresc multa putere si curaj sa infrunti toate rudele care nu te sustin din propriile lor motive egoiste... Mi-a placut mult atitudinea sotului tau, sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Emilia, mi s-a facut "pielea de gaina" si imi dau si lacrimile. Eu cred ca Dumnezeu v-a ales pe voi sa va dea doi ingerasi in dar. Cred ca o sa fie f f greu, dar ganditi-va si poate gasiti o solutie la cum sa ai un ajutor dupa ce nasti macar cateva luni. Aici se zice ca nu trebuie sa ne facem griji, ca fiecare bebelus vine cu bucata lui de paine in mana.
Nu stiu daca o fi asa, dar sper din tot sufletul sa gasiti o solutie si sa pastrati copilasii.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna mamici si copilasi! La multi ani piersicutelor si sa aveti o viata frumoasa!

Multumim pentru urarile de ziua lui Codrin!

Am intrat sa va anunut ca din data de 14.08.2009 Codrin piersicuta mai are un fratior David zmeurica. E un dragut si suntem topiti dupa el. Codrin se poarta neasteptat de bine cu el, in schimb fata de noi se observa deja o schimbare de atitudine. Lucram la asta.
David a avut 3900 grame si 52 cm, operatia a durat 3 ore din cauza unor complicatii, dar azi la o saptamana de la operatie sunt aproape ca noua.

Nicolica felicitari pentru bebe Mark, sa fie sanatos!

Emilia sa dea Dumnezeu sa iei decizia buna pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Sanziana, multumesc frumos.
Felicitari si tie pentru bb David. Ma uitam la zilele de nastere ale baietilor tai....o zi diferenta, plus 3 ani

Sanatate multa si refacere rapida.

Emilia, wow ce veste!

Mergi la inceput