Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli, sanatate multa draga noastra! sa ai grija de tine!
nicolica, julax, anasia, lucians, multumim de urari!
nicolica, puisorii bolnaviori!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelor,

Codrin Marius, Toma, Renata Maria

Alexandru Paul, Madara Aleksandra

Robert, Sebi!

lucians,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

nicolica, ce faceti? cum mai sunt puiutii, e mai bine acum?
buli te asteptam cu perlute noi de la Rares.
noi am primit cadou de la soacra mea un caiet de activitati pentru gradi, grupa incepatoare si ieri am facut in sfarsit "teme". tot timpul cand fetele mari, verisoarele ei erau la teme era tare trista ca ea nu face teme si a fost ieri in culmea fericirii! e incantata nevoie mare de gandul de a merge la gradi. sunt curioasa cum se va adapta in final. eu una, am niste fluturi in stomac la gandul ca deja fetita mea merge la gradi!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi ANi sarbatoritilor! sa cresteti mari si sanatosi

julax, anasia, michelle, nicolica multumesc pentru urari

azi am inceput recuperarea..si e greuuuu ..doare dar o sa fie bine...trebuie sa fie

michelle am vazut pozele..e durere
nicolica sanatate multa multa ...pupici la puiuti

aseara dupa ce mi-au scos firele am incercat sa conduc, rares in spate..prima plecare de pe loc nu mi-a iesit si i-am zmucit un pic la care piti oripilat: ce faci mami? nu mai stii sa conduci??? imi rupi gatu' aici ...io: scuza-ma mami...rares: bine te scuz dar sa nu mai faci asa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

LA MULTI ANI!!!17 august
Robert, de map
Sebi,de Amami
18 august
Clara Ileana, de tweety
Rares ,de gabi1Michella,si eu am ceva fluturi in stomac la gandul ca merge la gradi si e mare,sa ne vezi cand or fi la facultate
Buli,chiar imi era dor de replicile lui RaresBine zici ca trebuie sa fie bine.Asa te vreau
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor bine v-am gasit si multumim de urari!!!
O sa pun niste poze cat de curand.

Bun venit bebe Marc si felicitari Nicolica, refacere usoara.

Eu sunt intr-o mare dilema,ne-am intors de curand din vacanta si acasa am aflat ca sunt iara , sunt tare dezorientata ca nu ma asteptam la asa ceva plus ca eu inca o alaptez pe Eve si imi faceam curaj sa o intarc ca asa ajugem la gradi cu alaptatul asta.....
Nici nu stiu ce sa fac sunt tare derutata.....ca sunt deja obosita dupa doi bebei nascuti la interval de 1 an juma si dupa atata alaptat, sotul mai mult plecat cu serviciul plus ca toata lumea (mama,tata,soramea) au ramas masca si mama deja m-a amenintat ca rupem relatiile cand o incepe sa se vada burta ca o sa rada cunostintele de ea ca eu torn copii pe banda ...ca ce suntem pocaiti ?
Mai mult mama balacarea o nepoata ca face bebe 3 inainte sa auda vestea iar nasa copiilor radea de o ruda de a noastra ca a turnat 4 plozi asa ca mi-am inghitit cuvintele si am tacut malc.

Singurul care e bucuros tare e sotul care nu concepe sa fac vreun avort.

Si cum spuneam io is cam in plop.......si nu prea imi vine sa omor un sufletel care vrea sa vina la mine......dar ma descurc deja greu fizic cu 2 copii si eu singuri toata ziua......

Joi merg la medic sa vad cat e de mare bebe ca ma simt rau mai demult si sa ma sfatuiesc cu ea cam ce sa fac ....

Babee astept ceva pareri despre cat de greu e cu 3 .....

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

buli sa fie recuperarea cat mai rapida si mai usoara!
mie ieri mi-a spus Teodora, in loc de multumesc pentru ca i-am dat voie sa iasa in curte :"mami, esti cea mai frumoasa din lume, sunt mandra de tine!"

julax , ne facem un grup de suport moral!

emiliapop, pentru toata gasca ta! e minunata vestea pe care o dai.
ce spune mama, nasa, matusa sau vecina, cele care nu sunt in locul tau si nu simt sufletelul care a vrut sa vina la voi nu are nici cea mai mica importanta. e un copil venit din dragoste, e tot ceea ce conteaza.
cat despre sot, atitudinea lui e minunata si e singurul de care trebuie sa tii cont!
se merita insa sa ai o discutie cu sotul, sa puneti in balanta toate aspectele si veniturile familiei in ideea de a incerca sa aduci in casa o menajera. chiar si numai pentru o zi pe saptamana. o sa iti fie de mare ajutor, asta o spun din proprie experienta. si in felul acesta te vei putea ocupa de copii mai mult.
pe Alex il veti inscrie la gradi? ar fi pentru el o schimbare de mediu si pentru tine un moment in zi in care te poti ocupa de de Eve si bebelic mai indeaproape.
scuze ca m-am intins atata dar ma oftic de mor cand citesc cum se arunca cu rosii in mamele de mai multi copii. noi suntem patru frati si ne-a fost asa de bine. si inca ne ne este. pentru nimic in lume nu concep viata fara familia mea! copiii tai vor avea sansa sa creasca la fel: uniti si invatatti sa se iubeasca si ajute reciproc!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

emilia nu stiu cum e cu trei copii si nu imi permit sa iti spun ce decizie sa iei. Dar imi permit sa iti sugerez sa rupi de acum relatiile cu mama ta pentru ca vad ca mai mult te incurca si te amaraste decat sa te ajute. Poti alapta in tandem, daca ai nevoie de informatii suplimentare pe tema asta da-mi mesaj pe msn (chiar si offline ca iti raspund cand il vad). In rest iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie pentru tine si familia ta, care sa stii ca inseamna: tu, sot, copii, restul sunt familie extinsa care nu ar trebui sa aiba nici un cuvant de comentat ci numai de incurajat. Cat despre gura lumii...am eu o vorba dar nu pot sa o scriu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna ziua livada,

Marc si cu mine nu mai avem nimic, Philip mai tuseste si face inhalatii pana vineri cand mergem iar la control.

Deja bebe are 3 saptamani si e asa de dragalas iar Philip il tot pupa si mangaie, ma atentioneaza de fiecare data cand plange, zice sa-i dau tzitzi lui Marc ca-i e foame.

Emilia, e o veste minunata si nu te lasa influentata de gura lumii. Cel mai important e ce vreti voi, cum e cel mai bine pentru tine, sotul si copiii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

julax
emilia eu iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine si familia ta...eu imi doresc mult inca un copil...si nu se poate..asa ca iti dai seama ce decizie as lua fara sa tin cont de gura nimanui
michelle mercic..sper sa fie mai usor si sa ma mobilizez sa fac si acasa ca is cam putoare
nicolica sanatate multa ptr philica

sa va mai zic de rares: nu mai vrea sa doarma cu noi, doarme cu mamaie, iese afar cu mamaie, totul cu mamaie...aseara ii zic: hai mami sa mai dormi si cu noi ca mi-e si mie dor de tine..la care el: mami stii cum facem? acum dorm cu mamaie iar cu tine o sa mai dorm la toamna, bine? si avea asa o fatza de impaciuitor...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput