Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
michella, multumesc
bulinuta, n-am stiut ca te-ai si operat...sa dea D-zeu sa te recuperezi repede si fara probleme;
fetelor, trimiti poze pe mailul comun pt album, da? in 2 saptamani ma intorc in bucuresti si le prelucrez;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
La multi ani!!!
12 August
Catalin,de Tinasv
Andrei,de chiara_2005
Vlad Gael, de avmaria
Ana Maria, de elena24
David,de Adriana80
13 august
Jonathan,de motzata
Alexandru,de mami-mami
La multi ani,Lucians!!!
Anasia,ce tort frumos!!!Nu-mi spune ca printesele sunt comestibile.Si Alessia a fost acaparata de atmosfera
Buli,cum adica nu ai rezolvat mare lucru cu operatia?Trebuie sa fie bine!Recuperare usoara si rapidaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabi1 spune:
Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire.LA MULTI ANI!ALESSIA-ANCA
michella78 spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!
Gata, am pus si eu poze de la petrecere in album. noi am sarbatorit duminica, pe 9 august, sunt insa si cateva poze de luni, chiar de ziua ei ( de altfel si-a pastrat coronita ca de.... este o mica printesa si ea ).
michella
michella78 spune:
uitasem sa pun link-ul.... nu am baut azi cafeaua, se vede .....
http://picasaweb.google.com/tmichella78/TeodoraPrintesaDe3Anisori?feat=directlink
michella
nicolica spune:
Anasia, La Multi Ani Alessiei!
Foarte frumos tort ai facut, felicitari, esti talentata rau de tot. Frumos ca Daria a fost la petrecere. Tare frumoase s-au facut Alessia si Daria.
Lucians, LA multi ani si tie pentru ieri!
Bulinuta, ca recuperarea sa nu dureze mult.
Michelle, am vazut-o pe Teodora, ce petrecere grozaca cred ca a fost.
NOi suntem raciti...Philip a contactat un virus acum o saptamana, a facut febra 40 vreo doua zile, acum face inhalatii si e mult mai bine. TRist e ca si bb incepe de azi sa faca inhalatii, ca nu respira prea bine. Asa ca la toti ne curge nasul...dar e mult mai bine ca ieri.
Sanatate multa tuturor
Nico
anasia spune:
multumesc pentru urari, chiar ne-am simtit foarte bine printre atatia prieteni;
julax, da, papusile sunt comestibile, ma rog, rochiile, (ca papusa este ...papusa din comert)blat acoperit cu martipan;
nicolica, multumesc, of, sanatate multa , aveti grija de voi si ce piticei! am tinut secret ca vine si Daria, nu i-a venit sa creada cand a vazut-o;
michella, chiar, ce petrecere frumoasa! ..ca la o printesa!
bulinuta, cum adica, n-a prea facut mare lucru operatia? nu te-a ajutat?
acum esti in concediu?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
Alessia Anca,de anasia
Alessia Maria,de ccc77
Ianis,de bibi
Elena-Corina,de mia
Alexia Roberta,de mamica_genMichela,mare petrecere si frumoasa pe deasupra.Din nou un tort frumos,printese,ca-n povesti,ce mai,super!
Anasia,ai muncit ceva la tort
Nicolica,sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
lucians spune:
Multumim frumos pt urari! Atasam si noi niste poze de la ziua Alessiei.Va pupam!
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
La multi ani,Alessia!
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
15 august
Codrin Marius, Sanziana
Toma, ira
Renata Maria, vbartan
16 august
Alexandru Paul, emiliapop
Madara Aleksandra, cintaLucians,am vazut pozele,cred ca a fost super,mai ales ca am zarit si doua torturiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete