Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
julax spune:
Ariana-Irina,de Andreea25
Timeea Elena,de Ramoon
Vladut, de ionelalit
LA MULTI ANI!!!
Michella,daa,supersimpatici,Alex nci macar nu canta in romana,ci in chineza probabil sau el stie...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
toata lumea e plecata?
sunam adunarea pentru livada!
zau ca imi e dor de perioada cand scriam cu toate!
nu mai povesteste nimeni ceva perle de piersicuta?
cand ma gandesc ca acum trei ani credeam ca stiu multe si realizez, de fapt, cate m-a invatat Teodora, cat m-am schimbat si cat inca mai am de lucrat la mine datorita copilului....
va pup pe toate, azi sufar de melancolie.
michella
julax spune:
Radu Ioan, de she_wolf
Alexandru, de oanaalex
LA MULTI ANI!!!
Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
oanaalex spune:
Iulia mersi de urari. Alex ieri s-a distrat si a fost in centrul atentiei (am facut ce am putut sa nu simta lipsa copiilor ca aici nu stim pe nimeni numai niste vecini care-s plecati acum in vacanta). O sa pun poze cu sarbatoritul pe mailul comun.
Legat de perle Alex are de ceva vreme o injuratura proprie. Ne-a auzit pe noi folosind expresia "mama ei de treaba" si acum el zice cand e nervos "are mama treaba" sau are mama jucarie sau chiar "are mama TATI" asta cand nu-l gaseste sau cand nu-i raspunde. Noi ne prapadim cand il auzim.
Oricum tr sa ne controlam foarte bine ce vorbim ca odata a zis Alin cand au fost in parc de o fetita ca a plecat la masa si de atunci cand mergem undeva si pleaca cate unul numai il auzim ca a placat la masa. Acum incerc sa-l corectez cu maica-sa dar la viteza tot masa iese. Aici nu e asa mare problema ca nu-l intelegem numai noi dar cand venim in tara
Iulia fug acum sa vad despre ce-i vorba in filmulet.
oanaalex spune:
Helooooo
Deabia am gasit subiectul pe pagina3
Eu ma gandesc ca toata lumea se distreaza in vacanta si o sa vedem la poze care mai de care, right?
anasia spune:
La multi ani piersicutelor care si-au serbat ziua saptamana trecuta!
la noi a fost o saptamana foarte ocupata, ne-am regatit pentru marea petrecere pe care am facut-o ieri, s-a nimerit mai aproape de onomastica decat de ziua de nastere;o sa pun si poze, fata a fost foarte fericita ca a avut tort cu printese si ca a viziat-o buna ei prietena (Daria-lucians)
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
LA MULTI ANI piersicutzelor care au sarbatorit zilele acestea!!!!
8 August
Maria Alexia,p.de Martta
Maria Theodora,p.de Iulenca
9 August
Elena Maria,p.de Mihaelagrosan
Maria Veronica,p.de danivero
10 August
Timeea Andreea, p.de acvi
Teodora Ana,p.de michella78
11 August
Mihai,p.de Lushk
Mihai- Adrian, p.de ani_nutu
Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!Oana,daa,Alex copiaza frecvent expresii de=ale noastre,ne amuzam deseori recunoscandu-ne replicileSunt simpatici,parca spuse de ei suna asa haios.Cum te mai descurci cu piticii?Anasia,astept poze de la petrecere!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
La multi ani, lucians!!!!
La multi ani piersicutzelor
Oana Ilinca
Maria Alexia, Maria Theodora
Elena Maria,Maria Veronica
Timeea Andreea, Teodora Ana
Mihai,Mihai- Adrian
Catalin, Andrei, Vlad Gael, Ana Maria, David
Jonathan, Alexandru!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia- 3 ani
michella78 spune:
julax, anasia,
anasia, ce fericita printesa ta!
iar toooortul ... ce sa mai spun!
michella
bulinuta27 spune:
fetele va pup
pup sarbatoriti..pe toti
anasia e mortala pitica iar tortul e ...nu am cuvinte
pup fetele
am facut si operatia asta..nu am rezolvat mare lucru ..a fost super nasol..acum a trecut si recuperare scrie pe mine cateva luni bune...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze