*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Bertha pai tu ne-i fraierit !! unde esti in poze ? am sarit eu peste ? ...Tinem pumnii lui Sebi sa treaca cu bine peste interventie

Eu eram fotografu'! Apar in pozele facute de Darling si Carmendu, ne vor da ele de veste cand vor reusi sa descarce pozele.

Multumesc mult tuturor pt incurajari! Adevarul e ca suntem cu nervii intinsi...orice pare banal la altul, la al tau e f complicat.
Am fost la spital astazi pt analize, a urlat ca un apucat, asistenta era si ea nervoasa, asta a facut-o rea si i-a zis ca nu vrea s-o mai vada in viata lui, aia l-a facut "cacacios" (f urat mi se pare sa te cobori la mintea copilului), circ in toata regula, se certau parte-n parte, noi stateam ca maimutoii, in tambalaul ala nu ne auzea nimeni, daramite sa ne asculte. Cre'ca daca nu eram acolo, ii tragea aia vreo doua, la ce draci avea! Ma gandesc ce-o face maine narodul mamei, o sa afle tot spitalul ca venira oltenii la ORL.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Carmendu multumesc de raspuns si lamuriri , eu nu stiam nimic ce sa-i zic.. de aceea am incurcat si denumirea . Inteleg ca 178 e un risc mai mic decat a fost in cazul tau dar depinde si de alti factori (ea are 35 ani ) .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Criss eu am facut amniocenteza. La mine riscul a fost de 1:108. Ca varsta, aveam doar 30 de ani, dar pragul de risc era 1:250 si n-am vrut sa risc.
Analiza in sine este o procedura usoara pentru pacienta, stresul este singurul care te mananca . Cred ca riscul ca sarcina sa fie afectata este extrem de mic, in special daca doctorul care preleveaza lichidul amniotic face aceasta procedura in mod frecvent.
Eu nu regret ca am facut-o, pentru ca am stat linistita pana la finele sarcinii.
Multa sanatate prietenei tale!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha ma gandesc la voi maine!

Laura Alra multa sanatate fetilelor!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

A mea are 38.3, i-am bagat si eu supozitor si l-a kkat in 5 minute, si am mai bagat unul....sper sa-l tina de data asta. Incearca tat-su s-o adoarma. A refuzat biberonul, cu alte cuvinte a adormit nemancata
Ce nu stiu eu, poate ma ajutati, e posibil sa treaca angina fara antibiotic? Ma refer la punctele de puroi sau ce-o fi alb acolo??
Oricum, dimineata la prima ora facem exudatul si apoi mergem din nou la medic sa vada evolutia si probil bagam antib. Ma rog la D-zeu sa nu-mi faca febra mare noaptea asta...
Somn usor si voua!!

Citat:
citat din mesajul lui alra

a mea facu iara 39, am inceput antibioticul. nu mai vreau o noapte de 40°. i-am pus si un supozitor si vad ca face nani. nu mai pare sa o chinuie nimic ca azi noapte si azi pe zi insa.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Manumanu LA MULTI ANI si muuuulta sanatate!
Sa te bucuri de familia ta frumoasa si sa fii fericita!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Foarte bine ca papa Nici la noi nu dispare asa usor pofta de mancare, insa o chinuie gatul. Moooor cand o vad ca deschide gurita si cand inghite incepe sa planga si nu mai vrea
Mda...asta este. Ma consolez cu gandul ca are stoc

Citat:

asta mananca ma, la mine in familie pofta de mancare nu dispare ea asa cu una cu doua
a halit 200g de borcan de brocoli cu carne si 150g de fructe cu cereale si san intre ele si acuma la 6 urmeaza sticla de lapte cu cereale.

san ar manca oricand, se linisteste.

acu parca e un pic ragusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Bertha pai tu ne-i fraierit !! unde esti in poze ? am sarit eu peste ? ...Tinem pumnii lui Sebi sa treaca cu bine peste interventie

cine, ce, care, cum, unde???

Mergi la inceput

Bertha multa sanatate si muuulta bafta maine! Sa treceti cu bine peste asta! O sa ma gandesc la voi!

Laura muuulta sanatate scumpei tale! Sa se faca repede bine!

Alra multa sanatate si voua si o noapte cat mai usoara si fara probleme!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Laura daca ti se pare ca are probleme la inghitit , gen inflamare dureroasa , si mi s-ar parea normal daca are pustule purulente , poti folosi Tantum Verde spray. Desi folosirea remediilor homeopate la sugari si chiar la copii este foarte controvesata sub aspectul eficientei. Mai precis se spune ca...nu au niciun efect.

Multe amice - mamici folosesc Tantum Verde puf - puf pentru decongestionarea cailor respiratorii in caz de raceli sau infectii si mi-au confirmat ca au avut rezultate optime.

Eu ramin la infuzia de ceapa dar banuiesc ca nici pe de parte nu te incanta si cu atit mai putin pe Caterina. Sanatate !

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Nicole mananca?? Ca a mea plange cand inghite dupa prima inghitituraCurios insa este ca a acceptat 2 biscuiti, rupti in bucatele si bagati direct in gurita la rontait...
Doamne ajuta sa treceti repede peste boala, poate ramane virala si trece repede
Citat:

angina are. are niste pustule albe in gat.
nu ii dam antib inca, decat daca mai face febra la noapte. e posibil sa fie inca viral.

mi-a explicat de ce in cazul ei trebuie dat antibiotic la infectii bacteriene repede - bacteriile se duc prin sange la inima si cica se pot prinde pe gaurile care le are sa infecteze acolo. brrrr...

eu stau acasa toata saptamana din motive de capsa trasa.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput