*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*
Raspunsuri - Pagina 4
lauramiron spune:
Exact asa si noi, angina pultacee, adica cu pustule albe in zona amigdalelor. Nici eu inca nu-i dau antib, dar l-am cumparat ca sa-l am in casa As astepta sa-i fac mai intai exudatul maine dimineata, si vedem ce febra face in seara/ noaptea asta.
Nicole mananca?? Ca a mea plange cand inghite dupa prima inghitituraCurios insa este ca a acceptat 2 biscuiti, rupti in bucatele si bagati direct in gurita la rontait...
Doamne ajuta sa treceti repede peste boala, poate ramane virala si trece repede
Citat: |
citat din mesajul lui alra angina are. are niste pustule albe in gat. nu ii dam antib inca, decat daca mai face febra la noapte. e posibil sa fie inca viral. mi-a explicat de ce in cazul ei trebuie dat antibiotic la infectii bacteriene repede - bacteriile se duc prin sange la inima si cica se pot prinde pe gaurile care le are sa infecteze acolo. brrrr... eu stau acasa toata saptamana din motive de capsa trasa. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
alra spune:
asta mananca ma, la mine in familie pofta de mancare nu dispare ea asa cu una cu doua
a halit 200g de borcan de brocoli cu carne si 150g de fructe cu cereale si san intre ele si acuma la 6 urmeaza sticla de lapte cu cereale.
san ar manca oricand, se linisteste.
acu parca e un pic ragusita
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Anca da si eu as vrea sa facem o intalnire in Ardeal da noi tre sa venim din judet in judet nu dintr-un sector in altu ca fetele . Eu tot mai trag nadejde c-o prind pe undeva pe Oceanborn cu Thomas , ca pe Cherie am ratat-o acum 2 ani la Venetia da atunci eram amandoua tinere si nelinistite nici urma de bebei |
Acu 2 ani zici? Inseamna ca ne-ati ratat si pe noi. Inca eram in honey-week , tineri si nelinistiti si noi ... Referitor la amnio, din tot ce-am mai citit, are un risc fte-fte mic si pt mama, si pt fat. Doamne-ajuta sa fie TT-ul iesit aiurea!
Manumanu, La Multi-Multi Ani cu sanatate, langa cei dragi!
Bertha, sunt cu gandul la voi! O sa treaca cu bine, Darius e un curajos!
Alra si Laura, da` ce v-a ochit pe amandoua, pup falcoasele!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Cum am putut sa uit..... dintosilooooor, pazea ca veniiiim, avem dintzoooooooc . Si-a scos capul, ma zgarie la deget, de vazut nu se vede grozav, da` nici n-apuc, ca nu ma lasa ... eu care credeam c-o sa iasa dintr-o data mare si alb , talamba mai pot fi uneori
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
criss703 spune:
Anca felicitari pt. dintisor , deci si voi v-ati dat prin Venetia acum 2 ani ..eu propun ca decat sa ne intalnim in Ardeam mai bine in Venetia ca-i mai sigur ..anu asta ajunge si Mirtha , da si eu sper sa fie gresit testul insa nu prea ar face aminocenteza .Nu stiu ce inseamna cifra asta 178 adica e un risc mare ?
Bertha pai tu ne-i fraierit !! unde esti in poze ? am sarit eu peste ? ...Tinem pumnii lui Sebi sa treaca cu bine peste interventie
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
cameliam spune:
Alexandra are inca un dinte, nr. 5. Langa cei de jos, in stanga... si pare iesit cam stramb. Oare sa-mi fac probleme?
Habar n-am cand i-a iesit, l-am vazut mainainte cand s-a smiorcait un pic si a deschis gura.
In rimtul asta la un an are toti dintii .
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
carmendu spune:
citat din mesajul lui criss703 .Nu stiu ce inseamna cifra asta 178 adica e un risc mare ? |
adica are un risc de 1:178 ca fatul sa aiba SD. nu e mare, dar nu e nici mic. rezultatul se citeste in functie de mai multi factori, printre care varsta e cea mai importanta.
edit: iti dau un ex: eu am avut 1:50 risc de defecte de tub neural si nu au considerat ca ar trebui sa fac amnio, dar stii cum e , fiecare le cunoaste pe ale lui.
poate iti spun mai multe fetele care au facut amnio. amalia,...
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
elilov3 spune:
seara buna fetele
manumanu la multi ani! sa fi sanatoasa si iubita la dublu de comorile tale
fetele vreau si eu sa imi ziceti daca mergeti careva la D.na doctor Culcer...1. unde o gasesc? 2. ce tarife are?...3 ce trebuie sa am la mine pt control?...4 fac programare? ....sau cum...eu sunt totusi ingrijorata de Dimitrios cu gatatul lui cand se stramba pe stanga cand pe dreapta...zau...gata numai am rabdare....multumesc
merg sa ii fac papa bun lui bb
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
Mirtha spune:
http://www.ingrijireacopilului.ro/
Sunt convinsa ca Balacescu e ok. iar Dr. Culcer va confirma.
citat din mesajul lui elilov3 fetele vreau si eu sa imi ziceti daca mergeti careva la D.na doctor Culcer...1. unde o gasesc? 2. ce tarife are?...3 ce trebuie sa am la mine pt control?...4 fac programare? ....sau cum...eu sunt totusi ingrijorata de Dimitrios cu gatatul lui cand se stramba pe stanga cand pe dreapta...zau...gata numai am rabdare....multumesc merg sa ii fac papa bun lui bb Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze ******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
alra spune:
a mea facu iara 39, am inceput antibioticul. nu mai vreau o noapte de 40°. i-am pus si un supozitor si vad ca face nani. nu mai pare sa o chinuie nimic ca azi noapte si azi pe zi insa.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania