Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata, fetelor!

Multumim pentru sustineri, avem nevoie de ele!

Dragelor, momentul adevarului a sosit: E BAIETEL!!

Cu toate ca imi doream fetita...e un baietel sanatos tun binevenit.

Inca ma acomodez cu gandul ca e cu putzulica...intre timp bitestul a iesit f bine, nici o problema cu bebelusul.

Singura ingrijorare...este o brida aparuta in sacul amniotic...ca un perete care separa sacul in doua parti. Copilul e in partea mare a sacului si nu l-a afectat pana in prezent, si dr. a zis ca daca era vreo problema aparea pana acum, adica ii putea afecta membrele, dar acum e deja mare si format, in afara pericolului. O sa pun poze sa va arat cum arata.
Poate aparea in urma unei raceli sau infectii...insa eu am toate analizele perfecte si ma intreb cum de nu au depistat asta la celelalte ecografii.

Nu ma mai ingrijorez, mai merg pe 1 sept, la morfofetala, pana atunci program de voieeeeeee....!!!!

Va pup!

cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neata,

Felicitari, Andre_lina!! Stiu ca iti doreai sa fie roz caurciorul, dar, asa cum ai spus si tu, important este ca bebe este sanatos .

Abia astept sa vina ziua ecografiei, paote aflu si eu . Eu deja m-am gandit la cateva nume. Daca e fetita vreau sa o cheme Maria (inseamna copil dorit), iar daca e baietel m-am gandit la Matei, oricum nu sunt batute in cuie, lista e deschisa in continuare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetele
eu am rosu in gat.....................
pot lua paracetamol?
am 13+....................
tare as vrea sa nu se agraveze starea......sa o iau de la inceput si sa nu fiu bolnava rau................
iu oscilococcinum....si gargara cu apa cu sare...............

bun venit fetele noi.,.....sarcini usoare............

oana imi pare fffffffffffffffffffff rau.....................
dumnezeu sa itti dea putere sa treci peste asta.............

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

paracetamol eu stiu ca da dar nu sinus

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

buna dimineatza fetelor,
xela_07 multumesc mult ptr urari, nu s-a pus problema .....
andre_lina felicitari ptr baietel, sanatate multa
elefantica eu m-am gandit la nume pana sa raman insarcinata, sunt frumoase numele la care te-ai gandit, la mine daca v-a fi fetitza andrada maria sau karina maria(maria este numele mamei,mama mi-a pus si mie maria catalina si m-am gandit ca si fetitza mea sa fie maria) iar daca va fi baietel yanis adrian

va pupacesc pe toate si bebei sanatosi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

felicitari Andrelina!! eu vreau baietel, dar mai am de asteptat pana sa aflu...

as dori sa ridic urmatorul topic, nu stiu cum se deschide cap nou.

Ati ales medicul cu care veti naste? poate vi se pare prea devreme, dar as fi curioasa de pareri.

Eu tot oscilez intre dna Gabriela Dinca de la Polizu si Dr. Niculescu de la CMU. Sunt ff nehotarata cu nasterea la spital de stat Dna Dinca m-a salvat de o rana de col cu HPV inclus fara niciun ERAD sau vaporizare cu laser. E ff profi dar ma gandesc cu groaza ca dupa nastere pleaca si eu si bb ramanem cu asistentele.

de dr Niculescu am auzit pe forum la alte topicuri si ce ar fi cel mai important e ca incurajeaza nasterea naturala (ceea ce imi doresc) si nu face epiziotomie decat daca e necesar . Dar imi e frica de CMU dupa povestea cu copilul ala. Plus ca la fel ca la Euroclinic, nu te primesc daca nu ai 36 sapt :((( deci nu si prematuri. pai si eu de unde sa stiu ce o sa se intample peste atatea luni.

Pana acum m-a vazut doar medicul gin de la Medicover unde am abonam de la serviciu plus tot la ei eco. E o dna doctor ff dragutza - dns Carina Puiu, f empatica si atenta si pare profi.

Hai ca m-am lungit ca o pomana cu atata . Astept parerile voastre.

PS azi am intrat in sapt 10, o sa schimb si semnatura

Catalutza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

pt Cris dogarel eu am avut scurgere maronie dupa contact sexual si am decolare de placenta (stat muuult la pat). Te rog mult ia ustrogen sau cum se cheama DOAR daca iti recomanda medicul. mie medicul mi-a zis ca daca incep sa il iau nu mai scap de el vreo 5 luni pt ca o data oprit poate avea exact efect opus - avort spontan. Asa ca nu e de joaca cu pastilele astea. Plus ca iti va prescrie o doza anume. Mie mi-a explicat ca exista totusi posibilitatea sa am un col friabil (sper ca am retinut ok denumirea) si sa fie scurgerea de la col, deci nu se mai impunea ustrogen-ul.

Catalutza 9+

Draga Catalutza, multumesc de raspuns.
M-a luminat oarecum, intrucat mie mi-a zis dr. sa iau utrogestan pana la 12 sapt. dar eu am cam uitat sa-l pun zilnicPoate e de la asta sau de la contact/orgasm ca am auzit ca se poate si s-a intamplat a doua zi dupa o noapte furtunoasa

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Multumesc!

Elefantica...poate e roz la tine:)

Eu ma gandesc la Andrei, ca pe mine. David-Andrei.

Suna bine!

primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!
Nu am mai scris de cateva zile pentru ca ma lupt cu niste migrene ingrozitoare, plus o nevralgie. Multumim fetelor care au intrebat de noi. Durerea de gat a cedat la miere cu lamaie.
Nicole tu ce faci? Cum mai sunt migrenele?
Beatrice tu cum mai esti?
Bun venit noilor burtici!
Andre_lina felicitari pentru baietel!
Noi o sa mergem vineri sa facem bitestul si eco si abia atunci o sa avem vesti noi.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

fetelor am uitat sa va spun cum am petrecut ieri...
sotzul meu a fost super incantat de tabloulpe care i l-am facut, el mi-a facut cadou un parat foto pe care mi-l doresc de un an si bineinteles cina...a fost chiar romantic ca am ales restaurantulunde am facut nunta si tot restaurantu a fost al nostru, am fost rasfatati de ospatar,pantronii ne-au primit frumos, urari si cadou ne-au facut reducere la consumatie...frumos mi-a placut...si la anul tot la fel dar vom luat cina si cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata, fetelor!

Multumim pentru sustineri, avem nevoie de ele!

Dragelor, momentul adevarului a sosit: E BAIETEL!!

Cu toate ca imi doream fetita...e un baietel sanatos tun binevenit.

Inca ma acomodez cu gandul ca e cu putzulica...intre timp bitestul a iesit f bine, nici o problema cu bebelusul.

Singura ingrijorare...este o brida aparuta in sacul amniotic...ca un perete care separa sacul in doua parti. Copilul e in partea mare a sacului si nu l-a afectat pana in prezent, si dr. a zis ca daca era vreo problema aparea pana acum, adica ii putea afecta membrele, dar acum e deja mare si format, in afara pericolului. O sa pun poze sa va arat cum arata.
Poate aparea in urma unei raceli sau infectii...insa eu am toate analizele perfecte si ma intreb cum de nu au depistat asta la celelalte ecografii.

Nu ma mai ingrijorez, mai merg pe 1 sept, la morfofetala, pana atunci program de voieeeeeee....!!!!

Va pup!

primele poze

Felicitari, drag noastra pentru carucior!!

Ti-a aratat asa de clar cocoshelul??Daca bebe ramane baiat, o sa fie cel mai adevarat si apropiat barbat din viata ta

La prima sarcina eu mi-am dorit baiat, ceea ce a si zis dr. la TOATE ecografiile ca va fi. Ana are acum 6 ani si nu mi-au schimbat-o la spitalAsa ca nu te grabi sa cumperi chestii albastre

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput