Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
satulica spune:
felicitari pentru baietel, andre_lina!!! e foarte frumos David-Andrei!...
o zi placuta tuturor! 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
12+
Pozele noastre
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui masinutza larisel multumesc mult ptr urari... poate ma lamureste si pe mine cineva cu arefamul, mi s-a spus ca e ptr sustinerea sarcinii dar sincer m-am cam saturat sa-l tot iau, prima data mi-a zis sa-l iau pe cale orala dar dupa 2 zile mi s-a facut rau si d-atunci il administrez vaginal... de dimineatza am avut dureri de burtica in partea de jos, m-au lasat si acum ma dor ovarele....m-ai mi s-a intamplat cand aveam 5 saptamani atunci am avut o scurgere maronie si putina, am stat internata in spital 3 zile sub supravegherea medicul lui meu, am facut injectii cu nospa si nu mai stiu ce si arefam, aveam dureri groaznice de burta si d-atunci n-am mai avut decat cand oboseam si ma bagam in patic....nu vreau sa ma panichez dar sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine si sanatos 10+ |
draga mea, eu am trecut ieri prin exact acelasi lucru si am fost aseara la dr., ca ma treceau toate apele de frica. mi-a zis ca bebe e ok ("VIU", a zis, si m-a speriat si usurat in acelasi timp cuvantul), placenta la fel, colul la fel. poate a fost de la contact sau am rididcat ceva/facut efort. mi-a dat doza dubla de utrogestan ( 4 pe zi, intravaginal), no-spa la nevoie (contractii) si sa stau mai cumintica, pana la 16 saptamani. m-am linistit si mi-a si trecut ( aseara nu mai era).
bafta sa treaca repede si sa nu revina

Cris,
12+ si
Ana(04.04.2003)
cris.dogarel spune:
dragele mele, multumesc de grija purtata
aseara am fost la dr, ca situatia era tot maro si ma luase o panica de nu credeam ca o sa pot dormi noaptea oricum.
dr. mea a fost o dragutza, m-a bagat intre programari si m-a linistit. mi-a crescut increderea in ea si-i multumesc.
la control totul a fost in regula, l-a filmat/ultrsunetat pe bebe, care a facut o tumba prentru mami, sa se linisteasca. mi-a dat insa trat. dublu cu utrogestan pana la 16 sapt, sa fim siguri ca ajutam sarcina.... eu am un singur ovar de la 21 de ani si se pare ca nu produce tot ce trebuie....
miercuri merg la eco de 13 sapt si dublu test.
Cris,
12+ si
Ana(04.04.2003)
cris.dogarel spune:
Andre_lina,
avand in vedere experienta mea la prima sarcina cu fata care la eco era baiat, noi ne gandim la nume de baieti si de fete in acelasi timp.
alegerea nu ne apartine in totalitate, intrucat Ana, de cand a comandat la Zana Maselutza sa-i aduca un fratior, vrea un ANDREI.
Daca e fetitza, ceea ce nu are cum, ca Zana nu greseste![]()
, Ana vrea s-o cheme Alina, iar noi ANDREEA sau MARA.
Cris,
12+ si
Ana(04.04.2003)
Eleysa spune:
Masinutza, ma bucur mult ca i-a placut sotului tau surpriza si ca ati avut o seara minunata. Sunt foarte frumoase numele la care te-ai gandit, mai stiu pe cineva care asteapta bebe si tot la Yanis s-a gandit, este un nume foarte frumos. Si pe mama mea tot Maria o cheama, tocmai d-aia ma gandesc sa mai gasesc un alt nume pe langa, imi place foarte mult Sara Maria, dar cred ca trebuie sa platesc drepturi de autor mariucaisara
.
Catalutza81, legat de doctor, cred ca este foarte important sa stii ca te poti baza pe el oricand, nu numai daca sarcina ajunge la 36 sapt, adica toate ne dorim asta, dar e bine sa stim ca daca ceva e in neregula avem pe cine ne baza. Vezi daca dl dr Niculescu nu este cumva si la un spital de stat, si atunci poti sa te duci la el si sa vb pt cazul in care se intampla sa nasti mai devreme de 36 sapt sa poti naste tot cu el dar in alta parte.
Asa e anre_lina, poate e roz la mine
. Cat despre David-Andrei, este un nume ff foarte frumos, sincer si eu m-am gandit la David, mi se pare un nume deosebit, dar mi-a luat-o altcineva inainte si parca nu vreau ca bebe al meu sa aiba acelasi nume.
11+
Andre_lina spune:
Cu siguranta, ca daca pana la urma e baiat, va fi baiatul care ma va iubi sincer si neconditionat
... abia il astept...
cu
16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
masinutza spune:
am si eu o nelamurire de la 6 saptamanii am avut greturi de nu dormeam noaptea si ziua la fel... de 2 zile nu mai am greturi, mirosurile le suport acum,sanii nu ma mai dor dar port sutien cu 2 nr mai mare, este normal?toata lumea imi zicea ca e normal si ca ma tine asa pana la 3-4 luni....deja am intrat in panica sa nu se intample ceva cu bebe
10+
masinutza spune:
multumesc mult cris.dogarel...incerc sa fiu mai calma, sa nu depun efort si sa ma gandesc numai la bebe
10+

Isabela si