Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

Buna,
Ma inscriu si eu in randul burticilor de februarie 2010. DN 11.08.1981; UM 22.05.2009; DPN 26.02.2010
Ma bucur ca existati si mi-ati oferit informatii pretioase de-a lungul timpului. Va citesc de vreo 3-4 ani dar abia acum am bucuria de a scrie la odisee.

Sarcina usoara! Esti pe listutza. Scrie mai repede 10-11 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te citim in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Salut fetelor,

Imi pare bine sa vad ca ne-am mai inmultit. Sa ne tina DD pe toate impreuna pin la sf celor 40 de sapt.

Oana , imi pare rau pt pierderea ta. Si eu am auzit ca poti incerca dupa primul ciclu. Sa dea DD sa auzim vesti bune de la tine curind.

Fetele care merg la dr pt ecografie, astept sa veniti cu vesti bune si daca e posibil cu eventuale culori pt carucioare.

Vine Surpriza

Alina 10+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele,

N-am mai avut timp sa intru si mi-a luat o gramada de timp sa va citesc. Bine ati venit in odisee Masinuta, Monica, D_Melli, Lalitica, Irene11, Amis-zipp. Sa dea DD sa trecem de perioada asta numai cu amintiri placute si bebei sanatosi!

La multi ani Xela_07, Mamieea, Sherill!

Cris.dogarel nu intra in panica cu analiza de tromboza. Se pare ca daca aveai o problema pana acum aflai. Ranile se cicatrizeaza foarte greu, la o intepatura curge sange foarte mult, etc. Si inca o chestie, inainte de orice operatie aceasta analiza se face obligatoriu cu cateva ore inainte, asa ca celeilalte Cris nu merita sa dai de doua ori banii pe ea.

Andre_lina si Elefantica. Va doresc sa treceti peste toate problemele si indoielile. Aveti fiecare dintre voi cel putin un motiv foarte intemeiat si inca o de suporterite forumiste! Bafta multa!

Onitza, la eco mie imi spune exact varsta sarcinii, adica ii calculeaza si dpn-ul exact cum imi da si mie acasa... Daca in urma masuratorilor iti spune si dpn poti sa aproximezi si tu.

Larisel, minunat Popasul pescarilor, vara viitoare poate incerci si scoicile. Delicioase.

Si cineva isi dorea pepene... La mine n-a fost bine. Am facut 30 de curse la baie dupa doar doua felii mititele...

Linioara, cred ca e important sa te simti bine cu medicul tau (asta e valabil la toti doctorii de interior - ma refer la dentisti, proctologi si gineco). Sunt si profesori care nu au pentru paciente decat 10 minute pe trimestru, nu raspund la telefon, si rezidenti la care fiecare control dureaza cel putin o ora si isi suna pacientele personal sa vada ce fac. Acum depinde cred ca foarte mult de persoana respectiva si de disponibilitatea ta de a cauta pe altcineva.

Gamaloana, nu te intrista, data viitoare o sa fie sigur bine.

Fetelor care se lupta cu tensiunea mica, din ce stiu eu cafeaua slaba, cu lapte si miere e mai buna decat cola. Eu beau o cafea mica si slabuta pe zi (cu doua cutiute de lapte si o lingurita de miere).
Cred ca cel mai bine ar fi sa cand nu se mai poate, dar cum nu suntem in vacanta...

Fetelor care au fost deja la eco "Fericitelor!!!", mai ales celor care stiu culoarea carucioarelor, iar celor care merg zilele aste va tinem pumnii. Eu mai am aproape doua saptamani pana la eco si apoi TT. Pana atunci ma bucur ca a inceput cea mai frumoasa perioada din sarcina si cred ca si din autosugestie parca mi-am facut peeling chimic asa bine arata tenul meu. Astept sa se indeseasca si parul, ca asa scrie la carte . Si mi-a crescut si putin burtica, cred ca de la exageratul cu mancarea in week-end.

Maine ma duc cu adeverinta de la medic la serviciu. Sa-mi tineti pumnii, ca am mari emotii.

Aoleu, cum m-am vaitat eu ca ati scris mult va plictisesc si eu cu mesajul cat o zi de post.

Va pup si aveti grija de bebei,

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Oana – imi pare foarte rau pentru pierderea suferita. Vad ca esti foarte optimista si te felicit din inima. Suntem alaturi de tine si ne rugam sa fii bine.

Nikole – sper sa fie ultimele zile de rau pentru tine, hai ca maine poimaine o sa ne scrii ca te simti super si sari intr-un picior de fericire.

Irene11 – felicitari si bine ai venit! Ce multe mamici cu trei puiuti, hai ca va prind si eu din urma .

Elefantica – unde ai fost in Grecia? Deci iti prieste in concediu, sa fie sa mai faci o tura … Ceva poze sa ne delecatam si noi?
Imi pare rau pentru prietenul tau, nu sunt sanse sa revina? Barbati percep altfel lucrurile cu bebe si unii reactioneaza mai ciudat, dar in final accepta. Ma gandesc ca totusi 7 ani e ceva …

Amiss – bine ai venit! Unde consulta Dr Nayel? Imi suna cunoscut numele lui dar nu stiu de unde sa il iau …

Masinutza – Multi ani fericiti impreuna de aici inainte! Imi aduc aminte ca si noi am aniversat f frumos 1 an, pe urma am lasat-o mai moale, iar de cand a aparut Andreea noi sa fim sanatosi... Concluzie: profitati cat mai puteti … dupa ce veti avea bebe vei intelege cel mai bine. Ai grija de tine cu durerile de ovare …Sanatate multa! Banuiesc ca de nu poate fi vorba nu ?

Cris, cum esti? A trecut? Eu zic sa mergi totusi sa vezi ce a fost.Bafta!

Andre_lina – suntem alaturi si de tine. In primul rand cu banii pentru bebe nu iti face griji, te vei descurca de minune. Un copil poate sa creasca si cu putin bani f f frumos. Sunt sigura ca nu ii va lipsi dragostea ta si asta e cel mai imortant pentru un copil. Nu o sa constietizeze ca are un carut de 20 mil sau unul de 1,5 mil. Tot respectul pentru tine. Esti intr-adevar o luptatoare. Eu totusi cred ca si partenerul tau se va intoarce, sunt f ciudati si barbatii astia ...

Ashera – sper ca iti va prinde bine revenirea la servici.

Roxana azi ai venit si tot azi ai plecat? Rapida esti nu gluma … Cu caldura sa stii ca azi a fost o zi racoroasa, daca veneai la sf saptamanii (au anuntat canicula) te sufocai de tot. In alta ordine de idei stiu cum e la voi ca am stat si eu vreo 3 luni anul trecut in vara si cand veneam in Bucuresti simteam ca nu pot sa respir. Sotul ma lua ca am fitze . Nu ai nici o presimtire cu ce o sa fie?

La multi ani lillyka!

Beatrice – sanatate multa!

Claudetz bine ai venit si sarcina usoara!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Si pentru ca in seara asta am avut mai mult timp la dispozitie am reusit sa pun si eu pentru voi niste poze cu iubita mea Andreea .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Fetelor,va multumesc din tot sufletul pentru gandurile voastre frumoase,ma fac sa ma simt mult mai bine stiind ca cineva acolo se gandeste si la mine.
Eu eram programata azi la 8 pt intrerupere dar de la pastilele care mi le-a dat sa le iau dimineata pe la 4 mi s-a declansat o durere si cu tot tacamul ca in prima zi de ciclu asa ca l-am sunat si la 5 eram pe masa,i-am spus ca nu vreau cu anestezie generala ca am avut o astfel de experienta si a fost oribil dar pina la urma tot asa mi-a facut,e oribil pina te dezmeticesti,e o stare f ciudata...dar a trecut si asta,acum stau linistita in pat...cam peste o sapt treb sa merg la control iar apoi incepem cu analize sa vedem care este cauza si mergem inainte,Dumnezeu si Maica Domnului este cu mine si stiu ca ma ajuta,ca intotdeauna.

Mergi la inceput

Fetelor,va multumesc din tot sufletul pentru gandurile voastre frumoase,ma fac sa ma simt mult mai bine stiind ca cineva acolo se gandeste si la mine.
Eu eram programata azi la 8 pt intrerupere dar de la pastilele care mi le-a dat sa le iau dimineata pe la 4 mi s-a declansat o durere si cu tot tacamul ca in prima zi de ciclu asa ca l-am sunat si la 5 eram pe masa,i-am spus ca nu vreau cu anestezie generala ca am avut o astfel de experienta si a fost oribil dar pina la urma tot asa mi-a facut,e oribil pina te dezmeticesti,e o stare f ciudata...dar a trecut si asta,acum stau linistita in pat...cam peste o sapt treb sa merg la control iar apoi incepem cu analize sa vedem care este cauza si mergem inainte,Dumnezeu si Maica Domnului este cu mine si stiu ca ma ajuta,ca intotdeauna.

Bun venit noilor burticutze !

Mergi la inceput

Am trimis mesajul de 2 ori...dupa o anestezie generala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Seara buna burtici,

Am citit mesajele voastre si va multumesc mult pentru incurajari si sustinere, as minti daca as spune ca nu am nevoie, cred ca am nevoie mai mult decat niciodata, dar in acelasi timp ma simt mai puternica decat am fost vreodata. Ca exemplu nu pot sa spun decat ca inainte de a afla ca sunt insarcinata eram o fumatoare inraita, iar din clipa in care mi-am facut primul test si a iesit pozitiv, nu am mai pus tigara in gura si pot sa spun ca mi-a fost mult mai usor decat ma asteptam...acum nu imi mai permit sa fiu egoista, sau neglijenta acum am cel mai bun motiv din lume ca sa fiu cea mai puternica.

Claudetz, bine ai venit!! Sarcina usoara si bb sanatos!

Cristies, bafta multa maine la servici, sper sa ai parte de reactii placute din partea colegilor si sefilor.

Xela, in concediu am fost pe insula Thassos, in Potos mai exact, peisajele au fost de vis, oamenii extraordinari, ce mai a fost un concediu perfect, iar bebe a fost cuminte si el si m-a ajutat sa ma relaxez si sa profit din plin caci pana la anul nu cred ca mai am parte de concediu prin strainatatiuri, iar la anul sa vad cum o sa fie cu bebe . O sa incerc sa pun poze dar nu prea ma pricep. Cat despre fostul prieten ca sa zic, stiu ca barbatii sunt mai ciudati dar...totusi. Incerc insa sa nu il urasc tocmai pentru a-i da o sansa copilului meu sa isi cunoasca tatal daca acesta va vrea, pe mine insa m-a dezamagit mult prea mult.

Xela sa iti traiasca Andreeuta, am vazut pozele pe care le-ai pus, e o dulceata de fata.

Oana, nu prea stiu ce sa spun in astfel de situatii, dar tu pari a fi cu siguranta o luptatoare si sunt sigura ca DD o sa fie alaturi de tine si o sa iti daruiasca bebeul mult dorit. Multa sanatate si recuperare cat mai rapida!

Pup toate burticile !!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Ashera, imi este foarte greu. Alexandru este obisnuit sa iasa cu noi in fiecare dupa amiaza iar eu simt ca nu mai fac fata. Obligatoriu ne plimbam, cel putin o ora, in fiecare dupa amiaza.
In schimb, ma ajuta foarte mult sotul. Practic el se ocupa seara de Alex. Dimineata, cat sunt eu la servici sta cu bona. Are pe bona asta de cand avea 3,5 luni fiindca eu m-am intors la servici.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput