Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

micki mica multumesc mult ptr urari ma bucur mult ca sunteti alaturi de mine si de bebe

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

multumesc din suflet ashera
va scriu maine sa va spun ce am primit sau ma rog daca vom avea cina ..ca ieri am facut 1 an de la cununie si m-a invitat la restaurant intre timp s-a inmultit gasca...
eu i-am facut un tablou cu cateva poze de la nunta si cununie
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

beatrice Eu stiu ca merge paracetamol, dar se recomanda la febra, nu stiu daca e si cazul tau.

masinutza Cel mai bine il intrebi pe dr. Eu pt siguranta am luat utrogestan pana la inceputul saptamanii 15.

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

Buna,
Ma inscriu si eu in randul burticilor de februarie 2010. DN 11.08.1981; UM 22.05.2009; DPN 26.02.2010
Ma bucur ca existati si mi-ati oferit informatii pretioase de-a lungul timpului. Va citesc de vreo 3-4 ani dar abia acum am bucuria de a scrie la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

masinutza, nu face prostii si vb cu doctorul. eu sunt patita. poate nu fi nimic dar poate fi ca in cazul meu decolare de placenta. mai ales avand in vedere istoricul tau de scurgeri maronii. mai bine sa fii precauta! have fun la petrecere!!!

a intrebat cineva de paracetamol. eu stiu ca paracet sinus e contraindicat, nu si de cel simplu. DAr nu te ajuta decat la febra.Ca metoda alternativa si 100% naturala de combatere a febrei iti recomand sosete bagate in otet si puse in picioare. in 10 min uiti ca ai avut febra. Sanatate multa!!!

Catalutza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

multumesc din suflet ashera
va scriu maine sa va spun ce am primit sau ma rog daca vom avea cina ..ca ieri am facut 1 an de la cununie si m-a invitat la restaurant intre timp s-a inmultit gasca...
eu i-am facut un tablou cu cateva poze de la nunta si cununie
10+

Foarte frumos! Mai ales ca la 1 an e nunta de hartie , Pozele de la nunta sunt un cadou foarte ok

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetele
eu am rosu in gat.....................
pot lua paracetamol?
am 13+....................
tare as vrea sa nu se agraveze starea......sa o iau de la inceput si sa nu fiu bolnava rau................
iu oscilococcinum....si gargara cu apa cu sare...............

Beatrice, poti lua paracetamol 1 la 8 ore, nu mai des. Pentru gat mai sunt niste pastilute homeopate, Homeogene 9, iei cate una in fiecare ora, se dau fara probleme in sarcina si alaptare.
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Claudetz, bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos! Si eu am aflat foarte multe lucruri utile de pe acest forum. Si despre sarcina si despre primele luni acasa cu un bebe. Te asteptam sa ne scri mai multe despre tine.
Catalutza81, mai scrie repede 1 mesaj ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

Buna,
Ma inscriu si eu in randul burticilor de februarie 2010. DN 11.08.1981; UM 22.05.2009; DPN 26.02.2010
Ma bucur ca existati si mi-ati oferit informatii pretioase de-a lungul timpului. Va citesc de vreo 3-4 ani dar abia acum am bucuria de a scrie la odisee.

Sarcina usoara si bb sanatos!

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

va multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma bucur ca existati!!!!!!!!

pai o sa imi iau temp
sa vedem ce si cum..................

am supt faringosept L

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput