Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Eleysa spune:
Andre_lina,
Cu cea mai mare placere as vrea sa ne vedem la o cafea, mai ales ca din cate ai mai scris acum, lucrurile sunt atat de asemanatoare si la mine
...
O sa iti tin pumnii azi sa iti zica ce o sa fie bebe. Sincer si eu tot o fetita as vrea, asta imi doream decand eram mica, dar acum parca nu mai sunt atat de categorica, fie ce o fi, sanatos sa fie
.
Te pup si abia astept sa vii cu vesti de la doctor! 
11+
Ashera spune:
Salutare gagici 
Azi am fost matinala si am fost la serviciu sa-mi fac cererile de revenire in campul manicii, dupa cei 2 ani de concediu ptr cresterea si ingrijirea copilului. Parca mi-e asa de groaza sa ma intorc la lucru
... Bine ca o sa merg doar cateva luni si o sa intru iar in prenatal ![]()
Am anuntat si eu verbal pe toata lumea ca sunt insarcinata, ca sa nu ma trezesc cu ceva surprize cand incep lucru.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
10+
lalitica2000 spune:
nikole, merci mult de raspuns. adevarul e ca am fost cam panicata cand am vazut ca nu mai am nici un simptom drept pentru care azi am facut o echo si m-am linistit. samburelul nostru a crescut, are aproape 3 cm si totul este in grafic. Cu ocazia asta nu mai caut simptome. Mi-am dat seama ca pot sa am zile in care sa simt greata si somnolenta si pot sa fie si zile in care nu am nimic.
alexia, si eu te stiu de la subiectul endo. Ma bucur ca mergem impreuna la aceasta odisee. O sarcina usoara si frumoasa si tie.
gamaloana, imi pare tare rau sa vad ca odiseea ta s-a incheiat asa de repede. Multa putere sa o luati de la capat si sa mergeti mai departe in indeplinirea visului vostru de a avea un bebe sau chiar mai multi, de ce nu?
Lali
9+ de mazariche
roco1617 spune:
Buna fetelor ,
Abia am revenit am fost in delegatie in Romania la Bucuresti .O calduraaaaaaaaaaaaa in Bucuresti abia am reusit sa rezolv si sa ajung la toate intilnirile programate .Am reusit sa ajung si la ecografie la Medlife si l-am vazut pe bebe era foarte activ avea 147 de batai pe minut credeti ca este baiat
??.Am intrat in cea dea 14 saptamina .Am observat ca sunteti foarte active ne-am inmultit considerabil .Felicitari tuturor si sarcini cit mai usoare .
Am sperat ca dupa 12 saptamini vom termina cu greturile insa se pare sau imultit si acum mai rau este ca dam la rate de citeva ori pe zi .
Abia astept sa mai pot avea o ecografie sa stiu daca e baietel ........eu si sotul suntem nerabdatori .
Va pup si cit mai putine greturi va doresc .
Roxana
13s4z
larisel spune:

La multi ani! lillyka 

baly
Eu sunt vinovata pt deschiderea discutiei cu hamsiile. Nu mai zic nimic de papa.
linioara, irene11 Bine ati venit! Sarcini usoare si bb-i sanatosi! Dati-ne toate datele pt listutza: dn, um, dpn, numele copiilor, zilele lor de nastere...asta daca vreti sa apara pe prima pagina.
gamaloana Off...imi pare rau! Sper sa gasesti putere sa treci peste si sa incerci din nou. Intr-o zi ti se va implini si tie visul de a fii mamica...fii increzatoare. Eu am asteptat 2 luni dupa pierdere+chiuretaj, desi doctoritza imi spusese 3 luni. Se justifica ce a zis Tutunaru cu faptul de a nu astepta decat urmatorul ciclu normal, intrucat la fiecare nou ciclu se elimina si creste un nou endometru, cel responsabil cu primirea embrionului in uter. Iar in legatura cu analizele - eu am mai postat pe acest subiect mai demult - iti recomand sa le faci pe toate daca tot te-ai hotarat sa le faci, altfel le faci degeaba. Daca nu sunt complete risti sa nu afli oricum cauza si atunci totul a fost in zadar. Iar cauza genetica cum o excluzi? Plus ca analizele astea sunt o multitudine si cred ca necesita costuri enorme pt a le acoperi pe toate: infectioase, imunologice, hormonale, anatomice + genetice. Eu pana la urma nu le-am mai facut, desi pe unele le aveam facute dinainte de sarcina si excludeau unele cauze.
dastefa De ce nu incerci sa-ti ieri fier si calciu si alte vitamine din alimentatie, daca tot nu vrei sa iei asa multe pastile?
andre_lina Asteptam vestile de la eco...Cred ca ai 15s+3z nu 16s+3z. Daca bb desface piciorusele poti sa afli.
nikole Tensiunea ti-o mai iei? Poate migrenele se datoreaza unei tensiuni mici.
elefantica, andre_lina Imi pare rau ca ati ramas doar voi si bb, dar trebuie sa fiti puternice si curajoase pt ei si va veti descurca de minune si singurele, o sa vedeti. Plus ca ne aveti si pe noi "forumoaicele" alaturi.
amiss_zip Sarcina usoara si bb sanatos! Cred ca dpn este 15.02.2010, nu? ![]()
masinutza Multi ani fericiti impreuna si binenteles o seara romantica alaturi de jumatatea ta!
catalutza81 Sexul lu'bb poti sa il afli teoretic de la 12 saptamani (am auzit ca unele fete au aflat de la 11 sapt) cand stiu eu ca se formeaza organele genitale, dar practic poti sa nu afli nici pana la 40 sapt daca bb nu vrea sa-ti arate.
Hai ca m-am lungit rau de tot...dar am o sscuza ca am lipsit motivat tot weekendul. Noi ne-am relaxat super la tzara, mamele m-au rasfatat care mai de care cu bunatati de tot felu'...Mai naspa a fost ca mi-am gasit masina la intoarcere cam udata, desi mi-a mutat-o o vecina (noroc ca avea cheia de la casa...o las pt urgentze cand lipsim) pe o strada mai sus ca la noi cica s-a inundat rau, curgeau suvoaie pe strada. Sper sa nu se fi intamplat nimic grav cu masina, apa se evapora cu timpul, dar a apucat sa-mi ude presurile si mocheta de sub ele.
Va pupacesc pe toate...o saptamana usoara si scuuurta va doresc. Si fetele care merg la eco sa aduca vestile degraba.
P.S. O sa incerc sa editez listutza cand mai am timp, sa o mai ajut pe nikole care se ocupa singurica saraca. 
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
Ashera spune:
Nik0le, si eu sufar de migrene. Si de obicei, si mai mult acum, in timpul sarcinii. Eu mai beau dimineatza cate o cafea cu lapte sau cate un pahar de cola, si ma simt mai bine. La mine durerile de cap sunt in principal cauzate de tensiunea mica.
IRENE11, bine ai venit. Sarcina usoara! Bine faci ca nu te mai stresezi cu lucru
. E o perioada de care poti sa profiti si sa te odihnesti.
Elefantica, ma bucur ca v-a placut concediul. Grecia e tare frumoasa, stie puiul tau ce-i place
.
Amiss_Zip, bine ai venit la pufuleti!
Masinutza, felicitari ptr eveniment. Casa de piatra! Sa ne spui ce surpriza iti face sotul. Tu ce i-ai pregatit lui? ![]()
Cris.dogarel, eu zic sa nu mai stai cu sangerarea asa... Suna medicul, sau mergi la spital la urgente, sa te vada cineva. Nu e bine sa iei pastile, fie ele si utrogestan, fara sa-ti recomande doctorul. Ceea ce face bine unei persoane, poate sa dauneze alteia, desi sunt simptome asemanatoare.
Monnica, si alte fete cu inca un bebe (sau doi
) acasa. Cum va descurcati? Ca mie mi-e tare greu cu strumful si cu greturile... De stat in pat sau odihnit, nici nu se poate vorbi. Si parca acum vrea si mai mult in brate...
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
10+
Beatrice1982 spune:
fetele
eu am rosu in gat.....................
pot lua paracetamol?
am 13+....................
tare as vrea sa nu se agraveze starea......sa o iau de la inceput si sa nu fiu bolnava rau................
iu oscilococcinum....si gargara cu apa cu sare...............
bun venit fetele noi.,.....sarcini usoare............
oana imi pare fffffffffffffffffffff rau.....................
dumnezeu sa itti dea putere sa treci peste asta.............
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
micki_mica spune:
masinutza felicitari si multi ani fericiti!
sarcina usoara si petrecere frumoasa!
Mihaela
13+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
masinutza spune:
larisel multumesc mult ptr urari...
poate ma lamureste si pe mine cineva cu arefamul, mi s-a spus ca e ptr sustinerea sarcinii dar sincer m-am cam saturat sa-l tot iau, prima data mi-a zis sa-l iau pe cale orala dar dupa 2 zile mi s-a facut rau si d-atunci il administrez vaginal...
de dimineatza am avut dureri de burtica in partea de jos, m-au lasat si acum ma dor ovarele....m-ai mi s-a intamplat cand aveam 5 saptamani atunci am avut o scurgere maronie si putina, am stat internata in spital 3 zile sub supravegherea medicul lui meu, am facut injectii cu nospa si nu mai stiu ce si arefam, aveam dureri groaznice de burta si d-atunci n-am mai avut decat cand oboseam si ma bagam in patic....nu vreau sa ma panichez dar sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine si sanatos
10+
Ashera spune:
Beatrice1982, oscilococcinum stiu sigur ca poti sa-l iei. Teoretic, si paracetamolul ar fi ok, dar nu stiu sigur... Te-ai uitat pe prospect, daca scrie ceva de sarcina? Sau, cel mai bine, nu poti sa suni dr sa-l intrebi? Eu il stresez cu telefonul la orice nelamurire pe care o am...
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
10+