Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

bonjour, dragele mele!

bun venit si sarcini usoare amiss_zip si IRENE11!

Nik0le va spun si voua rezultatul, cum sa nu! cat despre migrene am avut si eu! cam cum esti tu acum , eu am avut perioada cea mai grea de pana acum! cred ca te apropii de sfarsit cu partea cu greturi si stari de rau. referitor la durerile de cap...eu m-am destrabalat un pic cu 100 ml de cola ca imi curg ... cand vad cum curge in pahar. si scapam si de durere de cap (in mare parte).

zelma cum te mai simti?

mariucasara tie iti e mai bine? ca nu am mai citit nimic...

eu astept sa isi intre placenta in functiune la modul cel mai serios, ca am auzit eu ca nu voi mai fi asa de obosita ca inainte si ca o sa ajute si ea sa am energia de dinainte!

va pup pe toate si aveti grija de voi si de ingerasi!

Mihaela 13+

bebe mic

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Salutare, fetele harnicutze:)

Noi cand credeam ca am scapat de greturi si migrene au revenit in forta de vreo 2 zile ( e adevarat, ajutate si de doua drumuri cu masina a cate 2 ore..)

Azi dim, insa am avut o surpriza si mai neplacuta: o scurgere maronie, nu f. abundenta. A mai avut cineva asa de tarziu? (12s+)??? Daca pana dupa amiaza nu se opreste o sun pe dr.

Cris

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

eu am avut la 11+ sangerare si mici cheaguri. m-am dus a doua zi la camera de garda ptr ca medicul meu nu era in localitate. mi-au dat utrogestan ptr o luna. am descoperit la eco ptr bitest ca e placenta inserata pana la orificiul colului uterin si asta imi poate da sangerari.

du-te la doctor, pentru ca desi nu poate insemna nimic grav, nu ai de unde sti, si e mai bine ptr tine sa te linistesti!

Mihaela 13+

bebe mic

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zelma spune:

Buna dimineata fetelor,

Si noi suntem bine si abia asteptam sa mergem miercuri la eco sa vad ce mai face bebe (si mai ales daca a disparut hematomul acela suparator).
In rest, binisor, ba cu greturi, ba cu durerea de gat, ba cu tusea. Am incercat ceaiul de ceapa si e singurul care a facut minuni. Multumesc de sfat! O sa imi mai fac. M-am simtit mult mai bine dupa el.

Hai ca va mai povestesc despre bebe miercuri, eventual venim si cu poza.

Va pup si sanatate la toate!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Mihaela, multumesc de raspuns

O sa iau utrogestan azi si sper sa se opreasca. La dr. am oricum programare la eco miercuri, asa ca sper sa nu ajung mai devreme....

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

pt Amiss cred ca ai 9 sapt + ai DUM pe 13.05 cu 1 zi dupa mine eu o sa nasc pe 16.02.2010. eu numar zilele pana o sa ajung la sapt 12 ca sa stiu ca e fixat si ok si sa nu mai am asa mare risc de avort. De aceea zic ca ai 9+ si daca nu ma insel miercuri pe 15 o sa intri in a 10, corect?

pt Cris dogarel eu am avut scurgere maronie dupa contact sexual si am decolare de placenta (stat muuult la pat). Te rog mult ia ustrogen sau cum se cheama DOAR daca iti recomanda medicul. mie medicul mi-a zis ca daca incep sa il iau nu mai scap de el vreo 5 luni pt ca o data oprit poate avea exact efect opus - avort spontan. Asa ca nu e de joaca cu pastilele astea. Plus ca iti va prescrie o doza anume. Mie mi-a explicat ca exista totusi posibilitatea sa am un col friabil (sper ca am retinut ok denumirea) si sa fie scurgerea de la col, deci nu se mai impunea ustrogen-ul.

pt Zelma ai avut si tu hematom retroplacentar? sa ma tii la curent plss cu eco de miercuri sunt curioasa pt ca eu am asa ceva si mi-a zis 2 sapt la pat cu ustrogen si nospa si scobutil si apoi dupa astea 2 sapt la eco din nou. Sper ca bebe sa fie bine!!

Pt Elefantica ai zis ca pe 27 o sa stii ce carucior? la cate sapt poti afla ce e? eu sunt asa curioasa, prietenul meu vrea fata, eu baiat :) ce-o vrea dumnezeu, sanatos sa fie, doar ca ma omoara curiozitatea.

Catalutza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Bun venit fetelor noi!!! Odiseeminunata va doresc

Poftitisi caruciorul

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
16+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Felicitari pentru "inca" o putzulica...lasa ca a 4-a e fetita sigur

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor

va multumesc pentru primirea facauta. Oau cat de mult ati scris!!!
Eu sunt inca la servici si cand ajung acasa nu am timp de nimic. Starea care ma caracterizeaza acum este de greata continuu (vomit de 2-3 ori pe zi) si oboseala. Sunt atat de obosita incat uneori nu reusesc sa ma ocup de alex.

Alexia cred ca l-a prima sarcina eu ti l-am recomandat pe tutunaru. Acum singurul motiv pentru care nu vrei sa mai nasti cu el este cezariana? Cu ce doctor nasti acum ? Esti multumita de el? sincer si eu ma gandesc sa il schimb pe tutunaru.

Oana, stiu ce inseamna , stiu prin ce treci. Gandeste-te ca poate asa a vrut Dumnezeu. Poti sa incerci din nou dupa prima menstruatie.

Linioara eu, personal, am o parere f proasta despre Vladareanu. Este un medic pentru vedete, nu pentru oamenii de rand. Cat despre rezident, este cam riscant. Indiferent cat ar fi de bun, nu are experienta unui dr. Iti spun toate astea din experienta altor mamici. daca vrei, pot sa iti dau mai multe detalii.

Multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta. Data nasterii este 11.05.1976.

11 sapt + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Andre_lina tot ce pot sa iti urez este sa fii puternica pentru puiutul din burtica. Vreau sa stii ca si eu o sa fiu tot o mamica singura, prietenul meu, de 7 ani de zile, alaturi de care imi imaginasem un viitor si asa mai departe, a luat-o la sanatoasa cand a auzit de bebe. Acum pentru mine lucrurile sunt clare, imi doresc bebele acesta mai mult decat orice pe lume, mai ales ca nu credeam ca pot avea copii, iar familia imi este alaturi. Nu o sa fie usor dar stiu sigur ca o sa reusim, iar copii nostri o sa fie mandri ca au nishte mame puternice si curajoase.

Te pup si iti urez sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

11+

Elefantica...ce sa zic, mi-au dat iar lacrimile cand am citit ce ai scris. Inseamna ca avem ce povesti la o cafea .
E bine ca avem familia alaturi.
La mine insa, in afara de mama si tata, restul familiei sunt cu sute de intrebari...si mama se simte stramtorata de atatea asalturi...
Sunt ingrijorata de situatia financiara, caci indemnizatia de care voi beneficia e mica, si nevoile lui bebe sunt mari. Ma tem ca nu ii voi putea oferi totul si dau ture la preturile din magazine, fac calcule.

Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos. In rest, tatal lui, daca dupa 5 ani de relatie frumoasa a realizat ca nu sunt "femeia potrivita" fix in 3 luni de sarcina, e dureros, insa e alegerea lui.

Pacat...sunt dezamagita, dar mai puternica decat inainte pentru ca am pentru cine sa lupt.

Sper doar sa fim sanatosi. Restul o sa vina de la sine.

Te pup, vreau si eu vacanta!

15+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Azi la 15.40 am eco...3 d si interpretarea bitestului. Azi as avea 16 sapt si 3 zile. Trebuie sa se vada sexul, nu?!

Sper sa revin cu caruciorul colorat....vai cat imi doresc sa fie roz!!! Si albastru e bun, macar sa stiu o treaba, sa pot sa imi fac planuri !

Tineti-mi pumnii sa stea cum trebuie bebel

burticile

15+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buuna Catalutza,

Am zis ca sper sa imi spuna dl dr pe 27 ce o sa fie , dar sincer nu prea cred ca o sa imi poata spune. Nu stiu exact la cate saptamani poti afla ce culoare o sa aiba caruciorul, dar cunosc mamici care au aflat la 13 saptamami, altele mult mai tarziu, cred ca e importanta si pozitia pe care o are bebe in timpul ecografiei. Eu o sa am atunci 13 saptamani.

11+

Mergi la inceput