Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
Buna dimineata tuturor!
Ioana, imi pare tare rau.
Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste momentul asta greu si ai incredere ca bebe nu se va lasa asteptat! Tin pumnii stransi pentru tine, abia astept sa ne dai vestea buna! 
dastefa, imi pare rau ca iar trebuie sa iei medicamente, ma gandesc ca poate nu-i nimic serios daca n-ai avut deloc dureri. N-o sa dispar eu de tot, dar nu cred ca o sa mai fiu asa la curent cu toate...
satulica, ma bucur ca sunteti bine, bafta sa se rezolve repede problemele legate de analize.
micki, bine ca ai rezolvat cu dublu testul, sa ne dai vesti bune cand ies rezultatele!
Eu ma simt in continuare rau, ieri m-am abatut de la programul zilnic si am varsat de doua ori, sper sa fie ultimul hop. Asa m-am saturat de greturile astea... Bine macar ca saptamana asta n-am mai slabit deloc. Mai nou sufar si de migrene, sunt singura sau vi se intampla si voua?
O saptamana frumoasa va doresc!
Nico
de
Isabela si
9+
IRENE11 spune:
buna dimineata,fetele frumoasele !!!!
sunt din bucuresti,am 41 de ani,mai am un baiat de 13 ani,o fata de 10 ani si ,in burtica,un puiutz de 14 saptamani.DPN 10 ianuarie 2010,la spitalul giulesti,dr bogdan marinescu.
pe 24 iulie ma duc din nou la control .interesant ca deocamdata nu mi-a dat sa fac nici un fel de analize,in afara de echo vaginala(unde totul se vede ca ar fi ok)...sper sa incep si eu testele.
daca pe parcursul celorlalte 2 sarcini am fost constiincioasa si m-am dus cuminte la servici,de data asta am de gand sa ma odihnesc mai mult asa ca voi face tot posibilul sa intru in concediu cat mai repede.
Eleysa spune:
Buna fetelor!
Ieri m-am intors si eu din concediu si incerc sa recuperez acum si sa citesc tot ce ati mai scris pe forum.
Piticului din burtica se pare ca i-a placut foarte mult concediul, sau poate apa marii si Grecia cu bunatarile ei culinare, caci nu am avut nici cea mai mica urma de greata si rau. Acum ca am revenit acasa lucrurile au reintrat in normal
, tocmai cand credeam si eu ca am depasit perioada de greturi si varsaturi
.
Acum astept cu nerabdare urmatoarea eco, pe 27 iulie, poate imi spune si mie dl dr ce culoare o sa aiba caruciorul piticului
.
Cam atat despre noi ...
9+
Eleysa spune:
Andre_lina tot ce pot sa iti urez este sa fii puternica pentru puiutul din burtica. Vreau sa stii ca si eu o sa fiu tot o mamica singura, prietenul meu, de 7 ani de zile, alaturi de care imi imaginasem un viitor si asa mai departe, a luat-o la sanatoasa cand a auzit de bebe. Acum pentru mine lucrurile sunt clare, imi doresc bebele acesta mai mult decat orice pe lume, mai ales ca nu credeam ca pot avea copii, iar familia imi este alaturi. Nu o sa fie usor dar stiu sigur ca o sa reusim, iar copii nostri o sa fie mandri ca au nishte mame puternice si curajoase.
Te pup
si iti urez sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
11+
Eleysa spune:
Oana (gamaloana), imi pare rau sa aud vestea!
muuult succes in continuare si cu siguranta bebele nu se va lasa asteptat prea mult.
11+
amiss_zip spune:
Salutari!
Ma inscriu si eu in clubul pufuletilor.
Sunt in saptamana 8.
DPN este aproximata in data de 15 Februarie 2009.
UM 13.05.2009
DN 29.05.1982
Urez sarcina usoara si bebei sanatosi la toate gravidutele!
[later edit] Cochetez cu ideea de a naste cu Dr. Nayel. Inca nu am mers la el.
masinutza spune:
buna fetelor,
n-am mai scris de mult dar v-am citit tot msj....
vreau sa impart cu voi o imensa bucurie...astazi se implineste 1an de la nunta noastra si astept ceva surprize din partea sotului
acum sa revin la sarcina, am avut niste greturi insuportabile de cateva zile nu le mai am, sanii ma dureau si-mi explodau acum nu mai simt nimic cu toate ca marima sutienului e cu 2 nr mai mare,nu ma asteptam sa-mi treaca asa repede(sunt la priam sarcina deci n-am de unde sa stiu cum se manifesta aceste simptome, durata lor etc), inainte sa raman insarcinata n-aveam probleme cu deranjatul la stamoc sau constipatie.....acum cand una cand alta, si astazi ma cam doare burtica poate e ceva normal sa te mai doara una, alta.l
la control ma duc pe 10 august, trebuia la sf lunii iulie dar e dr in concediu, apoi plec eu in concediu si a ramas pe 10, analizele le-am facut, trebuie sa le vada dr dar in principiu mi-au iesit bine m-a ajutat ursuleatza sa le descifrez sa inteleg si eu ceva din ele(multumesc mult ali!
)
10+
cris.dogarel spune:
Salutare, fetele harnicutze:)
Noi cand credeam ca am scapat de greturi si migrene au revenit in forta de vreo 2 zile ( e adevarat, ajutate si de doua drumuri cu masina a cate 2 ore..)
Azi dim, insa am avut o surpriza si mai neplacuta: o scurgere maronie, nu f. abundenta. A mai avut cineva asa de tarziu? (12s+)??? Daca pana dupa amiaza nu se opreste o sun pe dr.

Cris
Cris,
12+ si
Ana(04.04.2003)