Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Ashera spune:
Oana, imi pare tare rau ptr cele intamplate
. Sa nu iti pierzi speranta ca va veni bebele mult dorit
. Sa dea Dumnezeu sa ne dai in curand numai vesti bune. Suntem toate alaturi de tine.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
10+
dastefa spune:
din dumineca in dumineca
iau din urma sa mai raspund cate ceva si apoi sa va spun si de ale mele
onitza si eu cochetez in ascuns cu gandul unei nasteri naturale dupa cezariana.Eu am facut cezariana pt ca Daria era in pozitie pelvina si dr mi-a spus ca la prima nastere este f greu sa nasti natural daca copilul nu s-a intors.Si am acceptat.Plus ca aveam un nepotel care a avut ff mari probleme in urma unei nasteri naturale si imi era un pic frica dar nu de durere ci de eventuale probleme.Pe dr inca nu am avut curajul sa o intreb asa ca daca afli ceva informatii despre acest subiect da-mi si mie de veste
simonette care va sa zica tot cu sabii o sa va luptati.Dar poate vei fi totusi soacra cu trei nurori si un ginere![]()
Andre lina decat un tata natural dar complet absent mai bine mai tarziu unul care sa fie cu adevarat tata pt copilul tau.imi pare tare rau pt tine.Eu una cand am citit mesajul tau parca am inghitit o pilula amara.Dar pari o fata f hotarata si puternica care cu asiguranta va avea parte de mult ajutor si de al nostru implicit
ma bucur ca ai scapat de stresul cu glicemia
cu scuzele de rigoare La multi ani! mamieea si xela_07
Masinutza, Monica, D-melli bine ati venit, sarcini usoare si bb sanatosi si norocosi
trimit mesajul sa nu il pierd si revin(ca mai am de citit cateva pagini![]()
Mihaela
12+
Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
lalitica 2000 bine ai venit.Sa ai o sarcina usoarasi un bb sanatos
catalutza81 bina ai venit in primul rand si in al doilea - da am avut la prima sarcina asa ceva dar am stat in pat vreo 6 saptamani.Acum nu vreau sa te sperii ca nu e obligatoriu sa fie la fel dar asculta dr si repausul sa fie repaus
Ashera stesant sa stai cu grija atatea luni
.Sa dea DD sa fie totul bine.Recunosc ca si eu am un mare pitic pe creier din cauza ZINAT-ului luat la 6 saptamani.A fost recomandat de ginecolog dar asta tot nu ma lasa sa dorm linistita
si iarasi cu intarziere
sheryll, la multi ani si multa sanatate! 
NikOle dar macar de o veste acolo din cand in cand se poate nu?
Oana imi pare asa rau .Eu am trecut prin asa ceva si stiu ca nu e deloc usor dar vei trece si la o odisee cat mai apropiata speram sa scrii 40 saptamani.Si eu am auzit ca se poate incerca si la 1-2 luni de la chiuretaj desi eu am asteptat cam 6 luni dar nu stiu cum e in cazul inseminarii artificiale
Mihaela
12+
dastefa spune:
si acum cate ceva despre noi
ieri am fost si eu la control La noi totul pare sa fie ok in sensul ca bb e in grafic cu masuratorile dar la eco aparea contur neregulat al sacului embrionar ceea ce dr zice ca e semn de contractii.Chestia ciudata e ca eu nu am absolut nici o durere,iar de contractii fara durere si dr s-a mirat(bine initial nici nu a vrut sa ma creada ca nu ma doare nimic).Drept urmare trebuie sa iau in continuare Arefam(utrogestan)>Speram ca la sarcina asta sa scap mai ieftin cu pastilele,ca la Daria am inghitit o sacosa de pastile,dar se pare ca tot asta ma asteapta.Macar sa dea DD sa fie totul bine.Luni merg sa fac dublu test.Si apropo de dublu test-cat dureaza pana vin rezultatele si cam cat costa-macar de curiozitate pt ca stiu ca preturile pot diferi f mult
in rest ma mai "laud" cu o anemie destul de mare pt care am inceput sa iau Ferofolgama si vit C -1 luna si apoi sa iau si un complex cu calciu ca nici la acest capitol nu stau stralucit
si acum
toatete fetele .A foat dulce puiul meu si m-a lasat sa recuperez dar pare sa dea semne de trezire
Mihaela
12+
satulica spune:
iaca si eu... scuze de absenta, dar nu sunt din fire prea vorbareata, iar virtual si mai putin
... cu noutatile sunt la zi
dar cred ca ar fi frumos din partea mea sa va dau si eu buna ziua din cand in cand 
imi pare foarte rau pentru tine, oana, am trecut si eu printr-o sarcina pierduta anul trecut - s-a oprit din evolutie foarte devreme (n-am auzit nici pulsul la eco) si apoi am inceput sa sangerez, timp de o sapt, dupa care am pierdut-o acasa - am fost la spital pt chiuretaj, sa nu ramana ceva; asa mi-a zis dr.; n-am trecut prea usor peste asta, dar uite ca DD a avut grija si de noi si bebe va veni repede; iti doresc sanatate multa, sa te refaci rapid si vei vedea ca vei primi si tu un pui mic si dulce curand!... aaa... si nu trebuie sa astepti atat de mult, am auzit pareri diferite de la doctori, ca dupa ce vine o data CM e de ajuns, dar e si mai bine dupa ce vine de 2-3 ori...
noi suntem bine... cu unele mici probleme la analize (ca niciodata nu sunt toate perfecte
), dar se rezolva... acum astept si numar zilele pana cand il voi simti prima data pe bebe... eee mai e ceva de asteptat....
o zi buna la toate mamicile!
mami de Marcu (04.02.2006)
si
11+
Pozele noastre
satulica spune:
am uitat sa schimb semnatura.. am mai crescut si noi un pic 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
12+
Pozele noastre
Andre_lina spune:
Buna, fetelor!
Va multumesc ca imi transmiteti ganduri pozitive si imi sunteti alaturi! Asta e, am parintii alaturi macar... si e timp pentru toate dupa ce se naste puiul sanatos.
Ma automotivez si merg mai departe.
Maine, luni am eco 3d, dupa care sper sa pun un carucior colorat la semnatura
.
Multa sanatate tuturor burticilor!
O saptamana usoara!
15+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
catalutza81 spune:
Pt Nerantula
Sper ca ti-am retinut corect nick-ul: sanatate multa baiatului :) Despre problema comuna, pot sa iti spun ca medicul meu a bagat sperietii in mine ca e destul de grav si ca trebuie sa stau musai in pat! Si o cred ca mi-a zis ca a trecut si ea prin asa ceva
.
Iar de simptome, nu stiu daca am scris sau nu eu nu am nici un simptom - in afara de o arsura mai accentuata la stomac si cum ai zis si tu o stare acuta de
. MI-a zis medicul ca e normal sa nu semene doua sarcini chiar ale aceleasi persoane. Si mi-a mai zis ca e posibil ca varsaturile si starea de greata sa apara dupa sapt 6. Asa ca nu e totul pierdut
. Eu una nu iti doresc mai ales ca stii ce sunt alea si mai ai si baiat micut :)
Va multumesc tuturor pentru primire.
Catalutza
8+
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa si acum cate ceva despre noi in rest ma mai "laud" cu o anemie destul de mare pt care am inceput sa iau Ferofolgama si vit C -1 luna si apoi sa iau si un complex cu calciu ca nici la acest capitol nu stau stralucit |
Sa fii atenta cu suplimentele de Ca in sarcina, pot duce la contractii uterine, poate ar fi mai bine sa consumi mai multe alimente care contin Ca si vitamina D, ca sa il fixezi.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa si acum cate ceva despre noi Luni merg sa fac dublu test.Si apropo de dublu test-cat dureaza pana vin rezultatele si cam cat costa-macar de curiozitate pt ca stiu ca preturile pot diferi f mult Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006 |
Buna, Mihaela(dastefa)!
Eu am facut dublu test astfel: eco joi, pe 9 iulie, cost 70 lei la Prolife, sange pe 10 iulie, cost 99 lei, la Synevo. Raspuns pe 15 iulie la Synevo. Deci am inceput pe 9 si pe 15 an raspunsul.
Trebuia sa le fac in alt loc, dar dr la care am avut trimitere e in concediu si era prea tarziu cand revenea. Asa ca am cautat eco langa mine si chiar e ok la pret si sange, mi-a zis o prietena unde a facut ea mai ieftin. Poate nu e cea mai buna oferta dar eu am fost multumita. Prima varianta ma ducea la 35o ron in loc de 169 ron, cat am dat acum.
De la eco am primit 5 poze cu bebe, 2 poze cu masuratori si o coala imprimata cu detaliere masuratori. Super dr de la eco de acolo, f rabdatoare (bebe era f agitat) si ne-a explicat pe indelete ce si cum. Apoi rapid a doua zi la Synevo, cu rezultatul acela detaliat si...nici nu am terminat de platit si am fost anuntata ca sunt asteptata la cab "x" ptr analiza. Si asta de catre o alta pers de acolo.
Mi-am amintit ca asa e normal...nu sa stam 2-3 ore asteptand, chiar si cu programare...prin alte locuri, cu alte ocazii...
Va pup pe toate ca eu ma bag la somnic!

Mihaela
13+bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+