Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Catalutza, si eu am decolare de placenta observata la prima ecografie, la 5 saptamani, insa, din pacate, pentru mine este imposibil repausul la pat, mai am un pitic care acum invata sa mearga si e foarte solicitant. Iau 2 utrogestan/zi, iar marti o sa merg la eco sa vad cum mai e acolo.

Eu nu am nici un simptom de sarcina in afara de lipsa menstruatiei si o predispozitie la plans, plang foarte repede, ma enervez repede, etc., dar altceva nimic! In prima sarcina nu suportam diverse mirosuri, eram foarte moale tot timpul (ma refer la primul trimestru), usoare greturi seara, insa acum NIMIC! Uneori ma intreb daca sunt insarcinata ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza, poftiti la !

Nico de Isabela si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nicole mersi mult
da io nu am putut bea cafea deloc
si acum cand ii simt mirosul imi vine sa vars..............................

tu bei?

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Multumim nikole de ,chiar am savurat si eu una azi tot cu speranta ca poate ma ajuta

Va si va doresc o zi frumoasa!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare fetelor!

Nik0le multumesc pentru invitatie....ce vremuri erau cand beam si eu cafea... mie- dor de acele vremuri, ce senzatie de bine am avut...acum nici mirosul nu mi-e drag...

va pup pe toate!

Mihaela 13+

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Marturisesc ca desi-mi place cafeaua (musai dulce si cu lapte!), nu obisnuiesc sa beau. Pe chestia asta am zis sa astept sa treaca primul trimestru, cand boot-eaza (cum imi place mie sa zic ) bebe si abia din al doilea o sa incep sa-mi fac dimineata cate o cafeluta. Abia astept!

Azi am o zi proasta dpdv al greturilor, imi vine sa ma duc sa ma culc si sa sper ca dorm pana maine dimineata. Si ca sa nu ma plictisesc doar cu greata, m-a pocnit s-o durere zdravana de cap. Ambele stari le tratez serios cu indiferenta. Nu c-as avea alte optiuni.

Nico de Isabela si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Eu cafeaua am lasat-o de tot, desi nu era zi in care sa nu beau.

In dimineata asta mi-am servit familionul cu o portie de turte (fetele cu bunici sau ceva radacini prin Moldova stiu ce-s alea) si lapte acru. A mers si la mine.

La mine in afara de starea de greata permanenta, totusi fara sa i-au buda in brate, am o stare de oboseala, sau mai bine zis de lene de nu stiu cum sa scap de ea. M-as muta de pe un pat pe altu. Nu am pic de energie in mine. O fi de la tensiunea mea mica....

Un week-end placut, pe cit posibil, in continuare. Nu mai avem mult si scapam si de starile astea, bebeii sa fie sanatosi si noi pe linga ei.

Vine Surpriza

Alina 9+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Salut mamici de pufuleti,

Ar trebui sa nasc si eu in februarie la anu' si ma trec si eu pe lista mamicilor cu "simptome" placute de prim trimestru:) Sunt oficial in saptamana 10 si azi am fost la prima ecografie, unde, dupa masuratori, doctorita mi-a zis ca prichindutul ar arata cam de 9 saptamani. Probabil e mai lenes/a...

Voiam sa va intreb un lucru care ma obsedeaza: tot cautand medici si spitale mai ok pentru luarea in observatie am ales Sp. Elias. Azi am fost la camera de garda unde trebuia sa dau de dl dr Parvu (despre care am auzit numai de bine), in schimb m-a luat in primire o tipa, foarte draguta, care s-a uitat peste teancul meu de analize si retete. M-am simtit atat de ok cu ea... pana am ajuns acasa si m-am uitat pe parafa - ea e medic rezident, avandu-l ca prof supraveghetor pe dr Vladareanu.

Peste 2 saptamani ar trebui sa ma duc la o noua ecografie, cu rezultatele de la analizele de sange (toxoplasma, rubella and stuff...) A mai fost cineva intr-o situatie similara? Daca te ia in observare un medic rezident, te vede si profesorul supraveghetor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

eheee...trec si zilele astea grele cu greturi si somnolenta!

la mine greata nu mai e ca in sapt 8-9...sau pe acolo si cu somnolenta sunt inca buna prietena

crede-ti-ma muuuuulte imi placeau inainte si acum ioc! dar stiu ca vor trece si astea! bebe sa fie bine! cafea beam, altfel eram chiauna! si mai aveam si dureri de cap din cauza tensiunii scazute! macar acum il las pe tati sa bea cafea in preajma mea (aproape dar macar la 1.5m ) la inceput o bea in bucatarie ...cu usa inchisa...

si il mai terorizez "nu bei si tu nimic?" ...macar el daca eu nu mai pot ptr ca nu e ok...nici nu mai e acelasi gust...asa ca il mai pun sa bea o bere sau un pahar cu vin, sa imi aduc aminte de vremurile vechi

eu sunt iar cu chef de ...va si aveti grija de voi!

inca putin si gata! trec si greturile!

Mihaela 13+

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Fetelor,imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta,am fost aseara la alt dr cu echo 3D,caci am simtit de sapt.trecuta ca ceva nu e in regula,ceea ce mi-a confirmat si el adika nu s-a vazut si nu s-a auzit nimik,sarcina s-a oprit din evolutie cine stie cand,asa ca azi,maine trebuie sa merg sa fac intrerupere iar apoi o luam de la capat.Chiar ma minunam sa fie bine de la prima inseminare,asta e,mergem mai departe,doar ca timpul trece si eu nu mai am 20 ani dar cu Dumnezeu inainte,eu nu deznadajduiesc,atata timp cat nu am probleme si sunt sanatoasa,la mine problema este la sot care are motilitatea proasta a spermat.si de cand am aflat ca sunt insarc.nu a mai luat nici un trat.
Oricum deocamdata a ramas sa facem niste analize dupa aia sa vedem cauza.poate a fost mai bine asa,caci daca cauza nu e genetica si e alta mai tarziu era mai rau.Am sa intru pe forum sa citesc si din experientele altora si sa vad cand se poate incerca din nou ca dupa unii doctori trebuie sa stai juma de an,eu tin minte pe site dr.tutunaru,intreba odata cineva cand poate ramane iar insarc dupa intrerupere si i-a rasp ca de luna viitoare,acu sa vedem ce zice si dr.meu si cum ma simt si eu dupa aia.
Va si cand am vestea cea mare va anunt.

Mergi la inceput