Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
micki_mica spune:
Ashera multumesc! Sa dea Domnul sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi cui are si sa vina cui asteapta

Nik0le multumesc pentru update!
si sunt fericita si daca nu ma laud si la voi, mor (ete na!)![]()
sotul meu cel curajos a donat sange azi! sunt f mandra de el
, ptr ca prima data am donat impreuna si acum...eu nu am voie dar el a vrut si mai repeta faza dupa termenul de pauza! si cand ma gandesc ca prima data a recunoscut ca nici ce grupa de sange are, nu a avut curaj sa afle...(nu iubeste doctori...spitalele...analizele...si nici nu a avut nevoie de ele)
Mihaela
12+
poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108
poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2
Nik0le spune:
sheryll, la multi ani si multa sanatate! 
micki, s-a facut!
Felicitari pentru bebe mic vazut la eco! 
larisel
LindaG e mamica cealalta cu gemeni. Ce-i drept, n-a mai scris de ceva vreme, oare ce mai face? Distractie placuta la tara! Mmmm, pestisori prajiti cu mujdei...
Eu de vreo saptamana poftesc la pepene rosu, mi-am luat azi unul, singura-l mananc! ![]()
Ashera
Sper din suflet ca bebeul tau sa nu fi fost afectat deloc de febra si sa se nasca sanatos! Mi-e teama ca nu voi mai avea asa mult timp de forum in curand, ca incep serviciul. O sa-mi fie dor de voi, mai mult ca sigur o sa va citesc in continuare.
oani_2002, zelma, cu multa placere!
catalutza, bine ai venit!
Sarcina usoara si
sanatos! Eu n-am avut decolare de placenta, dar stiu ca repausul la pat si utrogestanul rezolva problema.
lalitica si mie mi se intampla ca dupa multe zile de rau sa ma simt vreo jumatate de zi foarte bine, eu zic ca e normal. Sunt fete care nu au deloc simptome de sarcina. Nu-ti face probleme, inca putin si o sa-l simti pe bebe miscand!
Nico
de
Isabela si
8+
Nik0le spune:
micki, felicitari pentru sotul curajos! 
tomaca, intri in partea din stanga sus a ecranului la Profil personal, apoi selectezi Editeaza profil si in josul paginii gasesti Optiuni profil +/-. Dai click pe "+" si acolo gasesti un spatiu unde-ti poti edita semnatura. Succes! Tocmai ce-am schimbat-o si eu pe a mea.
Nico
de
Isabela si
9+
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le micki, felicitari pentru sotul curajos! ![]() tomaca, intri in partea din stanga sus a ecranului la Profil personal, apoi selectezi Editeaza profil si in josul paginii gasesti Optiuni profil +/-. Dai click pe "+" si acolo gasesti un spatiu unde-ti poti edita semnatura. Succes! Tocmai ce-am schimbat-o si eu pe a mea. Nico de Isabela si 9+ |
Mutumesc frumos!
Am incercat, dar nu gasesc "Optiuni profil". Crezi ca are legatura cu faptul ca atunci cand ma duc pe pagina mea, apare mesajul "ATENTIE: LA ACEASTA PAGINA INCA SE LUCREAZA. NU TOATA FUNCTIONALITATEA ESTE DISPONIBILA"?
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Simonette
soacra cu trei nurori, sa-ti traiasca baietii sa fiti sanatosi cu totii
LA multi ani sarbatoritei de astazi Sheryll
sarcina usoara in continuare
Larisel ai mancat hamsii cu mujdei
ce pofta mi-ai facut cu toate ca la mare mancam doar mujdeiul si mamaliga
acum as baga niste hamsii
catalutza, bine ai venit! Sarcina usoara si sanatos! Nu-ti face probleme cu repaus la pat si utrogestan se rezolva problema.
Nikole
sper sa nu absentezi prea mult de pe aici ca mie imi place sa te citesc
Ursuleata cred ca e tare bine sa n-ai nici un fel de greata crede-ma ca n-ai vrea sa vomiti de cateva ori pe zi, adica e tare ciudat ca mi-e si foame intr-una dar dupa ce mananc ma apuca greata si voma.
Si cand te gandesti ca la prima sarcina n-am avut nici un simptom.
Lalitica2000
eu te stiu de la aspirante, sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
11 sapt
prietene DC .
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Mutumesc frumos! Am incercat, dar nu gasesc "Optiuni profil". Crezi ca are legatura cu faptul ca atunci cand ma duc pe pagina mea, apare mesajul "ATENTIE: LA ACEASTA PAGINA INCA SE LUCREAZA. NU TOATA FUNCTIONALITATEA ESTE DISPONIBILA"? |

9+
Nik0le spune:
alexia
, esti o draguta! Imi pare rau ca si tu ai greturi, un picut mai ai si scapi! Maine poimaine intri in trimestrul II si n-o sa te mai deranjeze. Ce mai face Natalia?
tomaca, vad ca ai reusit, felicitari! 
Nico
de
Isabela si
9+
micki_mica spune:
sheryll
sa fii sanatoasa, sarcina usoara si petrecere frumoasa!!! 
Mihaela
12+
poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108
poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2
ursuleata spune:
Alexia, sa stii ca ma bucur ca nu am greturi, nici la Vlad nu am avut, doar ca la el, in primul trimestru, dormeam f bine. a fost cel mai dulce somn posibil.

NikOle, tu in cate sapt esti pana la urma? Ca la semnatura ai 9+ si la tiker 8+
???
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bAly spune:
Mai fetelor aveti mila de burticile noastre si lasati vorbele astea despre hamsii....
cred ca nu am mai mincat de vreo 7 ani asa ceva, si nici nu am de unde sa iau...sau poate s-or gasi pe vreo undeva si aici, ia sa intreb la fetele din America![]()
Vine Surpriza
Alina
9+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)