Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zelma Buna fetelor, Cam de mult nu am mai apucat sa scriu nimic deoarece nu s-a intamplat nimic interesant la noi. Suntem bine, crestem si o sa mergem la control saptamana viitoare miercuri. Doar cu niste greturi ma lupt din ce in ce mai des (interesant e ca doar in unele zile mi-e rau, alteori nu am nimic aproape toata ziua). Si pe mine de vreo 2 zile a inceput sa ma supere putin gatul si am o tuse uscata asa, seaca, usoara deocamdata. Si ma gandeam ce sa iau. Am auzit de tinctura de propolis ca face bine la gat si tuse, dar stiti cumva daca se poate lua in sarcina? Va pup si sa cresteti mari! 10+ |
Remedii homeopate pentru raceli, rinite, dureri de gat, tuse: paragrype, coryzalia, homeogene, sirop de tuse stodal, se pot lua in sarcina.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+
larisel spune:

La multi ani! sheryll 

nikole Eu editasem listutza, dar la nr bb-lor nu tinusem cont decat de gemeneii mei, cealalta mamica cu gemeni nu a mai scris demult pe aici si am uitat, ar trebui sa-i trecem si pe prima pagina dar nu mai stiu cum o cheama. 
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
Beatrice1982 spune:
salutare!!!!!!!!!
am dat ieri la rate de doua ori...prima data a fost un pic de sange.dar acid la greu............
a zis dr sa iau rennie............
am luat aseara si B6 si metoclopramid si rennie.............
azi nu am mai dat la rate..........
mi-e greata dar..........e bine ca nu am varsat............
nicole..........lasa mama ca trece si asta................
larisel ce mai faci?????????
catalutza bine ai venit...............
eu nu prea pot tine pasul................
suntem ff multe si pe fetele de la inceput le stiu dar mai apoi.............putin,......................
na bine eu sunt ocupata in weekend ca vine fina-mea si o nepotica si sunt si zilele orasului.............
asa ca.............
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
larisel spune:
catalutza Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos!
beatrice Multam de intrebare. Binisor facem. Am fost ieri la un restaurant pe plaja la Olimp si a fost suuuper (popasul pescarilor se numeste) si am macat pestisori din aia mici prajiti cu mujdei de usturoi. Am stat la taclale cu sora-mea care venise in concediu cu piticii ei, chiar mi-a priit iesirea. Dar acum ma lupt la serviciu cu somnul si lipsa de chef de munca. Maine plec iarasi la tzara si abia astept sa stau la umbra si sa ma relaxez la aer curat.
Daca nu mai intru, va doresc de pe acum weekend placut!
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
Beatrice1982 spune:
weekend placut larisel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
larisel spune:
Mama ce ploaie cu gheata a tras la noi. A plouat cu galeata si cu grindina mare vreo juma de ora de erau valuri-valuri pe sosele si dupa o liniste scurta de 2 ore se pare ca iar se preagateste de o rapaiala
. Ma gandesc numai la saraca
sa nu fi patit ceva de la grindina asta. Off...si cica tot weekendul va ploua pe litoral. Sper sa se insele si de data asta meteorologii nostri.
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
lalitica2000 spune:
sheryll, La multi ani! Sa ai parte de o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
beatrice, esti din Cehu Silvaniei, judetul Salaj? Te intreb pentru ca eu sunt din Zalau dar din 2001 locuiesc in Bucuresti. ma bucur sa intalnesc la odisee pe cineva care este asa de aproape de orasul meu de suflet.
mai fetelor, voua vi se intampla sa aveti zile intregi simptome de sarcina, ca pe urma sa nu mai aveti nimic? Azi de exemplu nu simt nimic, nici o greata, nici o stare de somnolenta si mi se pare ciudat. Atata mi s-a repetat de diverse persoane ca pana la 3 luni nu e bine sa zici de sarcina, ca se pot intampla tot felul de lucruri nefericite ca incep sa ma panichez cand nu am nici un simptom. evident, sunt la prima sarcina, ca altfel cred ca nu as mai fi asa de panicoasa, dar sarcina asta este tare pretioasa pentru noi deoarece am obtinut-o dupa aproape 3 ani.
Lali
8+ de mazariche
tomaca spune:
Buna tuturor,
Incerc sa tin pasul cu tot ce se scrie. Este mai greu caci am inceput serviciul, iar cand ajung acasa ma simt de parca am muncit 2 zile non-stop. Si ma chiniue si niste arsuri uneori toata ziua si-mi dau o stare permanenta de gretea (dar nu am varsaturi)!!! Din cauza lor pana seara ma umflu ca un balon, de nu mai pot sa stau decat culcata in pat si-mi displace mai orice mancare (n-ar strica o pizza
, dar ma abtin). As manca tot ce n-am avut eu in dieta pana acum, adica pizza, de la McDonals, salamuri, carnati, cola, gateli din acelea prajite etc. Nu stiu ce-i cu copilul meu, dar ma tot tenteaza si la un vin rosu (in speta feteasca neagra din Prahova) si daca se poate si un pahar de sangria rece! Ma abtin din rasputeri, si incerc sa mananc in continuare sanatos.
Pe 4 august mi-a zis doctorita sa ma duc pentru dublu test. Pana atunci nu cred ca mai fac alt eco caci am facut din 2 in 2 saptamani pana acum. Mi-a mai trecut panica din primele 8 saptamani.
Felicitari tuturor pentru vestile bune!
Si sarcini cat mai usoare pe mai departe!
PS: Intrebare de incepator - cum pot sa atasez o semnatura mesajului? Merci
ursuleata spune:
Eu ma simt tare ciudat ca nu am niciun simptom de sarcina, doar ca mi-e foame non-stop.
Simonette, felicitari pt baietel, eu ti-am zis ca o sa fii soacra cu 3 nurori.
Vlad
Mami de ursulet
bebe