Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Neata, Becca inca doarme, mai rar asa ceva, iar Razva se pare ca ma picteaza...
L-am vazut pe Mateiu scump, ce dansator e si el!

Naty, pai ia un test ca sa stai mai linistita, vezi cum sta treaba.
Raluca, imi pare tare rau ca nu papa Sabin, sigur o sa-si revina in timp. Cu gelozia , nu stiu ce sa zic, la mine vad ca este ok situatia, ei se iubesc mult si ea accepta sa fim mereu toti 3 la joaca si impreuna in general. La mine gelozia era la Razvan, la Becca mai putin. Cu multa rabdare si tact, o sa treaca, trebuie sa-i tot explici lui Sabin ca amandoi sunt opilasii tai si ce ai tu mai scump pe lume i ca-i iubesti absolut la fel si cred ca usor, usor o sa inteleaga.
Kya spune:
'Neata!
Am fost si noi aseara in IOR dar nu m-am intalnit cu nimeni 
Naty si eu tin minte ca ai spus la intalnire ca eram la CM.
Raluca imi pare tare rau de problemele voastre. Nu am experienta cu 2 copii inca, dar pot sa-ti spun ca eu tin minte ca a fost o perioada cnand eram tare geloasa pe fratele meu (mai mic cu 4 ani).Eram convinsa ca pe mine nu ma mai iubeste nimeni, ca doar pe el in cocolosesc si il tin in brate. Si cand am descoperit ce inseamna cuvantul "infiat" am ajuns la concluzia ca asta era explicatia
A fost doar o faza si a trecut. Stiu ca tot incerca mama sa-mi explice, dar nu a tinut. A trecut, cand a trecut.
Ma duc sa-l vad pe Matei.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Pentru cine doreste, la TinaR sunt reduceri mari, au rochite frumoase si multe modele, eu am mai shopinguit nitel aseara si mi-am luat o lochita mumoasa foc la 60 ron. Si rochita de care mi-am luat vara trecuta cu 100 ron, era acum 20 ron
. Deh, s-au demodat probabil.
Si nu-mi venea sa mai ies de acolo dar ma astepta randunoiul cu Becca si m-am indurat de ei.
clauclau spune:
Kya, eu aseara am fost putin in parc , dar am stat la intrare ca stiam ca vine randunoiul sa ne ia la cumparaturi. La 18.30 eram deja plecati din parc...
Rebe a primit un catelus de plus care latra, merge si-i lumineaza ochii, ea e foarte incantata de el, ii place mult, dar la un moment dat cand se plictiseste ii zice: gata, taci! Si trebuie sa il opresc de la buton ca altfel se supara...
Nicoleta spune:
Ma bucur ca va place saltaretul!!
Ca nu prea putem sa-i spunem dansator...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Kya, faza asta cu "infiatul" cred ca o au multi... si eu cand eram mica si ma certa mama credeam ca sunt infiata pe bune... ca, gandeam eu, nu-i poti spune atatea copilului tau... concluzia? Eram infiata! Nu ma nascuse ea!! ![]()
si a lui Matei 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta http://www.onetruemedia.com/shared?p=9160e38aaacfd913853730&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Deci??? Bubule, multumesc. Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Ce tare e
Eu nu am nici o sansa sa o filmez pe Sanziana dansand pentru ca in momentul in care vede camera, lasa totul si vine sa puna mana pe ea. La noi ar trebui sa fie ceva de genul "camera ascunsa"
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Clau noi abia pe la 19 am ajuns...
Daaa, sunt reduceri mari peste tot. La "sedinta mea de terapie"
cautam de fapt geanta (nu am gasit). Dar am cumparat bluze, tricouri - toate foarte ieftine. Era cat pe aci sa plec si cu niste pantofi ieftiniti 75%, roz, absolut deliciosi, dar mi-am dat seama ca erau 2 nuante de roz diferite...
Raluca mamica de
Sanziana
Nicoleta spune:
Mie mise pare "extraordinar" mai ales ca el si-dat drumul la mers dupa un an... si a mers clatinat muuuuult! Iar acum topaie!
si a lui Matei 
Kya spune:
Si daca tot doarme Sanzienuca, hai sa fac capitol nou.
Raluca mamica de
Sanziana