Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Neata
Ce haios e Matei dansatorul , m-am distrat la prima ora 
Vad ca am fost deschizatori de drumuri la greva foamei
, imi pare rau ca si Sabin s-a incris in "secta"
Eu cred ca am unul dintre cei mai sclifositi copii la mancare
In afara de banana nu musca din niciun fruct ca atare, toate trebuie pasate si amestecate...nu mananca pepene galben nici pasat...in afara de cartof nu mananca nicio leguma...nu mananca pui sau curcan decat sub forma de supa cu galusti (daca-i supa pot sa-i pun si morcov ,ofof)...la lapte gras face alergie...galbenusul de ou i-l pun in continuare in fructe...nu mananca mamaliga...a terminat-o si cu grisul...laptele numai cu miere...iaurt numai de la Humana...hehe ce lista lunga am 
La masa musai trebuie sa aiba jucarii, carticele....In carut nu pot sa-l tin decat daca molfaie covrigi sau pufuleti (o Doamne , urasc pufuletii
)...pe jos merge numai unde vrea el si numai pe fuga...gelozia e si la noi in floare, noroc ca Teo e mare ca nu cu ea are treaba ci cu orice alt copil cu care m-as juca sau pe care il tin in brate in parc sau in vizita (finutza e prima pe lista neagra
) Dar dintre toate asta cu mancarea e cea mai stresanta si mai de neinteles pentru mine
Daca-l vedeti cu miroase si gusta cu varful limbii tot inainte de a manca , zici ca intr-o alta viata a fost otravit ![]()
Noi am fost aseara in IOR, chiar in apropiere de fantani...dar nu ne-am intalnit cu nimeni
Mai nou nu mai mergem la "plase" ca sunt dealuri si o ia cand in sus cand in jos
Nu mai mergem la lac ca fuge numai spre apa
N-au mai ramas decat fantanile ca in zona aia sunt pajisti mari si are unde alerga...vai de picioarele mele ca sigur sunt vreo 3 km dus-intors pana acolo !
Simo/Nicoleta in week-end o sa va "suflu in ceafa"
, venim la Rasnov ...poate dam o fuga si la Brasov , cine stie !
Bubu f smecheri voi cu herghelia la "botu' calului"
Pana la cate kg poti sa te sui pe bietul animal?
Stela noi vineri nu vom fi acasa la ora cumparaturilor la Auchan , o lasam pe saptamana viitoare 
Naty hai cu petrecerea aia 
ca abia astept!
Mihutza si Adriuta m-ati convins, nu ma mai duc nici la Vio , stau acasa la mine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea