Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Si eu am uitat sa-i zic lui Mimo, ca in spate la Palatul Copiilor ne plimbam cu poneii, este un tarc acolo cu un cal si un ponei, 10 ron 3 ture. Daca stii pe Vacaresti, unde este strandul, in continuarea lui era un parc mare, pe care acum il amenajeaza si se uneste cu parcul facut nou de langa Palat.
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mi-ati facut pofta cu porumbul, gravidutelor ...si nu stiu cand ar trebui sa-mi vina rusii![]() ![]() ![]() ...apropo, Nicol, da' de unde stiai tu ca eram la CM cand am fost la intalnire la Vali la gradi? Am zis eu? ![]() ![]() -ar fi bine, inseamna ca mai am nitel de asteptat...Aoleu, ce aiurea, sa n-am habar!![]() |

Din cate im aduc aminte, ai scris pe forum ca la intalnire nu te-ai simtit prea bine(te durea capul sau burta) din motive de CM.
Vreau sa o laud si eu pe Antonia care este un copil tare cuminte si doarme neintoarsa toata noaptea, atunci cand nu are dureri de dinti sau alte probleme. Cand iesim afara, sta foarte cuminte in carut destul de mult timp, e drept ca la un moment dat se plictiseste si vrea jos si ea , dar nu ma supara mititica prea tare.
..pampersul nu-l mai schimbam nici noi noaptea de f multa vreme, doar daca face kk si se trezeste(ca altfel n-am de unde sa stiu)
...desi sta foarte mult mult cu mama si totodata e destula lume in jurul ei acolo in casa, este destul de salbatica.In prezenta mea nu sta nici la mama in brate, ca sa nu mai vorbesc de vreun strain sau alte persoane mai mult sau mai putin cunoscute. Plange cand ma vede cu Alexia in brate in semn ca vrea si ea; se smiorcaie cand nu obtine ceva...oricum la cate rautati ii mai aplica si Alexia am senzatia ca se antreneaza sa devina si ea o rautate mica, cu personalitate cand vine vorba de impartit jucarii si alte treburi de-ale ei.
Va pup
Noapte buna
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Nicoleta spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9160e38aaacfd913853730&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Deci??? Bubule, multumesc.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
naty, habar n-am...daca eu nu mai stiam la mine, crezi ca mai stiu la tine?
...dar stiu ca atunci am exclamat "oops! naty are si eu nu!", apoi am cugetat putin si mi-am dat seama ca era prea devreme pt mine...(cred ca ne-am desincronizat intre timp
) si am inceput sa il astept pe al meu...care mi-a facut "mutre". asa ca...crede-o pe nicol, ca stie mai bine.
mihu, pitoni??? hrrrrrrrrrr. urasccccc!!! de aligatori si tornade se plangea si unchiul meu. chiar le zburase acoperisul la una din ele...
si acum o laud pe nico, ca l-am vazut pe "happy feet!" ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Nicoleta spune:
A dat pustiul meu reprezentatii mai faine decat asta, dar in fata camerei renunta/se pierde...
si a lui Matei 
natynic spune:
Neata si haideti la 

...si bombocino in loc de morcovi pt Gecko!
Am vazut reprezentatia Mateiului scump. Arata tare bine puiul tau Nico, asa, cu totul!
Mai mi-a cam intrat morcovul cu CM-ul, desi la mine vara deseori se deregleaza putin...
O zi buna sa aveti!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Neatza!!! Ce scump e Matei dansator - are stil de hip-hop-er
.
Sabin de o luna nu mai mananca mai nimic. Initial am zis ca e dupa enterocolita de la mare, dar ieri a vorbit soacra mea cu dentistul nostru si a intrebat-o daca a avut afte in gurita de curand iar noi am tras-o cu aftele de curand (cand m-a luminat Gecko cu ce se mananca) . Si se pare ca dupa afte, deoarece sunt dureroase, copilul ramane cu frica de a manca. Voi ce parere aveti???! Dar daca i-ar fi frica sa manance, de ce mananca covrigi, paine si branza cu smantana (doar). In rest nu mai mananca legume, fructe, carne de nici o culoare ( o fi in secta lui Vladutz de Mimo?
).
Si ma mai innebuneste o chestie. E cumplit de gelos pe Briana. Cum ma apropii de ea urla, tipa si se repede sa o bata. Si nu in cazurile in care o alint sau o iau in brate. Si daca ii perii parul e tragedie si a prins o ciuda pe ea ca o bate intruna si Briana sufera cumplit. Dupa ce incearca sa o loveasca ii dau peste manuta si ii explic ca nu e frumos ca e surioara lui, dar nimic, el nu stie cum sa faca sa ajunga la ea cu palma ridicata, iar dupa ce ii dau peste manutza rade de parca ar fi o joaca. Chiar nu mai stiu cum sa procedez. Cand m-am intalnit cu Cami ultima daca zicea ca si la ei se mai intampla cu Alex si Bubu, dar parca la noi e deja mai rau.
.
Ieri Briana a fost cu mine la birou, ca se plictisea acasa si m-a pus sa ii dau o tema cu ce sa deseneze. Si i-am zis sa faca un desen cu titlu "ce mi-as dori eu cel mai mult" sau "cea mai frumoasa zi din viata ei". Stiti ce a desenat?? Un desen cu maternitatea si mami, tati , ea si Sabin bebe (adica ziua cand a venit Sabin acasa) si al doilea desen cum Sabin incepe sa vorbeasca si ii spune ei ce mult o iubeste 

. Eu ma gandeam ca deseneaza copilul o plimbare la Disneyland, o caruta de jucarii....
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Raluca, mi-au dat lacrimile cand am citit despre desenele fetitei tale! Eu cred ca se va rezolva situatia cu mult tact, rabdare, si sa ai grija, atentia negativa este si ea un fel de atentie si piciul s-a obisnuit sa fie mereu in centrul atentiei se pare!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Naty, multumesc. E ok, cam slabanog... dar asta e! Cum se mai simte tatal tau?
si a lui Matei 
natynic spune:
Nicoleta, nu e deloc slabanog, e zvelt si f tonic, tocmai de-asta imi place.
Tata a pus pe el 3 kg de cand a iesit din spital, e binisor. Zilele astea trebuie sa aflu rezultatul anatomo-patologic 9al treilea)...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

...si nu stiu cand ar trebui sa-mi vina rusii