Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Mihule, cum bag un film de 107.855 kb pe webshots?? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Tocmai am mancat un porumb fiert...nemaipomenit!!!! Sa va spun o faza: l-am invatat pe Matei o poezioara cu degetelele: Degetul mare pleaca la plimbare Aratatorul duce bastonul Mijlociul duce pardesiul Inelarul duce geamantanul Si degetul mic nu duce nimic Fiindca e pitic. Eu zic poezia si el isi ia fiecare deget si se joaca cu el. Astazi, buni l-a luat sa "repete" poezia si dupa ce a terminat-o, a zis "mama". Si-a adus aminte copilul ca mama l-a invatat poezia asta. Cand mi-a spus buni, mi-a crescut inima mai-mai sa-mi iasa din piept. ![]() ![]() Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara |
Ce dulce eeee! dragul de el
La fel stiu si eu poezioara, noi o spunem cand taiem unghiutele, cu amandoi! Vlad spune cu mine si Stef e goga cu ochii la noi
bubu05 spune:
Pfiu...am spalat caruciorul, era varzica...acum e la scurs in cada si il astept pe tati sa-l duca in balcon la uscat...
Am iesit o ora cu baietii pe-afara pe la 8...apoi papa, baie, nani, povesti...
Nu-i nimeni pe-aici?
Nicoleta spune:
Ba da, ba da... incerc sa incarc un film...
Bubule, ti-am vazut baietii, Vlad e un DonJuan deja, vazui. Se pupacea cu o tipa tare dlaguta!!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=9527523
Filmul promis. Ideea este ca el danseaza (si) fara muzica... Ce-o fi in capsorul lui??
Si a inceput de curand, ma astept la progrese! ![]()
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Bubule, nu se vede, desi l-am incarcat acolo
...
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Trebuie sa te duci la grab links and codes, apoi acolo selectezi ala cu url, din mijloc, ala e linkul bun.
Eu ma uitam la montajele mele ![]()
mihutza11 spune:
Nicoleta scuze ca nu fusei pe faza, dar pe webshots nu ai cum sa incarci film mai mare de 100 MB.. ca si eu cu aparatul nou daca fac film de 2 min tre sa il micsorez ca sa il pot baga pe webshots..
uitasem.. am vazut si gaza de remaliss.. vad ca are breton
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Matei si
8+ cu Luca/ Mara