Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Ramo, pai el ma tot aude... nu depinde direct de el, ca asa e in multinationalele astea... Si cred ca mai degraba plecam in concediu decat sa dea banii la psiholog ![]()

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ramo_cata spune:
nico
da mai bine in concediu decat la psiholog
bubu cand am fost cu el la control,atunci cu rosu in gat mi-a dat dr sa-i fac si analizele..hemoleucograma ,fe,ca,mg,coprocultura..etc sa vedem cum e copilul...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
remaliss spune:

Ce rau imi pare ca nu pot intra mai des sa citesc si sa mai scriu ce-mi face gaza...
Pe caldura asta eu trebuie sa invat...
Va pun cateva poze facute saptamana asta
http://picasaweb.google.ro/alinamonicaL/Rebeca1An#
o mamica fericita
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui remaliss![]() Ce rau imi pare ca nu pot intra mai des sa citesc si sa mai scriu ce-mi face gaza... Pe caldura asta eu trebuie sa invat... ![]() Va pun cateva poze facute saptamana asta http://picasaweb.google.ro/alinamonicaL/Rebeca1An# o mamica fericita |
pentru ce inveti?spor la treaba desi te cred ca iti este greu mai ales pe caldurile astea...eu invatam mai mult noaptea .e mai multa liniste si mai racoare...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
clauclau spune:
Uraaaa, mi-a venit Razvanici, e bronzat si frumos rauuu!
Rebe nu s-a trezit, abia astept sa vad ce fata face cand o sa il veda pe fratior.
Remalis, superba tiza Rebeccai. Spor la invatat.
Ramo, bine ca ati scapat cu sangele si ca ati dat de o asistenta buna care nu l-a chinuit pe Andru.![]()
remaliss spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
pentru ce inveti?spor la treaba desi te cred ca iti este greu mai ales pe caldurile astea...eu invatam mai mult noaptea .e mai multa liniste si mai racoare...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
In toamna am examenul final (de aptitudini) de expert contabil. Dupa un stagiu de 3 ani, la final dam un examen. E mult de invatat (7 materii), iar eu sunt abia la inceput...Da, invatam si eu noaptea, dar acum e mai greu...Posibil sa ma reintorc la vechea indeletnicire, nu prea am de ales...
Mi-e frica sa pun o intrebare, dar tot o pun
o mamica fericita
ariel_7000 spune:
spor la invatat, remallis! mare s-a facut si papusa ta!
mihutzule, tie abia acum iti face andra circ??? aaaaaaaa, pai eu sunt veterana! trantit in fund, pe burta, stat in cap si urleteeeeee
. mai nou a inceput si alex sa se schiorlaie non stop si sa bazaie cand nu fac ca ea...si tare mi-e ca in timp, 4 coarne ale lor vor fi prea mult pentru cele 2 coarne ale mele...
naty, frumoasa casa! mie-mi place baiaaaaa!!! e luminoasa si calda! de super wc-ul tau, zic si eu ca gecko...parc de distractie, nu gluma! ![]()
mimo, al meu nu mai vrea lapte aproape deloc!
nici praf, nici de gostat, nici de la vaca de valeni.... in schimb apreciaza foarte mult iaurtul. si ca sa-l pacalesc amestec lapte cu iaurt 
am vazut si pe clau cu noul look!
iti sta super! si esti slabaaaa! o sa vezi ca o sa se topeasca si alea cateva grame rezistente. asa se intampla la orice regim. pe masura ce te apropii de greutatea tinta, apare un stadiu de plafon. dar trebuie sa rezisti, ca se va clinti caruta. ca sa o fortezi, poti sa mai scazi putin ratia calorica. 
eu am slabit 6 kg in cele 3 saptamani si putin de monti. sambata fac 4 sapt. sunt super multumita, dar mai e muuuult pana departe
. oricum, mananc acum numai fructe, legume si branzeturi. dulciurile nu mai stiu ce sunt, daca mi-e pofta bag o cremuta de la exquisa, d-aia "diet" (chiar, naty, e super super buna si o pot folosi si diabeticii). o folosesc pe post de inghetata, ca are cam acelasi gust si are si consistenta care-mi place mie.
mai nasol e ca nu prea am surse de proteine .... carnea imi sta in gat, fac eforturi sa o mananc, laptele sa nu-l vad, ouale la fel...singurele proteine pe care le iau sunt din iaurt si branza...:(
si cum nu fac nici sport, tare mi-e ca o sa mi se topeasca "masa musculara", care oricum nu prea poate sa creasca din stat in c.r la calculator si din alergat dupa teo....noroc cu teo, ca ma mai misc si eu. inainte eram foarte activa, faceam sport. acum sunt o leguma flescaita si obosita vesnic. 
macar am satisfactia ca mi s-a topit slana de pe fund, picioare si burta. dar cum ziceam, mai e mult pana departe...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui remaliss
In toamna am examenul final (de aptitudini) de expert contabil. Dupa un stagiu de 3 ani, la final dam un examen. E mult de invatat (7 materii), iar eu sunt abia la inceput...Da, invatam si eu noaptea, dar acum e mai greu...Posibil sa ma reintorc la vechea indeletnicire, nu prea am de ales... Mi-e frica sa pun o intrebare, dar tot o pun o mamica fericita |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
ariel_7000 spune:
simo
, sanatate la pui! eu m-as baga la o "brasoveala" cu 3 pui...ca sa vad mai intai cum e si apoi sa decid daca mai vreau sau nu pe no.3
....cand ma turtesc greutatile ma gandesc mereu la o fata de pe forum care are 6 copilasi. mereu ma gandesc cum s-o descurca oare???
remaliss, grea conta asta!!! eu simt o strangere de stomac cand ma suna contabila mea si-mi zice ca ma viziteaza si sa ma pregatesc
. si incep sa "puric" facturi, niruri, stocuri, bleahhhhh!
si mereu cand vine, incepe sa-mi vorbeasca in limbi "straine" si eu sa ma uit ca matza in calendar. noroc ca e fata desteapta si ma lumineaza si pe mine ![]()
chiar voiam sa intreb pe cele care va pricepeti! aveti idee ce s-a intamplat cu banii mei cand am comandat marfa in anglia?
adica: am platit on line cu card visa, dintr-un cont in lei, a ajuns la ei in final in lire. toate bune si frumoase. factura lor e in lire, plata mea in lei
...pe extrasul de la banca, plata apare tot in lei, nu in valuta, cum credeam noi ca s-a facut conversia. si-mi mai zice si tipa de la banca ca nici nu avea cum sa se faca aceasta conversie in contul de valuta, ca eu il am in euro, iar plata e in lire !!!
...banuiesc ca s-a produs aceasta conversie, undeva in anglia, la vreo banca a lor....dar cum bag eu in contabilitate factura in lire si plata in lei??? hellllppppp!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga