Puiuti de Randunici 2008!!! (281)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, imi place f f f mult baia. Bine, toata casa imi place, dar baiaaaa

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In scurta trecere pe acasa...
Spor la invatat Remaliss si hai mai des si cu poze multe-multe
Ariel, stiiiu exquisa diet. sa stii ca si regimul meu alimentar actual, de cand mi-am scos complet carnea, cam tot la fel e. Am putea face schimb de idei.
Gecko, esti fata desteapta...husbandului i-a venit azi aceeasi idee cu a ta si ne adauga tamplarul un sertar, nu fals ci adevarat, deasupra masinii (care dealtfel va fi si ff incapator)-pt ca oricum mai ramasese o bucata de material.
Mihutza-Iulia ar face scene de nervi naspa rau, numai ca eu i le tai FOARTE scurt ca nu suport circul, mai ales in public. Pampersul noaptea nu l-am schimbat de cand avea vreo 2-3 luni iar dimineata e totdeauna f plin dar rarisim da peste. Si avem nr 5, pt 11-25 kg, desi ea nu are inca nici 10, pt ca nr 4 deja o strange rau, raman urme pe solduri.
Pai fetelor, zau ca dupa ce aranjez casa as zice sa punem de o intalneala la mine sa dau de baut...si va invit pe toate cu drag si la baie!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Remaliss,si eu dorm cu Sam in pat!Ce frumusica e Rebeca
Si am vazut in sfarsit montajul cu flacaii Oanei,si cu fetele mumuselele
Hai,Nico ca tu ne intreci pe toate cu vacantele noastre de cate 7-10 zile!cine stie-cunoaste
Mihutza,nu ii schimb deloc pampersul noaptea,doar cand era mic facea kk si atunci il schimbam
Rasfateala avem din plin,dar acasa,ca prin deplasari stie ca nu ii iese!
Naty,ti-am zis eu ca o sa faci programari..la baie
Ariel, pt kg date jos!!!Bine ca te incumeti tu!Wow,6 copii!Mai nou David imi zice sa ii fac 10 frati-cati au fost Bunicul sau daca nu, macar 5 -cati au fost Bunica!Iti dai seama ce discutii interesante avem
Clau,ma bucur ca a venit Baiatu acasa
si pt Ramo

Am plecat sa iau mancare papagalului...aaaa,nu v-am spus ca cel mai tare cadou primit de David a fost un papagal

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pai naty, schimb de idei zici? pai eu de la un timp am idei putine si fixe: visine, cirese (acum gata ), caise, piersici, iaurt, rosii, castraveti, cu branza. cam multe, nu? ...aaa si niste salata de vinete din cand in cand.
cum i-o tai iuliei??? ca la mine nu tine...cel mult pot sa-l ignor, se enerveaza mai rau, dar in final ii trece. daca ma "infig" in el si iau un ton mai aspru, tipa si mai tare . iar alex isi ia mutrita aia de victima si ma face sa ma simt eu prost in final...

simo, ssssstttttt! cine stie, cunoaste!
ei, hai, nici 10 copii!!! dar 6 nu ar strica! culmea e ca tipa e atat de senina!!! si iar ma intreb: cum reuseste????
si apropos de animalute...cel mai tare cadou al alexutzei a fost cin cin. ghici cine il ingrijeste acum si pe ala??? si ma mai toaca si la cap ca vrea pisica, catel si alte vietati...ador cainii!!! ii iubesc de nu mai pot, dar pana nu o sa am curte si timp de ingrijit catel, sa nu aud! cat despre pisici, imi place sa le vad doar...la altii in casa

uraaa! m-a sunat contabila sa-mi zica ca a elucidat misterul lirelor,leilor! cica e la noi, in Ro o banca "tampon", RBS, unde a avut loc acest schimb....ma mira insa ca 3 angajate ale BT-ului nu au stiut sa-mi zica asta. pai daca e asa....tre' sa ma apuc de shoppinguiala curand

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, am dormit si eu cu baietii pana la 6, super a fost! acum am pus sa fac o fripturica si apoi iesim o ora la plimbare.

Simo, ma bucur ca ti-au placut pozele

Stef nu face crize deloc, deloc! se mai maraie putin si se lasa greu sau in genunchi, dar il iau pe sus si imediat ii distrag atentia. Chiar nu am deloc problemele astea...inca...v-am zis ca e cumintenia de pe pamanant!!
Cand am fost in parc, am pus eu poze, ca ne jucam bedminton, iar el statea in carut si papa grisine si a stat si se uita ca la spectacol , se mirau toti ce cuminte e! plus ca nu-i aud gurita, asa frumos se joaca!
Hai ca l-am laudat destul, poate imi face vreo surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am vazut-o si pe Rebeca de Alina, foarte scumpa e, grasunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi, Naty,

Voi ce stiti despre noile studii despre Lantus? Tocmai am vazut la televizor ca ar fi niste studii care leaga acest tip de insulina cu anumite tumori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Remalis, si eu dorm cu bebeloiu. Vezi, nu esti singura.
Naty - vazut - placut. Aveti imaginatie.
Mihuta - si al meu scartie la chestiile minore: apa, casti, calculator, si urla la aparatul de fotografiat si ciocolata. Cica, ar fi o faza care va trece candvaaaa.....
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, ca sunt batrana si obosita.

Va sarut.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tocmai am mancat un porumb fiert...nemaipomenit!!!!

Sa va spun o faza: l-am invatat pe Matei o poezioara cu degetelele: Degetul mare pleaca la plimbare
Aratatorul duce bastonul
Mijlociul duce pardesiul
Inelarul duce geamantanul
Si degetul mic nu duce nimic
Fiindca e pitic.
Eu zic poezia si el isi ia fiecare deget si se joaca cu el.
Astazi, buni l-a luat sa "repete" poezia si dupa ce a terminat-o, a zis "mama". Si-a adus aminte copilul ca mama l-a invatat poezia asta.
Cand mi-a spus buni, mi-a crescut inima mai-mai sa-mi iasa din piept.

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Tocmai am mancat un porumb fiert...nemaipomenit!!!!

Sa va spun o faza: l-am invatat pe Matei o poezioara cu degetelele: Degetul mare pleaca la plimbare
Aratatorul duce bastonul
Mijlociul duce pardesiul
Inelarul duce geamantanul
Si degetul mic nu duce nimic
Fiindca e pitic.
Eu zic poezia si el isi ia fiecare deget si se joaca cu el.
Astazi, buni l-a luat sa "repete" poezia si dupa ce a terminat-o, a zis "mama". Si-a adus aminte copilul ca mama l-a invatat poezia asta.
Cand mi-a spus buni, mi-a crescut inima mai-mai sa-mi iasa din piept.

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Bravoo....
Eu stiam varianta asta:
Degetul mare pleaca la plimbare
Aratatorul aduce paltonul
Mijlociul duce pardesiul
Inelarul aduce fularul
Degetul mic nu duce nimic
Fiindca este cel mai mic.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput