Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 13
clauclau spune:
Acum am venit din parc, caldura mare mon cher!![]()
Mihutza, nici eu nu o mai schimb noaptea pe Rebe, iar dimineata e plin pampersul dar nu a dat pe afara pana acum, e ok asa. Bine, ea nu mai consuma noaptea lichide, are lapticul de la culcare si apoi abia la 6 dimineata mai bea unul.
Azi vine Razvanici acasa, abia-l astept sa vad eu ce bronzolici este si sa-mi poveasteasca cum a stat el numai in apa.![]()
clauclau spune:
Mihutza, si Rebe face scandal cand nu obtine ce vrea si plange tare, dar pana acum nu s-a dat cu capul sau cu fundul de pamant
, doar plange tare cu lacrimi mari, dar nu o bag in seama la istericale si isi revine. A inceput si pe afara sa faca asa cand vrea jucaria altui copil , dar nu cedez, ii zic ca nu are voie ca nu-i a ei si uneori pricepe si pleaca de acolo, alteori, daca ii place prea mult, plange si face scandal incat trebuie s-o iau pe sus si sa plecam mai incolo! Dar fac tot posibilul sa nu cedez, sa invete usor, usor ca nu toate sunt ale ei ...., mai cu seama ca nici eu nu vrea sa-si dea jucariile...
Kya spune:
Am incercat si eu sa-i dau doar lapte de vaca si nu prea l-a vrut. Cand i l-am amestecat si cu praf, a dat de gust cunoscut si l-a acceptat.
Mimo, tu ai trecut treptat la laptele de vaca?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Mda,gecko,poate asta e..Ea nu mai vrea seara lapte...bea 2 guri de apa si se culca.noaptea nu bea,mai si transpira..deci se explica.
Avem si noi momente cand ii pun pampersul in picioare sau alerg dupa ea si il pun in mers.Mai nou,aproape doar in mers pot sa o imbrac.![]()

Mimo,ma lasi cu Larexul?
Cate nu am auzit despre laboratoare/organisme..noi lucram cu laboratoare si cate rapoarte nu primim cam dubioase
...nu mai ai incredere in nik..cam totul a ajuns sa fie comercial in romanik
..
Clau,fetele noastre se cam aseamana si la c.r si la comportament
.Doamne,ce incapatanare!Ce-mi face si mie prin parc...intr-o zi ii cashunase pe un baietel care se plimba cu masinuta prin parc si nu a mai fost chip s-o iau de acolo...e disperata dupa masini
...tragea de masina bietului copil,se punea in fata masinutei,o luam de acolo cu binisorul,urla de m-a stiut tot parcutul,alerga inapoi la masinuta..parcul e micut si nu aveam cum sa ma indepartez prea mult...pana nu l-a dat pe baietel jos sa se urce ea nu s-a lasat
...apoi statea cocotata in masinuta si nu s-a mai dat jos vreo 5 min![]()
...ma mai supara ca umbla prin cosurile carucioarelor si o cert si ea nik...urla,o iau de acolo,se duce la altul..uita la un moment dat,dar de ajuns sa ne stie tot parcul...sau aseara,ce mi-a facut...nu reuseam cu nik sa o determin sa nu se mai duca langa caini...cu cat ii interzic ceva,cu atat mai rau face...manca-le-ar mama de nazdravane puternice.![]()
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
clauclau spune:
Stela, ce tare cu fetele noastre!
Ieri tot cu masinuta am patit-o si noi...tanti a lasat-o sa stea in ea si am lasat-o si eu acolo vreo 20 de minute, nu se misca cu ea, nu facea nimic decat statea frumusel in ea. In fine, dupa 20 de minute am zis ca e de ajuns, am avut noroc mare ca baieteii femeii se jucau cu alte alea si asa Becca a stat linistita...dar n-am putut s-o mai iau de acolo. A urlat si mi s-a zbatut in brate de ziceai c-o bat, se uita lumea la noi!
A trebuit sa merg cu ea pe alta alee sa se linisteasca si ea tot tragea inapoi, stia ea ce stia...
Concluzia, cred ca trebuie sa le luam masini!![]()
Gata, merg sa hranesc printesa...
mimonix spune:
Kya nuuu, "dintr-o bucata" l-am schimbat...intai cu un lapte bio nemtesc Andreblabla Natur dar s-a dovedit a fi f gras si a facut pete rosii pe burtica...apoi l-am scos , am asteptat vreo luna si am luat La Dorna bio cu 1,5% grasime in care am pus si pun in continuare o lingurita de miere...perfect tolerat, il bea fara probleme
Dar numai dimineata si seara, in total 500 ml!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
Ciripitoarelor![]()
![]()
![]()
Nici gand de al 4-lea
!dr mi-a zis ca asta e ultima sarcina pe care o pot duce cat de cat fara mari probleme si sa ajung sa nasc la termen,nu prematur...a zis ca de al 4-lea nici nu se pune problema....Deci,stati linistite,nu sunt eu chiar asa de viteaza
!
Si vad ca nimeni nu vrea sa se bage la un sejur la munte,curte cu 3 copii
!
David azi nu a mai avut febra,dar nu poate manca mai nimic,e un chin pt el..abia isi bea ceaiul
.Dragutul de el,dimineata a facut ceai pt toti si a venit cu tava sa ne serveasca iar lui tati i-a facut si cafea
!
Sam e tot in greva foamei,abia mananca cateva lingurite de fructe,pireuri nu vrea,cateva lingurite de supica si gata- ca-i prea mult
!Lapte bea cam 120 de 4 ori....si a slabit,dar arata bine 
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Simo, multa sanatate puilor, offff, fir-ar ele de bolesnite ca nu se mai termina.
Tocmai am culcat si eu Rebecutza si ma relaxez putin...
ramo_cata spune:
salutare
nicoleta mda sunt intregi sticlele cu vin...in sufragerie e atras de muzica si alergat ,topait in rest nu-l atrage nimic...dar in restul casei zici ca e alt copil ,pune mana peste tot/pe tot ,trage ,tranteste,insira,baga in gura,varsa mancarea pisicii,pune mana/baga mana in cosul de gunoi...etc...
..vad ca va faceti planuri de vacanta..mmm se pare ca te-a auzit sotul plangand...
bubu ti-am vazut pupaciosul de vladutz
si steful frumos ...
adriuta da am copil cuminte dar numai cand vrea el
mihutza si andru e plangacios....cand vreau sa fac ceva,mai ales la bucatarie se joaca ce se joaca apoi vine se baga cu capul intre picioarele mele si se smiorcaie ,topaie ,plange sa-l iau in brate..daca nu-l las sa faca ce vrea se indoaie de spate si plange...de f multe ori am facut mancare ,pregatit papica si biberoane cu el in brate numai sa nu-l aud plangand ..ca e un planset fara lacrimi asa zisul rasfat care nu-mi place sub nici o forma..deh simt ca sunt guguliti si porfita...cand il iau in brate ma mamaie in toate felurile..mama/mam/mami...ce sa-i mai zic si ce sa-i mai fac..atunci cand il aud ma topesc de dragul lui....legat de pampers eu nu-l schimb noaptea..a avut si el o perioada cand se uda dar de ceva timp nu mai avem probleme...
clau sa ne pui pozici cu razvaniciul bronzat....
simo
davidelul harnicutz si samuelul care face greva foamei...
eu am pus niste dovlecei la congelator ..am fost cu andru si i-au recoltat sange...i-au luat din vena desi pe biletul de trimitere scria sa-i ia din degetel ..nu au vrut ...a plans putin dar s-a descurcat f bine asistenta...nu l-au chinuit,in schimb a vorbit tot timpul cu el,brrmm brmm vine masina,sa o fi vazut pe saraca asistenta cum facea numai sa nu planga...vad ca mai exista si oameni cu suflet...am lasat si primul cacutza ,urmatorul trebuie sa-l duc pe 15 iulie apoi urmatorul pe 23 iulie...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Helloooo!
Ma bucur ca v-au placut baietii cucuietii
. da mai, Vlad o iubeste pe Alexia, plange dupa ea cand nu se vad mai des, i se face dor
, iar mandra cealalta e verisoara-sa, cu ea a zis ca se "marita" ![]()
Noi am recut la pampers no.5, cu 4 iesea kk afara...noaptea nu l-am schimbat niciodata, doar cand era micut si facea kk...dimineata gasim si noi kilu' de pisulica ![]()
Azi ne-am trezit la 9 jumate, toata familia, ca batea cumnatica la usa
, asa ca nu l-am mai dus la Vlad la gradi
si am plecat toti la mama in vizita. Foarte cald afara...pfiu...
Sambata mergem la o nunta si am fost sa ma programez la coafor...si cam atat..Liannnnaaaaaa, vii la nunta?? ne vedem?