Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 12
Kya spune:
Eu azi incerc un IOR dupa amiaza. Umbrela, aparatoare de ploaie pentru carut, si asta e! Daca ne prinde ploaia, pana la masina n-om muri.
Mihuta Sanziana face niste crize de istericale groaznice cand nu-i convine ceva. Se da cateodata si cu capul de perete, si pe urma urla ca o doare, evident, si bate cu pumnii! O ignor, ii trece si gata!
Cu apa de baut - eu ii fac laptele si ceaiul cu apa fiarta si racita. Iar noi bem apa din bidoane, ce se nimereste: Carpatina, Zizin, Bucovina...
am vazut si pozele cu Becca si Stefu' - copii frumosi, mai ce mai! Abia astept si eu sa vina si al 2-lea sa vad fratiorii cum s-or juca 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
e bine totusi ca nu sunt singura cu nervocioasa.. sper sa fie doar o faza...
Gecko chiar ca e buna ideea cu pampersul mai mare.. nu ma gandisem.. si asa e poti sparge lejer pietroae cu ei dimineata.
apropo oare ai nostri cum faceau? ca nu erau pampersi pe atunci.. aaa stai ca parca imi aduc aminte ca zicea mama ca punea un nailon sub cearceaf..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Kya spune:
Daaa, mi-aduc aminte ca la fratele meu in pat sub cearceaf era o musama ![]()
Eu nu-i schimb scutecul in timpul noptii. Dimineata e intr-adevar foarte plin, dar tine, nu iese nimic din el.
Raluca mamica de
Sanziana
mstela spune:
Mihutza,eu am mai spus ca Tea se mai crizeaza si urla si cand ii pica pe ceva nu mai e chip s-o iei de acolo...macar nu se mai da cu capul de podea,dar se da cu c...l.
Au personalitate,ce sa le faci?
Chiar ma gandeam cum o fi sa ai copil cuminte foc asa ca Ursuletul?
Eu nu am schimbat pampersul de pipi niciodata...mai schimbam cand era bebelus si facea caca,altfel nu...nu au fost probleme,se pare ca nu o deranjeaza,dar nici nu face pipi mult...cateodata il gasesc dimineata doar f putin umed...o fi normal?Imi pun si eu acum intrebarea,daca tu zici ca Anrda uda cearceaful
..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Kya,apa fiarta si racita de la chiuveta??Cred ca ar trebui si eu sa fac la fel pt lapte/apa de baut..La ciorba oricum i-am pus de la inceput de la chiuveta...ca doar fierbe mult.
Eu imi amintesc cand era nepotul, care acum are 17 ani, bebelus si se chinuia sormea cu celofane prin patut si spala o gramada de carpe,saraca...ce nasol o fi fost.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
gecko spune:
cred ca pana la varsta asta ai nostri incepeau sa ne educe cu olita si cred ca ne scoteau deja ochii pentru accidentele nocturne. Nu indraznesc sa o sun pe mama sa imi confirme caci daca asa e apoi are ce sa imi bata capul ca nu fac educatie copilului.
Si eu chiar nu am chef acum de "olita". Pot zice ca as cam sti momentele zilei de pus la olita...dar imi e lene. Primul kk (in weekend) il face cand eu inca ma pitesc sub plapuma. Secventa e urmatoare: pe la 6 dimineata daca se caraie il aduc la noi in pat in speranta ca mai suntem pasuiti 10-20-30 de minute. El mai sta ce mai sta dupa care se ridica si trece la masurat dormitorul nostru in lung si-n lat si la un moment dat se opreste, incep sa i se invarta ochii in cap, se si scutura un pic (parca l-ar trece un fior) si gata e putoarea...strig dupa el sa iasa din camera ca ne-a intoxicat...si ma asculta si pleaca...lipa, lipa pe gresie de ma apuca tremuriciul...strig dupa el sa aduca sosetele de la el din camera sa i le pun...si ma asculta (pana la un punct)...aduce ciubotele
...ashe ca e gata somnul meu...trec la spalat, schimbat, incaltat, distrat copchilu...dar baremi sunt fericita...am mai furat 5 minute de caldurica![]()

gecko spune:
stela, normalul e dat de cate lichide bea, mai ales inainte de culcare si in timpul somnului. Patrick seara bea apa sau suc, apoi san la culcare si inca 1-2 alimentari in timpul somnului. Laptaria nu mai e chiar asa dotata dar atata timp cat el lasa sanul de satul banui ca e suficient. Mai avem si noi seri/nopti cand nu bea la fel si atunci pampersul e mai gol dimineata.
In plus, mai conteaza si daca transpira noaptea...mai pierde si asa o parte de lichide.
Si apropo de pampers...eu de la 8 luni nu i-am mai pus un pampers cu el in pozitie culcata. Totul se face cu el in picioare si in zilele naspa cu el in deplasare
Totusi zic eu ca acum e bine...baremi sta in picioare...mai naspa era la 8 luni cand nu statea nici pe spate nici in picioare si pampersul il punea in timpul triplului lutz cu triplu tuluc si intoarcere 360 de grade
vai ce vremuri

mimonix spune:
Gecko m-ai terminat cu alea 5 min in plus la caldurica 

Eu ti-as da in dar toate caldurile mele daca as putea ![]()
Mihutza si Vladutz face crize si e paracios
Daca ii cere ceva lui Mimu si nu capata , "pune buza de jos" adica avertisment de plans si vine fuga la mine scancind "O-O-O-O" ...un fel de :"m-a suparat ala si o sa plang"
E demential cand face asa si daca il imiti incepe sa rada instant 
Clau frumoase papusele ai si frumos se joaca ei
Si sa stii ca la girafa lasam si noi banii in fiecare seara ![]()
Bubu ce scump poate fi Stefu tuns asa si cu falcutele alea
Si unde calariti voi mai, in Tineretului? 
Nicol vacanta placuta
Alege si tu octombrie pentru calatoria asta, in mod cert va fi muuuult mai placut!
Nicoleta pai deci pleci in vacanta, de ce ne pacalesti?
Iar vorba aia cu "tot ce nu ne omoara.."
, nu mai bine ramanem noi si neincercati si neintariti?![]()
Eu n-am mai rezistat aseara la tv 
Mi s-a parut ca prea au facut mare circ, sa-l fi lasat macar sa se odihneasca in pace 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
Stela nu stiu ce sa zic cu apa si pishu...
Sanziana bea seara 300 ml de lapte, si vad ca mai nou, de la caldura probabil mai cere apa si noaptea cand se trezeste. Iar dimineata scutecul e plin!
Acum nu stiu cat lichid bea Tea, dar ar trebui sa urmaresti sa fie o corelare intre lichidul "introdus" si cel "evacuat" ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mimonix spune:
Uite ca m-ati facut curioasa si m-am uitat pe apele mele de acasa. Noi folosim La Dorna pe care nu scrie ca ar avea nici urma de fluor si in plus cica e verificata la LAREX
, un laborator stravechi cu care am avut onoarea sa lucrez la un moment dat si n-am fost deloc multumita (desigur, ce va asteptati
)
Dar, surpriza ...pe Bucovina scrie ca e sterilizata printr-o tehnica de oxidare cu ozon si ca are fluoruri 0,02 mg/l...Deci Bucovina sa ramana 
Dar stau eu acum si ma gandesc ca nu folosesc apa la nimic in afara de apa ca atare...ca Vladutz bea lapte-lapte si in rest nu bea decat apa...mancare fac cu apa de la robinet...deci???? O fi suficient?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea