Puiuti de Randunici 2008!!! (281)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Scularea crenguta!!! E 8.30, haideti incepe o noua zi.

Bubu, super montajul, mi-au placut foarte mult protagonistii!
Mai, dar Vladut cate fete pupaceste, hm??
E mare crai, nu-i asa?
clauclau spune:
Uite ca s-a trezit Stela, normal, doar este la servici.
Spor la treaba si servici usor.
clauclau spune:
Da, Stela, asta e ora mea, ma trezesc cu o jumatate de ora mai devreme decat Becca ca sa apuc sa beau cafeluta in liniste si sa trezesc crenguta!
Apoi, la program si eu.
Bubule, am visat toata noaptea prajitura aia a ta...cred ca pana la urma n-o sa am incotro si o sa accept una mareee pentru mine!

Aaaaaa, si am dormit neintoarse toata noaptea si eu si fie-mea!

raluca2107 spune:
Neatza!
Asa sa iti tot bei cafeaua!!!
Mi-a placut la nebunie mobila lui Naty, si dormitorul si baia si bucataria, nu stiu cer mi-a placut mai mult
.
Puiutii de Clau sunt frumosi ca de obicei,(normal ca seamana cu mami ). Pe mine ma termini cu atatea carusele ce aveti pe acolo, ca la noi sunt doar cativa caluti lesinati si decolorati si un trenulet de merge intr-o parte de shui ce e.
L-am vazut si pe Andru intr-o discutie serioasa cu bunelul
.
Gecko, spor la invatat!!! Daca copilul se simte bine si ii merge bine acolo pe tine ce te doare de ce fac alti parinti
?
Iar cu Bubu nu am ce vorbi ca de cand vorbiti de kg de alea care incep cu 5... numai de prajituri nu-mi mai arde.
. Am vazut in schimb pozicile de la plimbareli si am remarcat un amor in formare si tinand cont de istoricul parintilor care se stiu de mult ar trebui sa ii faci inventarul fetei la zestre.
ca nu se stie niciodata.
Vad ca n-am plans singura aseara. Toate ca toate, dar cand a inceput sa vorbeasca si sa planga fetita lui Michael mi s-a rupt sufletul.

. Pana si randunoiul plangea.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mstela spune:
Clau,pup fata matinala ce-si bea cafeluta in liniste...sunt la serv,da,dar nu m-am trezit inca,nu...![]()
Olga si eu m-am tot intrebat ce apa o fi mai buna pt Tea...eu ii dau Bucovina...dar ma gandesc cati carcalaci or fi pe acolo..Apropo,la serv avem la dispozitie apa plata bucobina la 5l cu robinet din ala de plastic si ieri am observat tubul acela de plastic din interior ff imbacsit,iar in robinet am bagat degetul si m-am albit pe deget
...am tras cocluzia ca sunt destui carcalaci in apa asta plata..o fi mai bine sa trecem la apa de robinet fiarta si racita?Aceeasi intrebare.
Gecko,condoleante.
Cleme,o imbratisare calda.
Mimo,mie tare mi-au placut pozicile din Barca.Si o fi cum o fi,cu mirosuri si alte alea,dar nu cred ca e ca Romanik.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
natynic spune:
Neata!
Da, Raluca, si eu am plans de sarea camasa pe mine si culmea e ca si husbandul a plans cu lacrimi mari-mari cum nu l-am vazut vreodata...si-si amintea cand facea dansuri intr-un ansamblu si pe la 17-18 ani li se aduceau videocasete cu Thriller si Billie Jean, ceea ce era RAR pt restul po****tiei...
Si eu o invidiez pe Clau pt "jucariile" din IOR, e tare bun parc pt copii, pacat ca e asa departe de mine...
Bubule, zi asa...prietena de la cateva luni??
Gecko, potoleste budigaii aia sa nu mai tremure atat, pune ceva cald peste ei!
Si 2 raspunsuri: 1. Nici eu nu ma omor cum sta masina de spalat acolo dar baia e mica iar bucataria are o forma ciudata, de "L" si cu o treapta intre cele 2 laturi, tinand cont si de racordare, etc, efectiv nu aveam alt loc in care sa o punem. Si 2. Mie mi se pare ca ai dreptate cu gradi. Initial si eu am zis ca o duc pe Iulia numai pana in pranz si nu zilnic, cel putin cat timp nu ma intorc la munca si cu toate astea, in afara imbolnavirilor, am dus-o zilnic de la prima ora si nu am luat-o mai devreme de 17. De ce? Copilul se simtea clar bine, inca din masina chiuia cand ajungeam in fata cresei iar dupa pranz dormea bine acolo si ar fi insemnat sa-i stric programul. Asa, o luam odihnita, vesela, iubitoare si mergeam in parc, ne plimbam, papam de seara, baita si nani. Intr-adevar stabilitatea la ei e de o importanta imensa pt binele psihic...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
pare frumos in Barca! cine stie daca vreodata o sa ma plimb si eu pe acolo sau prin alte locuri..
Stela am vazut si eu pozicile la poponetzul gol!
nu ai primit de la webshots ca-s indecente?
Naty e super truper noua casuta! sa aveti parte numai ce bucurii acolo!
ce mai danseaza si Andru!
Clau ce se mai joaca fratiorii! si ce imi place de Rebe ca vad incepe sa zica din ce in ce mai multe cuvinte!
Andra de vreo 3 zile arata ochiul si zice si ea "ocu".. ![]()
mai Bubu ce ti-e si cu piticii in ziua de azi.. ce se mai pupacea Vladut cu gagica.. ![]()
eu azi nu prea am fost in stare de nimic.. ca bineinteles ca am bocit si eu la ceremonia pt MJ.. si dupa aia efectiv nu am vut chef de nimic, ba mai mult m-am mai suparat si cu Andra si m-am "certat" cu ea.. daca nu faci ceva ce vrea ea una doua incepe sa chiraie.. si doar nu era asa.. nu stiu de vreo saptamana e tare plangacioasa, dar azi a fost cel mai rau..
si aveam treba cu o oala pe foc ca faceam niste branza sa vezi frate crize de isterie, ce ma mai impingea de la aragaz.. si nici n-a dormit la amiaza decat o ora aproape.. chiar nu stiu ce a fost azi, dar efectiv imi venea sa imi iau campii... aaa, si randunoiul dormea in urletele ei de nu aveai treaba!! cum pana mea sa nu ma enervez???
oricum voiam sa va intreb daca si ai vostri fac crize din astea, daca sunt certareti, daca urla din toti plamanii cand nu le convine ceva..
in momente din astea parca incep sa invidiez pe mamicile cu pici la gradi..
si inca o intrebare: voi noaptea le mai schimbati pampersul?
la noi de cand e cald Andra bea f multa apa si mai tot timpul uda patul ca doarme pe burta si iese pishu cand e plin pampersul.. o gasesc toata uda pe burta.. si uite asa tot schimb la body-uri, cearceaf..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mihutza11 spune:
uitasem..
La multi ani Mary-lou!

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
gecko spune:
mihutza, bine ai venit in clubul nervosilor
...si al meu ma impinge de la aragaz, chiuveta cand lucru ceva. Vrea in brate sa vada si el ce fac acolo si daca pana mai saptamana trecuta ma gratula cu "MAMI" rugacios acum e scurt si la obiect MAAAAA (eu il traduc cu un fel de "fa, nu azi ca te strig!!!!")
Legat de pampers, noi noaptea folosim unul cu un numar mai mare. El are vreo 11 kile si in mod normal poarta pampers pentru 10-15 kile, dar noaptea ii pun pampers pentru 13-18 kile. La fel, cu cel pentru marimea lui aveam accidente inundacioase noaptea. Cu cel de marime mai mare nu avut probleme, ii strang mai bine scaietii pe burta ca sa nu ii piarda noaptea in pat si are mai mare zona absorbanta...iar dimineata pot linistit fi folositi pe post de pietroi pt spart nucile.
Naty, nu de prezenta masinii in bucatariei ziceam ci de spatiul ala gol de deasupra ei (pana la blat)...poate ca un sertar fals ar fi mers acolo. Is tare haioase manerele la bucatarie. Iar cu buda aia, daca as avea-o in baie, sigur nu i-ar mai trebui copilului gradinita...l-as tine ocupat 24 de ore din 24
'neata Stela
, 'neata Clau
, 'neata Raluca
O zi minunata sa aveti!!!