Puiuti de Randunici 2008!!! (281)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, da, socrela e responsabila la noi cu cartile de la Adevarul, bineinteles ca avem si noi colectia pana acum , Vlad e innebunit dupa carti! iar Stef zice "catea" , e un dulceeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, la Sol Nessebar? Ca se pare ca vom merge si noi la mare curand, sotul zicea 10 zile, si o prietena ne-a recomandat hotelul asta, cica e super pentru familii cu copii mici (ea are o fetita de 9 luni)... inca ne gandim daca la Riu Evrika sau aici... trebuie negociat cand vine acasa :).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Trimiteti-ma la nani carevaaaaa!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Da, Nico, la Sol Palace Nesebar. Cu o camera dubla+2 cu vedere la mare Ne trimisesera oferta si pt. junior suite, cu paturile copiilor in camera separata, dar n-am vrut...era si mai scump cu 200 de euro, dar nu are sens...va mai fi un pat de o persoana in care va dormi Vlad si unul de bebe pt. Stef, e perfect asa. abia astept!

Mergi la inceput

Gata pozele, pentru maine la cafeluta
http://www.onetruemedia.com/shared?p=91448b0bbc2120f5c0f540&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Sa vedeti cum era ochisorul lui Stef, acum e bine . O s-o vedeti si pe sora mea cu burticica, are acelasi termen cu Sovi , e duamna in turcoise si o sa-l vedeti pe Vladut cu gagica lui Alexia (se stiu de la 4 luni ) si cu prietenul lui Raul, de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty -daca nu ma inseala memoria, ultimul tau CM a fost in perioada cand ne-am intalnit la gradinita Valentinei. ....iar mobila e superba, patul la fel! Ca sa nu mai vb de baie si de wc-ul minune

Mimo mi-a placut tare mult cum ai povestit despre concert, parca imi si imaginam toata atmosfera de acolo..iar in timp ce citeam pareri despre Barcelona imi cam pierise cheful sa-l vizitez, insa dupa ce am vazut pozele absolut superbe,am hotarat ca-l voi vizita(poate chiar in toamna asta)...Sa -ti fie de bine plimbareala!

Atat am avut putere sa spun, desi am citit tot(recunosc ca am ramas in urma cu pozici si filmulete, dar voi recupera)

Noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Wow wow wowwww... mi-au facut ochii uite-asa cand am vazut baia roshie a lui Naty. Onest..sa fiu mie baia mi-a placut LA NEBUNIE!! Si patul e BESTIAL!! (sa ne spui cum e la...somn) ca asa arata bine tare. Plus ca manerele de la bucatarie sunt mortale. Ce mai...sa-l stapaniti cu sanatate si sa aveti amintiri minunate si veselie multa.
Am vazut filmulete cu Andru cel artist mare la dans :))) Si vorba fetelor... toate-s la locul lor, intregi si ne vatamate so...ai copil bun Rami.
Am mai vazut-o si pe Teo mica la tara cu palariuta in scutecel si pe mami Stela
Auzit-a-i ca Sovica e bine-merci si zana creste...creste
Lui Mimo vreau sa ii zic ca Florida e tara URAGANELOR si ca sunt si Aligatori care cateodata mai intra si prin casele oamenilor daca au gradina la apa. Si de 9 ani asta e al 2-lea scorpion vazut de barbatu-miu. Si taman in san la fiu-su.
Am vazut-o si pe Rebe cea dulce foc cum se joaca cu fratiorul ei. Si ce cuminte e ea cum da nas-nas cu mami.
Si pe Stef accidentatu' lu' mama cum se joaca in parc cu Vlad. Frumoasa soruta si o prinde bine burtica.
Auzit-a-i ca Simo se gandeste la nr. 4 :(((:(( Vaaaaiii cine-mi da si mie un shut ...undeva ca tare mult as vrea si eu macar un nr 2. Si apoi GATA. Dau hainele si jucariile la Savers si imi leg trompele

Si LA MULTI ANI!!! Mary-Lou Sa ai sanatate si bucurii in viata .

Vreau sa o felicit pe Mayapentru fata liceeana. Multe impliniri de la ea si o caruta de realizari.

Fetelor...deocamdata atata... fug ca s-a trezit Strumphila. Maine il duc la gradi. merge numai 2 zile/saptamana. Maine il duc iar. Ieeeeeeeeeeee HOME ALONE!!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...v-am pregatit cafeul si ceai si capuccino si bombocino

Sa nu va suparati pe mine...dar m-am uitat doar in pozele Movalindei (ca asa sunt eu, vecinica bagacioasa si curioasa)...si mi-a placut baia si dormitorul tare mult...bucataria e faina dar parca nu imi place cum e bagata masina de spalat acolo...adica parca nu e terminata treaba (nu te supara rau pe mine dar dupa ce am vazut multe bucatarii la viata mea is mai critica asa)...oricum, sa le stapaniti sanatosi si sa va aduca linistea pe care o meritati.

Gata, capu'la fund...ca tremura budigaiii pe mine

PS. Adriuta, eu tocmai am aflat ca purandelul meu e singurul care merge full week la gradi. M-a cam apucat mustrarea de constiinta...dar, trecand peste faptul ca imi doresc sa imi incep si eu aici cariera ceea ce presupune full time job, eu chiar am crezut ca e bine/recomandata o stabilitate/continuitate pentru copil...iar acum vazand ca e singurul asa ma cam lovesc semnele de intrebare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,
Gecko, daca lui ii place la gradi, nu face scandal si iti mai si aduce ghetutele sa-l incalti sa-l duci si-i merge asa de bine acolo, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci mustrari. Lui chiar ii place acolo din cate povestesti si atunci mi se pare ok, nu are nici-o trauma ca sta asa mult la gradi, full time. Cred ca deja s-a obisnuit foarte bine acolo si isi stie si el programul lui.

Ma duc sa ma uit la baietii lui Bubu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello..Multzam pt vizionarea pozicilor si ma bucur ca v-ati distrat vazand copanele si fundoi..
Noi am iesit aseara dupa ploaie,pe la ora 20 in parc la obor ca nu aveam unde...ce nebunia naibii era acolo...si numai ciudati.Unul deghizat ca Michael...si ce m-a mai alergat Teo...vroia numai in multime si alerga dupa caini...
Mimo,nu stiu daca putem ajunge zilele astea prin ior in plimbare,in conditiile in care seara vine si ploaia..dar vineri dupa 4 e zi de cumparaturi la Auchan..daca vrei sa ne intalnim....
Maia,si eu am avut piersici la congelator si au fost buuuuune...aveau gust f bun.
puppa,eu nu am auzit sa se fi marit stimulentul la 6 mil...chiar asa sa fie?Nu am fi auzit noi?La mine poate sa se fi si marit ca mie mi-au incurcat socotelile si nu stiu cati bani imi dau..apropo,nu mi-a raspuns la mail Directia sociala...incompetenti rau.Dar sa creada ei ca ma duc la usa lor.
Naty,jos palaria cu asa casa...bravo...super..nu am reusit sa vad sifonierul Iuliei.
Cuscra,sanatate Davidutului..off...asa a avut si nepotzik...ai grija cu Sam.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput