Puiuti de Randunici 2008!!! (281)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa Oana, m-ai terminat cu praji asta, arata super, super, mi-a venit apa in gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi Ramo, sa o faci si tu!!
L-am vazut pe Andru, e un scump cum danseaza si cu tataie in baston, foarte frumoase pozele! Si am remarcat ca aveti canapele si fotolii ca ale mele...eu le am de 7 ani si s-au facut varza totala!! bine, le-am si calarit la greu...s-a rupt pielea ecologica, nasol...abia astept sa le schimb! eu am un singur fotoliu pe care stau la calculator si am un prosopel pe el ca e rupt... vai steaua lui Plus canapeaua de 3 locuri...si mai am una de 2 locuri, dar asta nu e calarita si arata super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mersi Ramo, sa o faci si tu!!
L-am vazut pe Andru, e un scump cum danseaza si cu tataie in baston, foarte frumoase pozele! Si am remarcat ca aveti canapele si fotolii ca ale mele...eu le am de 7 ani si s-au facut varza totala!! bine, le-am si calarit la greu...s-a rupt pielea ecologica, nasol...abia astept sa le schimb! eu am un singur fotoliu pe care stau la calculator si am un prosopel pe el ca e rupt... vai steaua lui Plus canapeaua de 3 locuri...si mai am una de 2 locuri, dar asta nu e calarita si arata super

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

am sa o fac dar catalin nu se omoara dupa lamaie/vanilie...noi avem canapeaua si fotoliile de 4 ani ,sunt in stare buna ca nu a avut cine sa le calareasca...andru ce intra in sufragerie ca noi intram numai la chefuri si cand se face curatenie...stai sa se faca andru mai mare sa vezi atunci in ce stare o sa fie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo, pai aveti ditamai casa alba , noi le avem in sufragerie si stam tot timpul pe ele...de-aia le-am calarit asa...poate pe voi o sa va tina mai mult

Clau, foarte frumoase pozele si filmuletele . O sa fac una special pentru tine, te bagi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata acum chiar ca merg la ..am vazut si prajitura lui bubu ,am inghitit in sec...mi-am mai clatit ochii putin cu ofertele litoralului romanesc..sper sa ajungem macar cateva zile...pe maine ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Imi pleaca sora maaaaaineeee

Naty, sa-l stapaniti sanatosi, foarte fain! Imi place baia mult, desi nu mor dupa rosu...

Simo, daca ai avea puuuuutin curaj sa risti sa cumpere numai el cartile alea... Numai ca saptamana viitoare e plecat iar ... Dupa aia are un curs, lunea de peste 2 saptamani... Vai de mine si de noi... Dar ce nu ne omoara ne face mai puternici!!! Right??

Ce bine ar fi cam la 4-5 ani sa schimbam locuinta... cu una noua, frumoasa si la moda!! Sau macar sa renovam "din temelie"! Deja visez... Ma duc la nani, maine o conduc pe sor-mea la microbus, tre sa ne ducem cu catel, cu purcel (care-o fi unul si care celalalt??), cu bagaj, carucioooor... Si nu as vrea cu taxiul, ca ma ia cu nervi cand imi amintesc de patanii cu taxiuri... Norocul meu ca este destul de decent autobuzul pe care trebuie sa il luam... Cand ma fac si eu mare sa imi iau masina??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, ma bag cand o sa ajung la 50 de kile, iti dau eu de stire!
Gata, plec si eu la nani ca-mi pica ochii-n gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, l-am vazut si eu pe Andru cum danseaza, cam asa face si piciul meu... Si m-am mirat ca sunt intregi sticlele alea cu vin din sufrageria voastra!! La mie sa fi fost, erau praf acum!! Am niste baieti curiosi... si cu initiativa!!

Clau, i-am vazut si pe copiii tai, chiar ca de portelan .

Simo, ganduri de bb4 deja? Esti tare, ce mai!! Vrei sa prinzi avans considerabil!! Promit sa nu incerc sa te prind din urma!

Naty, au venit rusii?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Noapte buna, somnoroaselor
Eu astept sa se incarce pozicile sa-i vedeti pe baieti in parc

Clau, sa stii ca eu nu astept , invitatia e pentru cat mai repede

Hmm...nu mai stiu ce vroiam sa zic...neuronii incinsi de la caldura...aa, ne-am rezervat azi pt. Bulgaria, la Nesebar

Mergi la inceput