piscina si tampon intern

piscina si tampon intern | Autor: tatatushi

Link direct la acest mesaj

Din cate stiti voi, as putea intra in piscina cu tampon intern? Nu am folosit niciodata, ne-am programat concediul si vine "bucuria" :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Da, poti, insa ai grija sa folosesti unul suficient de mare in raport cu nevoile tale (ma rog, intelegi tu ce-am vrut sa zic).

La fel, ai grija sa-l schimbi suficient de des, mai des decat ai face-o in mod normal, ca sa nu ai suprize neplacute.

Totusi, eu m-as abtine de la piscina in primele doua zile, mai "abundente" (dar asta depinde si de cum te simti tu in perioada respectiva).

Concediu placut!

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu, in primele doua zile nu pot sa intru in piscina indiferent de cat de mare este tamponul(:
Vacanta placuta!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Da se poate folosi tamponul, eu l-am folosit la mare, dar stai cu grija mereu nu prea te simti in largul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu recomand cupa menstruala (moon cup, diva cup). Pe perioada scurta, numai cateva ore, cat vrei sa faci baie in piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Habar nu aveam despre ce vorbeste Tonia Antonia, cu acea cupa menstruala..asa ca am dat o cautare sa ma luminez si eu. Interesant concept, desi nici acum nu sunt in totalitate sigura cum anume se foloseste...Iar treaba cu curatatul si refolosirea timp de 10 ani.. hmmmm suspect! nu cred ca as incerca asa ceva..

La mine tampoanele functioneaza f bine, si in piscina, mare, la efort fizic ridicat, in orice zi a CM... nici o problema!
Incearca macar o ora si vezi cum se comporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

eu, in primele doua zile nu pot sa intru in piscina indiferent de cat de mare este tamponul(:
Vacanta placuta!

#8222;Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.#8221; Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

nici eu!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu n-as vrea sa fac baie intr-o piscina in care alte femei aflate la ciclu fac baie!

oricat de mare ar fi tamponul sau orice metoda de protectie ai folosi, nu este corect fata de persoanele care fac baie in aceeasi piscina. se elimina cate putin din sange....
in mare poate ca mai merge, dar in piscina?!!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eu n-as vrea sa fac baie intr-o piscina in care alte femei aflate la ciclu fac baie!

oricat de mare ar fi tamponul sau orice metoda de protectie ai folosi, nu este corect fata de persoanele care fac baie in aceeasi piscina. se elimina cate putin din sange....
in mare poate ca mai merge, dar in piscina?!!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

as zice sa stai departe de piscina pana iti trece, eu asa as face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

E posibil ca in concediul la mare care urmeaza sa fiu vizitata de rusi. Sper sa ma descurc cu tampoanele, n-am mai patit.Mi se pare deplasat sa acuzi o femeie ca intra in apa in acea perioada a lunii sau care au spotting dintr-un motiv sau altul sa stea acasa sau cum.Mai bine v-ati feri in piscina de bolile dermatologice si altele transmisibile.

Mergi la inceput