piscina si tampon intern
Raspunsuri - Pagina 2
Dorsilia spune:
mie mi se pare de prost gust sa intri intr-o piscina in acea perioada. La fel cum mi se pare ca nu e de bun simt sa fi gripat si sa te duci la cinema sa stranuti peste umarul tuturor. Atunci cand iti fixezi concediul ca femeie trebuie sa tii cont si de perioada din luna in care esti cum esti
denisabia spune:
Nu cred ca vreo femeie isi doreste sa fie la ciclu in concediu.In primul rand nu toate femeile au menstra regulata si in al doilea rand nu mereu tine de tine programarea unei vacanta.Fiecare cu perceptia lui.
XIO spune:
Na , ce-i cu conceptia ata invechita de sila?
Da' cand intra femeile cu leucoree cum e ? Sau secretia vaginala normala nu pune probleme , doar perioada menstruatiei?
Nu se elimina sange, si daca s-ar elimina o picatura, mare branza!
Nu vad nimic gretos sau vreo lipsa de bun simt.
Daca vine cineva zgariat e acelasi lucru?![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisabia Nu cred ca vreo femeie isi doreste sa fie la ciclu in concediu.In primul rand nu toate femeile au menstra regulata si in al doilea rand nu mereu tine de tine programarea unei vacanta.Fiecare cu perceptia lui. |
eu am fost de cateva ori, in perioada de concediu...am stat pe margine, cu costumul de baie pe mine, sub umbrela, eventual am intrat in apa pana la genunchi. asta la mare. si n-am pierdut nimik.
xio, sa mor daca nu ma dai pe spate

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
denisabia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
eu am fost de cateva ori, in perioada de concediu...am stat pe margine, cu costumul de baie pe mine, sub umbrela, eventual am intrat in apa pana la genunchi. asta la mare. si n-am pierdut nimik. xio, sa mor daca nu ma dai pe spate ![]() ![]() Bazar pt Mihaita![]() VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
monica70 spune:
Eu am folosit,mai putin in a doua zi cand imi venea ceva mai abundent,dar in prima zi si din a treia incolo e super ok.
Doar ca intotdeauna inainte de a intra in piscina/in mare imi puneam un tampon nou si dupa ce ieseam mergeam si mi-l schimbam.Aveam deci grija sa ma asez la plaja/strand aproape de toaleta
.
MONI
34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisabia
http://community.webshots.com/user/denisabia |
tine de fiecare, de ceea ce simte si crede ca este bine sa faca. eu n-am condamnat si nici nu voi condamna pe nimeni pentru ceea ce face.
a, ce nu-mi place, daca imi spun parerea mea...sa vina cineva si sa spuna :"vai draga, ce sensibila esti, cum ti-e sila?" (chestia cu sila n-am exprimat-o eu)
asa cum eu respect parerile fiecaruia asa doresc sa nu primesc ciocane'n cap!
denisa, sa ai o vreme super la mare!

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!