GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Karmen noi nu am avut problema asta insa am mai citit cate ceva despre ea. Stiu ca in prima faza se face masaj zilnic,si se pun picaturi parca, sau ser fiziologic. daca nu se remediaza problema asa se poate ajunge la o interventie medicala, cu anestezie generala, ceea ce e cam neplacut. Un oftalmolog bun, iti recomand pe dr Postolache de la clinica Gauss, are 2 sedii, unul in centru langa casa de cultura, si unul pe Mioritei, pe langa PTTR. La al doilea e nevasta doctorului astuia, dar si ea e buna. Daca vrei un nr de tel iti dau.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Karmen_ spune:
Mersi, Anna de raspuns. Da, as vrea si nr de tel al dr. Daca nu vad nici o ameliorare vreo 2 saptamani, vreau sa mai consult si acest dr.
Mada, bafta si curaj!Ai sa-ti dai seama ca a trecut mai usor decat visai - o spun din experienta.
Carmen si Roberta
Karmen_ spune:
Anna, uitasem:ti-am dat si noi un vot. Si a pus sotul meu si poza Robertei pe site, ce-i drept nu una foarte reusita, dar mi-a aratat-o dupa ce a postat-o.
AnnaBaby spune:
Karmen uite nr de tel: 0334/103998 si 0751/178419, astea sunt de la sediul de pe Mioritei. Intreaba mai bine de dl dr Postolache, ti-am zis , cred ca el acum e la sediul din centru, dar nu stiu sigur. Multumim de vot, pune link sa te votam si noi.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
mihaela amalia spune:
Karmen, multa sanatate
Mada, fii cuminte
Mie mi-e tot mai greu sa stau la calc.pentru ca mi se umfla picioarele groaznic
Weekend placut tuturor
O POVESTE MINUNATA
Laura25 spune:
buna!
total off-topic: Daca sunteti vreouna pe langa calculator, puteti sa-mi spuneti cum e acum vremea la Bacau? ploua? Sar'mana!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
LAURA25 nu ploua dar e intunecat si sunt cam 26 grade....nu e soare dar e bine.....spre seara s-ar putea sa ploua...
Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE
mihaela amalia spune:
O saptamana placuta bacaoancelor
O POVESTE MINUNATA
Karmen_ spune:
Buna, fetelor! Ati facut vaccinul de la 2 luni la bebelus?
Roberta azi face 2 luni, dar medicul de familie mi-a zis ca vaccinul poate sa i-l faca si peste 3 saptamani, ca acum nu-l are. Mie nu mi se pare ok. Voi cand l-ati facut?
Carmen mami de Roberta (03.06.09)
AnnaBaby spune:
Karmen nu-i nici o problema, se poate intarzia putin, daca mergi pe schema de la stat oricum nu prea nimeresti exact cand implineste copilul un nr de luni decat daca e nascut in jurul datei de 24-25, pentru ca atunci se primesc vaccinurile la medicii de familie. Si noi de ex am fost saptamana trecuta la vaccinul de 1 an si Ioana a implinit un an acum 3 sapt.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii