GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 6
eumada spune:
NEATZA FETELOR
pot sa va anunt ca pe 14.08.2009 aprox. ora 10 ma voi intalni cu iubirea mea mica..
Nu am putut nicicum sa negociez cu doctorul mai devreme....se vede diferenta intre 30 de ani de vechime si 5 ani...a zis ca nu e nici un pericol sa iasa fata mai devreme chiar daca mi s-a deschis putin colul si la interior..totul e intact....placenta functioneaza.grad de maturare 2.fata are deja 3400 gr,si nici un chef sa ne vedem deocamdata...se pare ca s-a razgandit.....oricum de pe 11 plecam in IASI....cu sotul si cu mama din dotare....mama e asistenta medicala si sta cu mine in spital......verisoara mea ne lasa apartamentul ei...mama sta cu matusa-mea sa petrecem si noi doua zile ca de concediu inainte de marele eveniment........
Acum macar am targetul si fiica-mea se bucura....da suturi in ficat de ma trezeste...noaptea....da` e cuminte si dulce.....normal..eu ca cioara doar stiti voi bine.....
va pup
Madalina s37Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
mihaela amalia spune:
Mi s-a sculat tot parul pe mine citind postul tau, deh emotiile.Se pare ca momentul cel mare se apropie cu pasi mari si siguri.Daca bebelina mai vrea sa stea nu o grabi, zic eu acuma, dar cand voi ajunge si eu ca tine, nu voi mai gandi asa
Mult noroc si o bebelina frumoasa si mai ales sanatoasa
Mult curaj
O POVESTE MINUNATA
mihaela amalia spune:
Apropo tu vei naste la Iasi?
O POVESTE MINUNATA
eumada spune:
Da la IASI.acolo au sectie de neonato foarte buna......nu e nici o placere sa stai in spital....dar asta e..e pentru un scop nobil..nu in fiecare zi se intampla o minune...
Madalina s37Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
Karmen_ spune:
Anna, cum este cu vaccinurile cumparate? Cine le face:medicul de familie sau pediatrul?
Madalina, sa-ti dea Dumnezeu o fetita sanatoasa! N-am uitat cat m-ai incurajat cand mi-a fost mie cel mai greu in sarcina. Bine ca n-a fost decat o speriatura aiurea si acum am o fetita sanatoasa si foarte frumoasa.
Carmen, mami de Roberta-Ioana(03.06.09)
julax spune:
Eumada,tinem pumnii,caci se apropie marele moment
Anna,a,deci asta e cauza pentru care am facut mereu vaccinurile la timp,sa zic asa(ca sunt nascuti pe 24).Nu stiam ca primesc doar o data pe luna.Interesant.
Alina,ce mai faci?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
AnnaBaby spune:
Karmen cred ca ti le face cine vrei tu, adica dr la care mergi de obicei. Eu merg numai la dr de familie al Ioanei, avem medici diferiti, si i-am facut grila de la stat, nu am cumparat inca nici un vaccin. Insa intentionez sa-i cumpar si sa-i fac varilrix-ul (impotriva varsatului de vant) si prevenarul dar asta la 2 ani.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Iris1211 spune:
Salutare, fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru, chiar daca, deocamdata nu indeplinesc decat o singura conditie - sunt din Bacau. :)
Am studiat cam ce s-a scris pe aici pentru ca vreau sa devin si eu mamica si nu stiam ce medic sa aleg.
In urma la ceea ce am citit pana acum oscilez intre dr. Zoican si dr. Draghici(sper ca am retinut bine numele).
De fapt, as alege prima varianta, desi mereu am sperat sa fac cezariana la cerere si, din cate am inteles, dna Zoican nu prea accepta.
3 intrebari as mai avea:
1. Doamna Zoican mai are cabinetul pe 9 mai?
2. Viitorul tatic ce analize trebuie sa faca obligatoriu?
3. Cum sa fac sa vad si eu pozele de pe webshots?Imi trimite si mie cineva userul si parola?
Va pup pe toate si astept un semn de la voi
AnnaBaby spune:
Iriss in primul rand bine ai venit pe . Primele 10 mesaje iti sunt moderate si nu apar in timp real, asa ca grabeste-te sa treci de nr asta ca sa scapi de moderare. Apoi, in al doilea rand, mult succes in incercarea de a avea un bebe, sa dea DD sa fie cat mai repede si sa fie sanatos! Dr Zoican are cabinetul pe 9 mai, unde era si mai demult. Viitorul tatic nu are nevoie de analize decat daca se iveste vreo problema pe parcurs de infertilitate, sa speram ca nu e cazul. Altfel nu. Pt a vedea pozele de pe contul comun o sa-ti trimit userul si parola de pe webshots pe mesaje private, pm, sa le activezi insa mai inainte.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Iris1211 spune:
Gata am activat... sper. Multumesc de informatii Anna si sper sa ne "vedem" pe aici mai des.