GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

iti tin pumnii mihaela...bine ca mai poti merge,eu nici la asta nu ma mai descurc

Mergi la inceput

pai anna..eu vreau sa nasc normal...sper sa si pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Anna aici nu se da calciu...si nici nu stiu daca se gaseste oare de ce nu am luat io de acasa...chiar nu stiu ce sa facEu nu i-am dat deloc pina acum Ca, doar vit D

Poze

Mergi la inceput

pai alina cauta ceva care sa aiba calciu daca nu se gaseste...un complex de vitamine ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

poze noi la semnaturaaaaaaaaaaa........

Madalina de minunica Eva-Maria

Mergi la inceput

mada,ai o fata superba,felicitari tie si taticului.sa va traiasca si sa va implineasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Alina aici nu gasesti calciu pentru copii asa mici.Vezi cum le stiu eu pe toate.Exista in schimb ceva vitamine care are si calciu de la davitamon.

Mylady am vazut pozele,fumoasa mireasa.

Mihaela bafta si tin pumni pe 21.

Am vazut poze frumoase de Karmen si de mada.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

merci marilena..esti draguta

graviduta 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetelor!
Marilena multumesc pentru raspuns...am sa merg azi sa ved ce gasesc!Am inceput eu sa iau calciu in schimb sa vad daca apare vreo modificare.Pentru ca eu tocmai am tinut o cura ...destul de drastica si am citit despre curele in timpul alaptarii ...canu ar fi recomandate tocmai din cauza ca ar scadea aportul de Ca din lapte.
Fetelor ieri am patit alta isprava...S-ainecat David cu coaja de mar ...am trecut prin clipe de cosmar pina a reusit taica-su sa-i scoata coaja din gat...urlam,plingeam,tremuram din toate madularele...era totul negru in capul meu,nicinu cred ca maigandeam...am tras o spaima...sora cu moartea.Si colac peste pupaza la toata scena asista si maica-mea cu care vb pe skype...care si ea la randul ei incepuse sa tipe si sa plinga
Nici acum nu mi-am revenit pe deplin...am avut o noapte nasoala rau in urma evenimentului nefericit...cu cosmaruri si nesomn.
Pupam bebelusii,mamicile si burticile!

Poze

Mergi la inceput

alinuto........asta da spaima...de acu da-i mere fara coaja..

alina 32 saptamani mami de marie rebecca ayanna

Mergi la inceput