GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
si bineinteles poze:http://www.webshots.com/um?s=nmconfirm-105662974-db0bc7b088/all/r/myhome/
AnnaBaby spune:
My lady am vazut pozele, ai fost o mireasa foarte frumoasa si acum ai o burtica si mai frumoasa!
Tu la ce medic mergi?
Poti sa intrebi, eu asa am facut, ca la fel nu prea eram lamurita ce imi trebuie la mine in spital. Eu am avut un bagajel mic cu cateva lucruri necesare in prima zi la reanimare (eu am facut ceza) si abia a doua zi sotul mi-a adus restul de lucruri. Oricum in principiu iti trebuie vreo 3 camasi de noapte, o lenjerie de pat, vreo 5 perechi de chiloti, vreo 2 pachete mari de vata (cea de la sensiblu e f buna), o cana, o lingura, apa, prosop, cosmetice, etc. Pt copil iti trebuie pampers, cateva randuri de hainute (iti recomand salopete cu totul, cu labute), caciulite, manusi, un prosopel, un sapun, servetele umede, baneocin pt buric, hainute pt scos din spital, cam asta imi amintesc asa pe loc. Ma mai gandesc si iti mai spun.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
My_Lady0091 spune:
pai anna...eu merg la dr.iordache..
, numai ca nu prea sunt multumita,nu imi spune mai nimic si ma trateaza ca pe inca o oaie la muls,tuns, etc....
alina2700 spune:
Buna dragelor!
Intru rapid sa va salut!
My_lady am vazut pozicile ,si mi-au placut tare mult!Semeni f bine cu mami tau,iar despre burtica ce sa-ti spun...sa te mandresti cu ea ...pemine una m-a cuprins nostalgia,mi-e dor de perioada asta minunata!
Cu lista pt spital nu prea pot sa te ajut ca aici nu mi-a trebuit mai nimic...doar hainutept minesi pt bebe(si asta ca eu am vrut sa-l imbrace cu ale lui,ca aveau si ei)
Karmen ma bucur ca mai functioneaza jumatea mea de neuron cateodata!
Ramona insanatosire grabnica si multumim pt pupicul cu masca
!
Poop gasca!(fara masca)

Poze
mihaela amalia spune:
toate fetele si piticii.
Eu nu mai pot de grasa, abia ma misc si atunci cand o fac obosesc extrem de repede
.
De mai am 2 sapt., pe 21 am programare pt operatie, dar deocandata ma pregatesc pt aniversarea mandrutei mele.Cred ca daca vroiam sa am 2 copii nascuti la diferenta de o saptamana(adica cat mai aproape aniversarile) nu reuseam sa imi iasa, dar Doamne doamne le aseaza el pe toate.
Au trecut deja 5 ani
de la nasterea fetei, offf ce trece timpul.
Ma duc sa recuperez din urma si dupa aia fug la gradi sa imi iau fata.
Promit sa intru mai des, cel putin pana nasc, ca dupa, nu se stie![]()

AMR: 12 zile.
37+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu
si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia
O POVESTE MINUNATA
alina2700 spune:
Helau pipal
!
Ce faceti voi?
Miha nu te cred ca nu mai poti de grasa
,vrem dovezi
!Unde sarbatoriti ziua Amaliei?Mai ai putin... ce repede a trecut!La ce nume te-ai hotarat pentru micul print?
Fetelor pe mine ma streseaza rau faptul ca de cateva zile David a inceput sa transpire in zona cefei...nu stiu de ce?,si in special cand doarme!O fi lipsa de Ca???Ca imi aduc aminte ca si Alex transpira cand avea lipsa de Ca...
Poze
alina2700 spune:
Am uitat sa va povestesc cat de fericita sunt ca dimineata David m-a surprins intr-un mod f placut:Stie sa aplaude si chiar spune BAVO...
.La inceput am crezut ca mi se pare
si ca ma imbat cu apa rece...dar el a repetat si m-a convins,chiar cand s-a trezit dupa somnul de pranz iar a inceput.
Ne-am hotarat pina la urma in privinta vacantei.Mergem in Germania i
la munte.Viena a picat pentru ca e aglomeratie si trebuie sa mergem pe jos mult...iar David nu cred ca o sa mearga pina atunci...nici in carut nu cred ca o sa stea prea mult...asa ca am facut rezervarile deja in Bereise Woud , localitate mica din tinutul Bavariei,in muntii padurea boemiei.Sper sa fie frumos...ca daca nu eu sunt de vina...a fost alegerea mea
Poop gasca!

Poze
AnnaBaby spune:
Alina tu ii dai calciu profilactic asa cum se recomanda in Ro? Stiu ca prin alte tari nu se da nimic profilactic, dar la calciu chiar nu cred ca ar fi vreo problema daca ar lua, ei consuma foarte mari cantitati in crestere, si sincera sa fiu din alimentatie nu sunt convinsa ca isi iau tot necesarul...Eu ii dau Ioanei cate 10 zile pe luna, 5 ml pe zi.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Mihaela scoatem agitatele la treaba, sa prinzi curaj ca nu mai e mult pana la marea intalnire!
Distractie placuta la petrecerea Amaliei!!!
My Lady e cam tarziu acum sa mai poti schimba medicul, asta este, daca nu esti multumita de ea nu prea ai ce face...Nu stiu daca am intrebat, sau daca ai spus tu, cum nasti? Sau e la voia intamplarii?
Alina felicitari pt micutul tau, e baiat mare, ce mai!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii