GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Prezent!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ce mai faceti voi fetele?Ce mai spuneti ?Ce descoperiri a mai facut Ioana?Doarme noaptea?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

De dormit doarme ea, dar si plange, de cateva ori pe noapte, si se foieste, si eu ma trezesc, ma duc la ea in dormitor, ne asezam amandoua pe patul mare, si stau cu ea pana adoarme la loc, apoi o pun in patutul ei si ma culc si eu. Si peste vreo ora de la capat Asa ca am cateva episoade de genul asta si somnul meu e varza...
In rest toata ziua patruleaza prin casa, cerceteaza sertarele, dulapurile, sifonierele, absolut tot ce se poate deschide, gusta tot ce prinde in mana iar eu tre' sa fiu numai cu ochii pe ea (intr-o zi gasise o musca moarta si se pregatea s-o manance, noroc ca am vazut-o la timp, alta data, afara, a gasit un cui ruginit, eu am crezut ca-i un betisor, asa parea de la cei cativa metri distana, unde ma aflam eu, noroc ca m-am apropiat sa vad mai bine, era deja in gura ei)...
De vorbit vorbeste mai mult pe limba ei, pe limba "noastra" zice ap-ap la catel (adica un fel de ham ham), ssss la pisica (de la pis pis), zice mama, apa, si de cateva zile aide, adica haide! Cam asta e vocabularul ei pana acum...
La mancare face in continuare mofturi, adica se plictiseste tare repede, nu are stare sa stea locului si sa manance, si tre'sa inventez diverse jocuri sau sa fac ca toate animalele pamantului ca sa-i distrag atentia si sa-i mai bag o lingurita de mancare in gura...greu...da asta este...
Avem o vecina de o vartsa cu Ioana, e prietena ei, se stiu de cand erau amandoua bebe. si acum se viziteaza in fiecare zi, mergem impreuna la plimbare, etc. Iar Ioana e inebunita sa mearga la ea, cum iese pe casa scarii se duce direct la usa ei si bate pana ii deschide cineva si intra. De cateva zile Ioana a descoperit ca ajunge sa deschida singura usa, asa ca trage de clanta si iese singura din casa si se duce la vecina. De acum tre' sa stau cu usa incuiata...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu spun prezent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Salutare.....am pus si eu cateva poze la semnatura....
deocamdata noi am vrea sa ne punem casa la punct..apoi sa plecam si noi undeva ca nu am plecat de anul trecut...dar e prematur sa vorbesc acuma abia am nascut..mai bine incerc sa ma refac decat sa arunc banii pe moeciu sau mai stiu eu ce....ii arunc la electrostimulare si mai fac cateva kle in minus...

va pup pe toate....

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Madalina, sa-ti traiasca scumpetea de fetita, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea!

Karmen, mami de Roberta-Ioana

POZE
"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ce faceti, fetele?
Roberta a facut pt a doua oara rosu in gat si e fornaita rau de tot. Ii dau un siropel Ospamox, cu care i-a trecut si prima data si la recomandarea dr. i-am luat si ser efedrinat. Cred ca trebuie sa folosesc batista bebelusului, desi am evitat momentul asta pana acum.
Alina, Anna,Ramona sau celelalte mamici voi v-ati confruntat cu nasuc tare infundat? Ziceti-mi si mie ce-ati facut, ca mie mi-e tare mila de gaza mea cand o aud cum respira...Please...

POZE
"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!
Anna iar eu ma gandeam ca ne apropiem de un anisor si vezi doamne o sa fie maibine din puntul de vedere al somnului....Cat despre exploratul casei...ce sa zic a inceput david sa traga de toate alea din premergator dapoi Ioana cred ca e jale!Chiar ca trebuie sa stai numai dupa ea!
Mada

Poze

Mergi la inceput

Hai ca amdat trimite fara sa termin de scris!
Mada am vazut pozicile!Minunate!Eva e o dulce!Imi place tare mult poza aia cand e imbracata in rosu !E bestiala caciulita!
La mine a functionat cel mai bine regimul disociat...cu aparatura nu sunt convinsa inca!
Karmen noi nu prea am avut mucisori pina acum...dar cand au fost ne-am descurcat cu pompita normala!nu stiu ce sa te sfatuiesc!
Miha prezent si atat???Ce mai faceti voi?
Poop gasca!

Poze

Mergi la inceput

Hai ca sunt nauca!Am uitat sa va zic si oful meu!
David de 3 zile e tot mai marait,nu prea mai are apetit,iar azi de pe la 5:30 ne luptam cu febra mare...a avut acum o ora 39.4....!de la 5 pina acum nu i-am pus decat 2supozitoare de paracetamol de 120mg...nu stiu daca sa ma duc la spital sau sa mai astept...

Poze

Mergi la inceput