GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

alina multumim.costumasul e cadou de la nana ei,Annababy...ea si sotul ei au botezat-o pe Eva....si e spiridusul meu drag..febra recurenta care nu scade poate fi reactie de la vaccin,de la dintisorii czre ies sau altceva...mai bine mergi la spital..de fapt neaparat mergi la spital...

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Of Karmen cum de a racit micuta printesa??
Lui Stefan al meu ii curgeau mucii sapt.trecuta de nici nu putea sa suga la tzitzi, asa ca am apelat la batista bebelusului, la inceput este inficosator de la zgomotul aspiratorului dar acum ii place la nebunie lu` Stefan, chiar pune mana pe aparat si il potriveste el pe obraz, mana, picior apoi eu usor il directionez catre nasuc si sta cuminte daca nu insist prea mult. Isi face toti banii, este f.f.f. util pana la 4 ani... Incepuse sa si tuseasca si am cumparat un siropel hemeopat Stodal si nu mai are nimic.
Fetelor, as mai sta la palavre dar mamica mea este internata la spital (era sa si moara, a facut alergie la o injectie si a avut o reactie adversa urata ), s-a operat azi de polipi, s-a speriat si dr.la ce a scos din nas..
Amu` ma duc sa-i fac baita la bebelacul broscoi!

Pupla fete: Eumada, alina, mihaela, annababy si care mai sunteti.
Intreb iar, care din voi iese in parcul de langa catedrala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Mersi, Ramona, de raspuns. Si noi tocmai ce-am folosit batista bebelusului. Faza mai tare e ca nu s-a speriat fata, ci eu. Noroc ca sotul meu, care este asistent medical, s-a tinut tare pe pozitie si n-a vrut sa renuntam. Acum ca am citit mesajul tau sunt si mai hotarata sa o folosesc in continuare.
Noapte buna tuturor

Karmen, mami de Roberta-Ioana

POZE
"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina eu zic ca ar fi bine sa-l vada un dr, ca sa fii linistita ca nu e ceva rau, asa ma gandesc. Multa sanatate va doresc!

Karmen pt nas infundat tare, pe langa serul fiziologic poti sa folosesti sterimar, si trebuie bine aspirata, ori cu batista bebelusului, ori cu o pompita ceva, sunt multe gadgeturi. Eu batista nu pot s-o folosesc ca urla Ioana de raguseste

Ramona imi pare rau ca mama ta e in spital, multa sanatate ii doresc.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Deci va place finuta mea, nu? E absolut adorabila! Pupa nana spiridusul mic!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Ramona am vrut sa-ti raspund si cand ai intrebat prima oara, dar m-am luat cu altele si am uitat. In centru rar ajungem, cel putin acum, ca Ioana nu mai vrea sa stea in carut decat perioade f scurte, asa ca nu mai pot pleca de acasa pana departe. Asa ca ne plimbam prin cartier... In schimb soacra mea sta langa parcul ala, asa ca o scoate ea la plimbare cand o are pe Ioana, cam rar ce-i drept ca e destul de ocupata cu altele...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va dau raportul...Sunt tare necajita...
David a facut febra in continuare ieri ...iar spre seara am fost cu el la urgente...pentru ca un alt doctor nu gaseam la ora 18:00...si ce credeti? m-au intrebat daca avem programare...E ciudat rau sistemul asta...cica de ce nu am sunat inainte sa ne ducem la spital...ca doar asa se face...ma intreb ce se intampla cu ala de-si sparge capul sau mai stiu eu ce alte accidente...trebuie sa sune intai ...dar ma rog lasand asta deoparte...pina la urma la consultat pe David,medicul de garda si nu are nimic ,doar febra care creste pina la 39.5.Buuuun si cum medicina de acasa nu se potriveste cu cea de la targ... cica sa las copilul asa fara medicatie "sa lupte organismul".Pai sa ma ierte Dumnezeu...dar eu nu pot sa stau cu mainile in san cand il vad pe bebe ca e moale ca o leguma...si are aproape de 40 febra...ori eu sunt nebuna ori ei...Auzizi voi cica poate sa urce si la 40 sau 40.5 eu sa stau linistita ca e NORMAL.... CE MAMA NAIBII E NORMAL? CA EU SUNT IN CEATA TOTALA!
In fine eu am venit frumusel acasa si i-am dat suspensie de paracetamol -5ml ,dupa alte 2 ore i-am dat si 2,5 ml nurofen...iar dimineata pe la 5 i-am dat din nou panadol si acum la 11 nurofen....NOROC CA LE AM DE ACASA PE ASTEA...CA ASTIA NU DAU NIK...DECAT PARACETAMOL SUPOZITOARE
ACUM NU STIU DACA AM PROCEDAT BINE DAR CERT ESTE CA IL AM PE DAVID AL MEU DIN NOU ...ADICA E VIOI SI SE JOACA SI CHIAR A SIMINCAT MAI BINISOR...PLUS CA NU MAI ARE FEBRA....
Deci eu continui cu panadol 5ml la 8 ore si paralel nurofen 2,5 la 8 ore...pina vad ca nu mai urca febra.
Va pup si va multumesc pentru sfaturi si griji

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Anna e superba finutza!Sa-ti traiasca !

Poze

Mergi la inceput

Aseara eram mai agitata cu fata, asa ca am revenit acum. Multa sanatate, Ramona, mamei tale, sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceste momente naspa.
Stodal am luat si eu cand eram gravida in 4 luni si mi-a facut si mie foarte bine (eu nu tuseam, dar eram f. ragusita). Acum, in caz ca tuseste, dr mi-a recomandat un alt siropel, dar nu i-am dat inca nefiind cazul.

Celealte fete, ce faceti voi? E-asa liniste!
Alina, ce-ai facut cu David? I-a trecut febra sau ai mers la spital?
Anna, cand mai ai timp, mai zi-ne nazbatiile Ioanei. Acum ca am vazut-o in poze, incerc sa mi-o imaginez cand povestesti...cu siguranta, e scumpa foc sau, cum ar zice fetita nanei Robertei care are 2 ani si ceva, "e pretioasa"

Karmen, mami de Roberta-Ioana

POZE

Mergi la inceput

Mie mi s-a incarcat laptopul in reluare si am scris mesajul inainte sa vad mesajele Alinei si ale Annei. Bine ca-i bine, David. Daca te duceai in Romania la un spital si-ti zicea asa, mai intelegeam, dar acolo? Ce-o fi si in capul lor?!!!

POZE

Mergi la inceput