Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
buna fetelor,
shtephy - pui cuvantul pe care vrei sa-l bolduiesti inconjurat de [ b ] la inceput (fara spatii) si [ / b ] la sfarsit (tot fara spatii). am pus eu spatiu sa-mi iasa exemplul.
si eu am simtit-o cred ca pe 26 iunie. ar insemna sa nasc atunci... si daca se mai grabeste putin iese scorpioana, ca mine... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
simina_kin spune:
www.youtube.com/watch?v=X4gA-0sOCVA" target="_blank">ALAPTAREA
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
miany75 spune:
Lidia multumim de cantecele..abia acum am reusit sa le ascult ..foarte frumoase..sigur le vor placea piticilor si piticutelor noastre.

miany
22+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
www.youtube.com/watch?v=jM9X8mVEh68" target="_blank">Curatarea ochilor
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Buna dimineata si de la mine la amiaza. S-a pus o lene pe mine in ultima vreme de nu-mi vine sa cred. Ieri m-am trezit la 11, azi am mai avansat un pic pana la 11:30. Toata ziua as dormi. ![]()
Interesante filmuletele despre alaptat si curatarea ochilor. Daca gasiti ceva si despre curatarea putulicii la baietei, va rog sa postati sa vedem si noi, ca eu am tot cautat dar degeaba.
Succes la eco Dankutza. Asteptam culoarea la carucior! 
Ramona,
23+ 
lorelix spune:
simina
foarte educative!

lorelix
21+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
roxyaly spune:
Ce mai fac fetele?
Noi astazi mergem la doctor poate aflam ce e miscaciosul nostru, daca sta , daca nu asta e sa fie el/ea sanatos/a.
Simina ma bucur ca te delectezi cu miscarile fetei, e un sentiment unic.
Lidia multumim pentru melodii.
Va pupam
19+
roxyaly
A_driana spune:
fetelor ii adevarat ca s-a aprobat prelungirea concediului de maternitate la 168 de zile? acuma mi-a spus cineva ca a citit azi noapte pe net....
sa fie adevarat???
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+
David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
va pup si eu..ma duc sa ma pregatesc..mergem la echo si noi
...
Roxyaly ,bafta!
miany
22+
DAVID ANDREI