Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

deci eu voi naste in 25 noiembrie???

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

18+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Asa se spune desi eu nu cred.

Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)

Mergi la inceput

mie mi-a zis doctoru ca nasc pe 1 dec, aproximativ...deci as putea naste in 25 noiembrie...doamne ajuta sa nasc oricand numa sa fim sanatosi...

18+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata si de la mine! Sa aveti o zi minunata!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua!!
Sunt..ieri m-am delectat toata ziua cu gimnastica fetitei..si azinoapte de cateva ori....numai sa puna tacsu mana pe ea nu vrea...cum pune mana cum se opreste..este hoata

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Fetelor o sa pun o intrebare stupida, va rog nu radeti...daca puteti
Nu reusesc sa bolduiesc sau sa colorez anumite cuvinte din text.Trebuie sa mai fac ceva in afara de clic inainte si dupa cuvant?

ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+

Trebuie sa selectezi cuvintele si apoi le dai "format".....degeaba dai clic innainte si dupa..ca doar muti cursorul

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

davidutzu nostru misca si daca pune tati mana....nu se rusineaza baiatul.....inca chiar se inteleg....tati ii spune ceva si el ii trage una...oare aproba sau nu?

suntem indragostiti de el

18+ David

Mergi la inceput

De cand am citit ca a pus LIDIA 2 melodii pe mail , ma chinui sa trimit si eu , ca am ff multa muzica de la mamici , da se incarca f greu...si am pus abia 5

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Fetele ne-a zis o mamica de cozonacei sa ne luam dvd-uri cu sfaturi ....da nu mai stiu cum ai spune acelei pediatre

PS: si acum astept la "attaching files" pt 5 melodii

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dienutze felicitari pentru baietel. Poate ne incuscrim daca la mine ramane tot fetita.

Eu ma duc sa ma imbrac si ma duc la TT. Sper sa ramana tot fetita. Tasu spera ca intre timp i-a crescut ceva. Pe mine ma intereseaza sa fie bine. AM niste emotii... Scriu cand ma intorc.

16+ Cezarica

Mergi la inceput