Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza,
Am fost ieri la dr. si am vazut mica mea , este sanatoasa si nu i-a crescut putzulica si nici nu o sa-i creask . Din cate se vede la eco, e sanatoasa si foarte active. Am vazut manutele si piciorusele, ne-a aratat chiar si degetelele si aseara a avut chef mare de joaca .
m-am cam inselat la numarat , nu am decat 19 sapt. si 2 zile

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor,
am un bebe foarte timid. Cand ii fac semn lui tati sa se uite la buritca mea cum se ridica in momentul in care loveste bebe, acum bebelul/bebelina inceteaza sa mai miste, iar dupa cateva minute reia activitatea. Acum loveste si cand stau in picioare. Deci s-a facut mai mare si este mai puternic/puternica.

Abia peste o saptamana merg la ecografie si ce mult mai este pana atunci.

Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Neatza,
Am fost ieri la dr. si am vazut mica mea , este sanatoasa si nu i-a crescut putzulica si nici nu o sa-i creask . Din cate se vede la eco, e sanatoasa si foarte active. Am vazut manutele si piciorusele, ne-a aratat chiar si degetelele si aseara a avut chef mare de joaca .
m-am cam inselat la numarat , nu am decat 19 sapt. si 2 zile

Ramona +20 Maya Paula

Buna dimineata tuturor!!!
Rgagapie, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Ma bucur mult ca printesica ta este asa de activa. Dar de ce a zis dr 19 sapt? Pana acum era buna numaratoarea?

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Azi merg sa caut covoare si lustre, sa-mi ridic perdelele si draperiile de la cusut si poate voi reusi maine sa ma mut ACASA la mine...abia astept...dupa 1 luna si 2 saptamani de renovari.... nu mai pot...
Nu mai am rabdare nici pentru morfofetala de pe 24 Iulie. Vreau sa vad pe bebe mai repede...simt si eu ca misca pe acolo ceva, dar mi-e frica sa nu ma insel... Cica, asa am auzit, trebuie neaparat sa tii minte exact data cand misca si sa ii spui dr. De ce? Cine naiba stie exact si din prima ca bebe a miscat?

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Pirelia, ce bine de tine ca simti pe bebe asa de viguros.... trebuie sa fie minunat. Abia astept si eu ...

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu stiuuu ....a miscat prima data in 25 iunie, dimineata, aveam 17 sapt fara 1 zi.....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

18+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Buna dimineata tuturor!!!
Rgagapie, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Ma bucur mult ca printesica ta este asa de activa. Dar de ce a zis dr 19 sapt? Pana acum era buna numaratoarea?

Pai la eco, dupa numaratoare era 19+6 zile, iar dupa dezvoltare 18+2 zile, sincer nici eu nu prea inteleg, dar conform ultimei eco numaratoarea mea era buna , sau poate nu mai stiu eu sa numar?

Ramona +20 Maya Paula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Pai la eco, dupa numaratoare era 19+6 zile, iar dupa dezvoltare 18+2 zile

Mor de ciuda pe doctorii astia care nu au doua vorbe la un loc. Daca s-a hotarat o data ca UM este X , gata frate, asa numaram, nu ma mai ametiti pe mine cu saptamani de dezvoltare si alte balarii. D'aia o sa nastem unele cu vreo luna inainte si o sa urlam disperate ca e bebe prematur.... Mor de nervi.

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

eu stiuuu ....a miscat prima data in 25 iunie, dimineata, aveam 17 sapt fara 1 zi.....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

18+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mda, poate sunt mai gazoasa de felul meu...

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Depinde si de fiecare organism sa-ti dai seama ca misca bebelul. Uneori simt balonase, si cred ca doar loveste cu mana, sau sughita, sau face el-ea ceva pe acolo. Dimineata, mai ales, simt cum da cu piciorul si daca sunt atenta se vede si cum se ridica burtica putin. Toti spun ca este cam mare burtica mea pentru cele 4 luni implinite. Dar nu conteaza, bebelul este acolo si are activitate.
Prima data cred ca l-am simtit pe dta de 27 iunie. Cica este bine sa tinem minte cifra intrucat la acea data vom naste. Sa vedem cat de veridica este.

Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)

Mergi la inceput