Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Betty si Ramona merci mult pt raspunsuri!

Cand am zis ca merg la baie si nu fac nimic m-am referit la kk ca pisu fac. Ziceam ca am senzatia de kk si nu faceam, de-aia mi-era sa n-am contractii. Constipata nu sunt, ca am facut dimineata normal.

Ramona, sper ca glumesti cu emailul ala, da? Adica ca nu-l iei in serios

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

ce simti tu mie mi-a explicat doctoritza ca sunt adte de intinderea ligamentelor uterului si de presiunea care se exercita pe perineu. Incearca sa nu mai faci efort. Oricum mie doctorul mi-a spus ca No-spa este bine sa il luam cand avem dureri, dar nu carecumva sa astept pana devin insuportabile...deci cum te jeneaza/doare ceva si nu trece dupa un pahar cu apa (contractiile sunt date si de lipsa de hidratare) si eventual daca te asezi sau te intinzi nu trece dupa cateva min, atunci baga un no-spa.

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si acuma imi vine sa rad de emailul ala. Astia ar face orice sa mai puna mana pe ceva date personale. Intrasem sa vad si eu pozele tale din weekend si am dat peste email.
La mine de cateva zile a inceput sa se instaleze constipatia. Eu inainte sa ramana gravida eram o constipata de felul meu. Daca aveam scaun de 2 ori pe saptamana era sarbatoare la mine. De cand cu bebe ceva s-a intamplat ca aveam in fiecare zi. Si se pare ca minunea asta a tinut pana acuma...
Sper sa ii dau de cap si la asta, ca tare mi-e frica de hemoroizi. Am auzit multe fete care au capatat asa ceva, din pacate.

Ramona,
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Da, Betty, asa ma gandesc si eu ca e de la ligamente. O sa-i mai povestesc si dr meu cand mergem vineri la control.

Ramona, m-ai linistit cu emailul Si eu am primit ceva asemanator de curand si l-am sters, fireste. Chiar ii ziceam sotului meu ca ma mir ca nu cer si SSN'ul (social security number) si contul de la banca

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Dragele mele,
Gasiti in casuta de mail comuna, doua cantece pt bebe. Puteti sa le descarcati daca va plac.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ascultati mai intai „Dormi usor”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Multumim, Lidia! O sa ascultam acasa (eu si bebe)

Mergi la inceput

Merci Lidia,
Eu deja le ascult si mi le-am salvat. Bebe a inceput sa miste cand a auzit" Dormi usor". Si azi i-am mai pus muzica de bebei de pe youtube si a miscat din nou. Se pare ca-i place. Sa vedem cand i le-oi canta eu cu vocea mea de "privighetoare" cum o sa reactioneze . Cred ca atunci o sa imi dea suturi sa tac .

Ramona,
23+

Mergi la inceput

Vad ca majoritatea fetelor s-au retras la nani deja. Ma bag si eu in patut sa ma uit la Totul despre sex, ca is singura si ma plicti tare.
Noapte buna sa aveti!

Ramona,
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina imi pare tare rau ca esti trista dupa morfo, nu stiu ce sa zic sa te incurajez ...tin pumnii sa te linistesti cat mai repede si vei vedea altfel lucrurile ...fiecare copil chiar are propriul ritm ,important e cum va evolua de acum pana la urmatoarea eco si o va face bine ai sa vezi.

Cat despre kilograme probabil s-au adunat multe si dupa ce ai terminat cu stresul cu nunta , o sa ai mai multa grija pe viitor ca tare greu e sa iei mult in greutate in sarcina. De fapt asta este un subiect tabu pentru mine(adica kg extra) de sunt in butoi de circa 2 ani.

Apropo de butoi si te rog sa citesti si tu Andrecluj, va informez ca este in revizie tehnica pana ...nu stiu stabilim impreuna...merg la scoala fulgusorii sau se casatoresc sau cum vreti si voi. Pana atunci va rog luati-va gandul de la el.

ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Fetelor o sa pun o intrebare stupida, va rog nu radeti...daca puteti
Nu reusesc sa bolduiesc sau sa colorez anumite cuvinte din text.Trebuie sa mai fac ceva in afara de clic inainte si dupa cuvant?

Crlp sper ca ai primit vesti bune azi de la medic ,mai ai si maine o eco f importanta si ai si multa energie pozitiva de la fetele de aici.

Si noi avem maine intalnire cu bebita,poate venim si cu o culoare la carucior desi cel mai mult imi doresc sa aud ca este bine totul. Inainte de eco are cununia civila sora mea asa ca voi avea o zi plina(de vesti bune sper).

Va pupam, somnic usor si cred ca ne revedem poimaine.

ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+

Mergi la inceput